Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mya, ja ti pokusavam poslati pp ali nece da prodje...jedno 6 pokusaja sam vec imala ...nego da ja tebo ovdje odgovorim...vazda je bio takav, mozda kada je imao mjesec/dva pa je spavao nesto duze prekonoci...a inace non stop se budi ako nisata da malo "prokenka"
a u pragu sam zivjela od '93-'96
Znam, i ja sam tebi jedva uspjela poslati...
I ne mogu vjerovati za Prag ....koja slučajnost...i jesi li zaboravila češki?
30.11.2009, 15:02
pocahontas
2546
antoniu i ajdinu sretan mali rodjendan marinicii nemoj se bezveze brinuti oko pocetka dohrane..ne mogu reci da se ja nisam bas nimalo brinula, ali nisam se niti opterecivala kako i sta..krenula sam sa kuhanim jabukama, pa onda kruskama i sve to lijepo izblendas i das mu par kasikica..hoce, nece..ne brini..poslije podoja uvijek das, sacekas malo, nekih pola sata ili sat-zavisi koliki ti je razmak izmedju podoja. Uglavnom ,bitno je da prvo jede sikiriki, pa onda mu ponudis voce..ja sam s tim isla par dana, pa sam onda pocela sa mrkvicom isto je skuham i iozblendam..pa onda sam mu sve to sto je do tada probao izblendala skupa(kuska, jabuka i mrkva)..pa to smo furali par dana...onda sam pocela sa tikvicom skuhas je i isto izblendas..pa onda malo rize obicne, najobicnije bijele sto je mi jedemo..skuhas i sa tikvicom izblendas..i tako dalje i tako dalje..rizu mozes i sa vocem mixati..ja nisam svaki dan rizu jer sam primjetila da mu kakica bude malo tvrda..svaki drugi ili treci dan...onda kada te krene inspiracija nesec stati... samo je tesko poceti, a kada vidis kako slatko papaju i tebi odmah padne kamen sa srca i nemas vise brige...
jedno pitanje za one koje imaju velike bebare-nunichi ili sahara-kada ste pocele sa dohranom jeste li davale bebicama vode ili cajke? ili je sika bila zamjena za tekucinu? mora lise davati voda? jednom sam mu dala par kasikica caja i nekako mi se cini da mu je stolica bila meksa
30.11.2009, 15:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: dadada
Mya, ja ti pokusavam poslati pp ali nece da prodje...jedno 6 pokusaja sam vec imala ...nego da ja tebo ovdje odgovorim...vazda je bio takav, mozda kada je imao mjesec/dva pa je spavao nesto duze prekonoci...a inace non stop se budi ako nisata da malo "prokenka"
a u pragu sam zivjela od '93-'96
Znam, i ja sam tebi jedva uspjela poslati...
I ne mogu vjerovati za Prag ....koja slučajnost...i jesi li zaboravila češki?
ma mluvim ja ceskiiiiiiii...onako mjesam, tj. pjevam na nasem nego jesi li izlazila gdje?? kafane, klubovi, fazoni??? jama, club x,sapo ruz
30.11.2009, 15:12
Mya_81 RR
5531
Ja nažalost ne mluvim ...baš šteta...sve se pozaboravljalo...ali ja sam bila mala za izlaske, 6. i 7. osnovne ...ali je moja sestra taman bila u fazi noćnih izlazaka i znam da je izazila na par mjesta gdje se skupljala naša raja...ne mogu se sad sjetiti gdje...ali meni je ostala u sjećanju pizzeria Kmotra u blizini K Mart robne kuće...
30.11.2009, 15:15
mojbebac
885
pochahontas posto vidim da su nam bebice " vrsnjaci " mogu ti odgovoriti, ja svojoj svaki dan dajem po malo prokuvale vode, ujutro cim ustanem prokuham vodu, naspem u jednu flasicu i kad se sjetim dam joj cisto da okusi, pa kolikouzme.... takodje cjedim joj sokice i razblazujem sa tom vodom, a svaki drugi - treci dan pije caj od kamilice....
30.11.2009, 15:21
Anoniman
maja mya ....a sada se piva pije...jel'??? sada da me ubijes ne znam koja je to pizerija niti robna ja ih sve mjesam...samo kafane znam...gdje je bila najjeftinija piva, gdje tequila a ostalo-------------------
30.11.2009, 15:28
Mya_81 RR
5531
Ma, ja, dok si ti pila, ja sam obilazila robne kuće i znamenitosti...joj, kad se sjetim stalno smo išli u neka razgledavanja, a sestra je uredno to izbjegavala ...ne može i tulumariti i biti orna za hodanje ...a ne napih se ja njihove dobre i jeftine pive...
30.11.2009, 15:45
Pretty mamma
1079
marinčii, kad pogledaš cijenu tih chicco, hajde molim te javi. I ja imam pegova kolica, mislim 3u1, ne samo kolica
30.11.2009, 15:48
Pretty mamma
1079
dadada, vidjeh da si kupila Baby einstein. Koliko para i gdje?
