Zadnji članci

Prednosti djece koju rode mame starije od 40 godina
Iako bi se sve donedavno smatrale „starim mamama“, žene starije od 40 godina sve češće postaju ma...
Odgoj, razvoj i njega

Beba progutala akrilni nokat dok ju je mama presvlačila
Jednogodišnji dječak umro je nakon što se navodno ugušio umjetnim noktom.
Zdravlje i bezbjednost

nekako je puno lakše kad znaš da nisi jedini koga muče ti "problemi",ma bit će to za koji dan bolje..ovaj moj nije neki buco pa me strah da msalo i napreduje..ima 6 500 s 4 mjeseca..valjda to nije malo
n...kako su bebare...moj trenutno spava...malo kemka,malo place,malo se smije ali jedino jede dobro to mu se stanje ne mijenja...
...kad drugo akobogda rodim nece mi se nitko mjesati moze dojenje moze,ne moze ima flasa...moglo mi dijete umrijet od gladi radi drugih...
ovo nam je prvi put da imamo turu pa se mama malo prepala i odma mu dala paracetamol.A evo citam da ne treba nista davati ako nije 38,5.Naon sirupa mu je spala,ali mu se maloprije ponovo vratila i to mu je sad 38
ponovo sam mu dala sirup i stavila obloge i evo napokon je zaspao.Tako mi ga je zao smorio se jadnicak
ovdje prijavimo, jer smo do sad bili najaktivniji na temi razgovori u iscekivanju bebe....
vasim nije nas dugo bilo ovdje
zato nesikiraj se ,sikiras sebe sikiras i maju
...ma, stalno je perem jer mustrica neće ni iz jedne druge...valjda je navikla na tu dudu....