Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jutro! mi smo prespavali noc bez budjenja, a li ja sam htjela joooos da pajkim, kad se cura probudila i odmah utatila . tako da je bilo tusiranje odmah, a sad pijem kofi a cujica prica sa glabalicom i sijalicom. a i stuca, dusa moja
02.12.2009, 11:04
Apotekarka
3918
Jutro... Malog Antonia izgleda zubići na veliko zezaju jutros je u snu poceo plakati koliko je plakao nisam ga mogla utjesiti sve jecao prepala sam se ali kad sam vidjel da trpa ruke u usta i desni zulja skontala sam sta je...evo citavo jutro kemka sad tipka s mamom... NIOBE bravo za Adriana...mene Antonio upravo povrati a i sebe idemo na presvlacenje
02.12.2009, 12:13
Anoniman
Bravo za sve bebice koje prespavaju noc, kod nas toga nema, nismo ludi Bravo i za novog puzaca Benju, i za Adriana i sve ostale bebe koje su naucile nesto novo Mi upravo pregovaramo da se ide u krevet ali jos nismo dovoljno kablova pocupali
02.12.2009, 12:16
Pretty mamma
1079
Joj, L je taman zaspala nakon pola sata kenkanja kad ono sveki na vrata i probudi ju . Ne ljutim se ja, nije bila 7 dana, ali baš krivo vrijeme. Ali donijela je ručak pa joj opraštam
02.12.2009, 12:32
Anoniman
pozdrav mala raja Mi smo zaspali oko pola 9.i spavao je do 9ujutro dva put hapio.Ja dosla od dokt.on jos nije ustao. Poceo je hvatat stvari rucicam,guci igra se pljuvackom heheh pravi baloncice.....Bas je sladak i zanimljiv sada... Danas sam mu dala slanu kasicu svidja mu se popapao je pola kasice i poslije sokic od mrkve. pussa svima
< Poruku je uredio felix -- 2.12.2009 12:36:05 >
02.12.2009, 12:59
anidla
3683
evo i nas dvoje malo moj Noa je juce od 13:00 do 20:00 imao grceve, plakala sam i ja jer se jos ne snalazim u tome, nekad ne znam sta bi mu ...dam mu caj hipp, ugrijem gazu sa uljem pa mu stavim na stomacic...jedva se smiri...evo i jutros od 07:00 do 12 opet...imamosjecaj da se malo i nahladio,...kise, kasljuca, ima ponekad proljev...ma joj....mozda ja pretjerujem ali se on dosta promijenio zadnjih 5 dana.....
za 7 dana nam je prva kontrola...moze li mi neko od vas preporuciti nekog pedijatra u Omer Maslic??? kakva je procedura da se najavim? broj telefona?
ma sve informacije su dobro dosle....
ljubimo vas i vase
02.12.2009, 13:03
Anoniman
anidla žao mi je što ima grčeve, proći će....... U O. Maslić svi pedijatri su relativno dobri al moja preporuka je Gordana Vuković ili Alma Gutošić. Ne trebaš se najavljivati a evo ti br. 278-731
02.12.2009, 13:11
sheri
1515
grcevi, by gones! brisite od malih beba i ova moja je jedva zaspala, sve joj zao ja danas prvi put izlazim iz kuce bez nje, i tako mi je zao. a mogu misliti kako ce mi tek biti zao kad skontam da je dijete savrseno podnijelo moje izbivanje iz kuce
02.12.2009, 13:14
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
anidla žao mi je što ima grčeve, proći će....... U O. Maslić svi pedijatri su relativno dobri al moja preporuka je Gordana Vuković ili Alma Gutošić. Ne trebaš se najavljivati a evo ti br. 278-731
hvala draga...cini mi se da mi je patronazna spominjala Gordanu Vukovic, sad kad si napisala podjestilo me....kaze da je dobra....malo mi to cudno da se ne najavim...samo odem i to je to? izvini, ali sve me je prvi put, sva se spetljam
02.12.2009, 13:18
Pretty mamma
1079
anidla, i mi idemo u OM i to samo kod dr. Gordane. Nahvalila sam ju već na forumu. Žena je divna, strpljiva, sve će ti objasniti, meni je čak i grudi pregledala kad sam imala problema. Sve pohvale za nju. A dr. Alma je Lauri krivo protumačila nalaze i bezze se vucali po bolnicama sa malom bebom. Ne trebaš se najavljivati, ja samo nazovem da vidim kada je Gordana u smjeni (mada je uvijek prva, ali za svaki slučaj) i to je to. Sretno!