30.11.2009, 16:25
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
marinčii, kad pogledaš cijenu tih chicco, hajde molim te javi. I ja imam pegova kolica, mislim 3u1, ne samo kolica
javim za cijenu kad saznam,a i kod nas su 3 u 1 i super su nam
30.11.2009, 16:29
Pretty mamma
1079
Marinčii, Pliko P3? Ja imam ona zelena
30.11.2009, 17:05
Anoniman
cestitamo rodjendan Mi smo slabo spavali,zaspo oko 21.al se budi stalno uspjala sam ga prevarit bar do 7.da odmorim jer nisam dobro. Njemu je bolje hb.danas me iznenadio popapao pola kasice i to ko veliki Mya,nisam nista dobila na meil.
30.11.2009, 17:27
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: mojbebac
pochahontas posto vidim da su nam bebice " vrsnjaci " mogu ti odgovoriti, ja svojoj svaki dan dajem po malo prokuvale vode, ujutro cim ustanem prokuham vodu, naspem u jednu flasicu i kad se sjetim dam joj cisto da okusi, pa kolikouzme.... takodje cjedim joj sokice i razblazujem sa tom vodom, a svaki drugi - treci dan pije caj od kamilice....
thanx..on nece flasicu, na kasikicu kada mu dam sve prospe po siperku iz usta, poceli smo sa kljunom ali i to glodje mada nesto i srkne..uglavnom, bude dana da mu ni ne dam vodu i caj, ali bas nesto mislim da sada kada jede cvrstu hranu treba uzimati i drugu tekucinu osim mlijeka..mozda i grijesim ali ja cu pokusavati na kljun mu dati da pije pa koliko god bude htio..
30.11.2009, 17:29
Mya_81 RR
5531
Ma, ove RR pp stvarno znaju zezati...sad ih ne mogu niti otvoriti...
30.11.2009, 17:40
Anoniman
ispred begove dzamije...30 KM 9 CDova..ako zelis mogu ti "ispeci"(kako moja mama kaze ) samo mi nabavi dvdove
30.11.2009, 17:52
dady
495
ev nas,ne primismo danas bocu,nije nam bilo doktorice,pa ćemo sutra ići!!! sad sam pravila dawudu povrčke,kako ih je s merakom smazao!!!:))) i pili smo i cjeđenu jabuku baš se neručkao!!!sada se mazimo,čekamo taju i to je sve!
< Poruku je uredio dady -- 30.11.2009 17:53:05 >
30.11.2009, 18:05
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: pocahontas
jedno pitanje za one koje imaju velike bebare-nunichi ili sahara-kada ste pocele sa dohranom jeste li davale bebicama vode ili cajke? ili je sika bila zamjena za tekucinu? mora lise davati voda? jednom sam mu dala par kasikica caja i nekako mi se cini da mu je stolica bila meksa
Pa ja mila dajem nekad, a nekad zalije (.)(.) Dajem joj na kasikicu, jer moja gospodjica nece na flasicu. Ponekad popije malo na onu sa kljunom, ali ako joj udje malo vise vode ona pljune. Ja se sve nekako tjesim da ne moze dehidrirati sve dok doji. Cajeve ne pije, za ovih 8 mjeseci samo je neki dan popila 30 ml vocnog od cika Hippa.
Antoniu i Ajdinu sretan mali rodjendan!
30.11.2009, 18:09
Mya_81 RR
5531
Djugu Ajdinu želimo sve najbolje i šaljemo mu
30.11.2009, 18:10
dady
495
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Djugu Ajdinu želimo sve najbolje i šaljemo mu
i mi se pridružujemo!!!!
30.11.2009, 18:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
ispred begove dzamije...30 KM 9 CDova..ako zelis mogu ti "ispeci"(kako moja mama kaze ) samo mi nabavi dvdove
Hocuuu i ja
Pocahontas, ma ja sam pocela sa sokicima na kasikicu i par kasika vode, a onda sam kupila casu sa kljunom i sad vec super pije iz nje, vodu prokuhalu bas voli i cesto joj je mijesam i sa hippovim sokicima, uglavnom sad dnevno popije cijelu casu
Cestitamo rodjendane Antoniu i Ajdinu i saljemo im pokloncice Nas stan vec uveliko lici na igraonicu, bujrum ne naplacujemo
30.11.2009, 18:39
Anoniman
sahara...samo mi nabavi dvdove koje zelite
30.11.2009, 19:56
Anoniman
E sad treba li cd ili dvd, o kojim kolicinama pricamo
30.11.2009, 20:15
Anoniman
dvdovi 9 komada
30.11.2009, 20:44
Pretty mamma
1079
dadada, divna si. Javim kad kupim dvd-ove da ti ih dofuram.
30.11.2009, 21:08
Mya_81 RR
5531
Je li taj Einstein šta vrijedi? Mi smo skinuli World Animal, ali joj to još nije zanimljivo...više voli gledati Jim Jam dječiji TV program...