IZVORNA PORUKA: dadada
Sta je s Hanady? ima li neko kontakt s njom? jel joj bolje curica???
Drage moje evo mene...moja curica je OK, opet smo danas išli kod doktora i radili smo snimak pluća za svaki slučaj baš zbog pojave atipične upale pluća izazvanih virusom no i to je Ok. temperature nema više hvala Bogu ona je jako iscrpljena i jako slabo jede, mada eto ja sam danas provela dan kuhajući njena omiljena jela i mogu reći da smo ipak postigli uspjeh jer nakon 2 dana u kojima ništa ama baš ništa u usta stavila nije sada je to mnogo bolje.
farah je za sada Ok, nadam se da će tako i ostati mada sa ovim virusima baš je teško sve to dovesti u red da u kući bolesnih nema.
Minje mi je jako žao, duša mala, al sam sigurna da će sve biti Ok samo treba naravno biti jak i saburli u tim situacijama, mama joj je najvažnija i mora ama baš mora biti jaka za nju. ja sam se razbolila od nespavanja sa Hanadi a moram biti dobra i zdrav mama za njih dvije. Farah kad želi siku ja je dati moram i zato želim Minji i njenoj mami svu sreću svjetu da brzo i lahko preguraju bolničke dane i da oporavak bude brz i uspješan.