02.12.2009, 13:21
gvendolina
1896
Ajdin je danas uzaaasno nervozan,kmezi citav dan izludicu
sahara jesi gledala ovu mamu sa vjezbica na tvsa,govorila je o porodu u vodi
škorpija imal vjetra,ferceral taj internet mi cekamo bismo iz Bihaca,hajd posalji bar na fb
02.12.2009, 13:21
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
anidla, i mi idemo u OM i to samo kod dr. Gordane. Nahvalila sam ju već na forumu. Žena je divna, strpljiva, sve će ti objasniti, meni je čak i grudi pregledala kad sam imala problema. Sve pohvale za nju. A dr. Alma je Lauri krivo protumačila nalaze i bezze se vucali po bolnicama sa malom bebom. Ne trebaš se najavljivati, ja samo nazovem da vidim kada je Gordana u smjeni (mada je uvijek prva, ali za svaki slučaj) i to je to. Sretno!
super, hvala puno, jako ste ljubazne 9.12 ce nam akbgd biti punih mjesec pa sam se polako pocela pripremati za prvu kontrolu...i jos nesto...hoce li odmah taj dan primiti vakcinu?
02.12.2009, 13:23
Pretty mamma
1079
Ako je sve u redu sa bebarom, da nije bolesna, odmah ide boca...
02.12.2009, 13:24
Anoniman
Ma da, kako reće p. mama, samo nazovi pitaj kad je dr. Vuković u smjeni. Ona je bila dr. mm , pa mojoj kćerki i sad . Najviše njoj vjerujemo A eto iza nje Almi G. Ostali.... nisu loši al nisu ni "nešto".
P.S. Ja lično jedino nisam zadovoljna sa dr. Penava.....
02.12.2009, 13:25
Pretty mamma
1079
gvendolina, koja je mama sa vježbica? Ja nisam gledala, možda bude repriza? I ja sam sa vama bila u školici, a i imala sam porod u vodi :)
02.12.2009, 13:26
Pretty mamma
1079
Enisa, kako je na poslu?
02.12.2009, 13:32
shejla
1136
izasao nam zubo
skorpija, ima li ga kod vas??? (je li ono Ajdin bio jos jedini krezo uz nas? - mislim od ovih "vecih" bebarica hehe)
02.12.2009, 13:32
Pretty mamma
1079
Čestitke za novog zubonju
02.12.2009, 13:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina
sahara jesi gledala ovu mamu sa vjezbica na tvsa,govorila je o porodu u vodi
Nisam, koja je shejla, cestitamo zubic, i mi smo jedni od vecih krezubih bebica
02.12.2009, 13:37
delly
888
pozz od nas mamam i
cestitke na zubu
evo moja mala spava sada ja generalku napravila pa cu sad da se razvalim koliko sam duga i siroka po krevetu spavala je cjelu noc ustala jutros u 6 jesti i spavala do pola 10 a ja se budila gledala jel budna jer lopov mali zna da se probudi i gleda po posteljini i grebe po krevetu
02.12.2009, 13:38
Anoniman
Shejla,cestitamo na zubicu malenom zeki. Sahara ,ma niknit ce i u Ajnice pa kad te pocne ujedat bit ce vama ljubi guzaru malu.......
02.12.2009, 13:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
Enisa, kako je na poslu?
Dobro je, sutra ću imati zvanični sastanak pa ćemo vidjeti.... Evo pijem kaficu pa ću za 20-tak min. i kući pilencetu svom, jesam ga poželilaaaaaaa
shejla, bravo za zubić, mogu misliti kako si sretna, ja sam skakala kao malo dijete
02.12.2009, 13:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix
Sahara ,ma niknit ce i u Ajnice pa kad te pocne ujedat bit ce vama ljubi guzaru malu.......
Hocu, a znam da me to ceka Ljubac i vama i da sto prije ozdravite
02.12.2009, 13:41
Anoniman
enisa ,slusal mali Benjo tetu?Ili je zezi?Ljubi mi ga punooo
02.12.2009, 13:48
Anoniman
felix, baš mi danas teta kaže da je danas puno bolji nego juče Hvala ti mila, ljubi i ti naše drago mezimče
Uh kako sam pospana Legla sam u 1h, a B me probudio u 5:30, pa smo se igrali i napravili kompot i slanu kašicu da guza mamina danas ručki