Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
IZVORNA PORUKA: sahara A ako obrisu temu ja cu stvarno odustati od pisanja na ovom forumu, pa ovo je mali dnevnik nase djece
Me too
Ne mogu još doći sebi, ne ide mi uglavu nikako da se tema 'bebe 2009' ne uklapa u ovaj forum...shvaćam za mame, ali bebe
Da još jednom čestitamo i ovdje zubić našem dečku slatkom
I naravno rodjendan našem dragom Andreju...šaljemo mu punoooooo
Evo, odmah usput da našim dragim bebicama pošaljemo i novogodišnje poklončiće (pošto kasnije to nećemo moći)...da nam budu žive, zdrave i vesele
17.12.2009, 15:20
Anoniman
za Ajdina zekoslava mrkvica
to je ovo...ovaj s prve slike...plavi s bijelim a kada se okrene ima ova tabla s kockama kao na ovom drugom...extra igracka...sve zivo svira...cijena...prevelika
17.12.2009, 15:22
Anoniman
jooooooooooj zene moje hvala vam
17.12.2009, 16:35
pocahontas
2546
sretan i od nas mali roČlassssss Andreju
17.12.2009, 16:45
cija
402
id mene i od Ajlin-Annam ]
< Poruku je uredio cija -- 17.12.2009 16:46:05 >
17.12.2009, 17:38
Anoniman
dadada, vec sam ti rekla, igracka je predobra
Zene, sad sam zavirila na temu bebe 2008. i tamo su jako tuzni zbog ukidanja ovih tema, ja se stvarno nadam da ce se predomisliti jer ima i manje bitnih tema koje mogu izbrisati, eto u svakom slucaju sve vas puno volim i ko zna hocemo li se vise tako cesto druziti.
Ljubite bebice od nas dvije, vasa sahara iliti pustara
17.12.2009, 17:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
dadada, vec sam ti rekla, igracka je predobra
Zene, sad sam zavirila na temu bebe 2008. i tamo su jako tuzni zbog ukidanja ovih tema, ja se stvarno nadam da ce se predomisliti jer ima i manje bitnih tema koje mogu izbrisati, eto u svakom slucaju sve vas puno volim i ko zna hocemo li se vise tako cesto druziti.
Ljubite bebice od nas dvije, vasa sahara iliti pustara
napisala sam vec moje misljenje na kritikama, sugestijama i poValama...meni je ovo totalno bezze ali eto...ne kontam taj njihov koncept foruma uopste
17.12.2009, 17:44
dinciii
1675
dadada i mi imamo tu igracku i vjerujte nikako da joj dojadi...Malo malo sama ode do stola i svira...Ja sam isto prezadovoljna i toplo je preporucujem...Ups upade vam malo u temu,sorry, al nema veze kad ce ionako poceti brisati
17.12.2009, 17:59
marinčii
4750
ja se bogme ne želim oprostiti od vas nekako se još nadam da će ipak ostaviti ovu temu
17.12.2009, 18:09
Apotekarka
3918
Cestitamo rodjendane,zubice,mi sad pavamo malo a pomalo kasljucamo pa me malo strah...da mu nije od mene preslo A sto se tuce ukidanja teme mogu onda ukinuti i forum a uostalom mi kaklve smo mi cemo na temi zubici poceti o zubicima pisati i na kraju ce se ta tema svesti na boji stolice ili sta ja vec znam a tema bebe je u vezi svega o bebama...a kakvo oprastanje NE MOZE NAM NITKO NISTA JACI SMO OD SUDBINE
17.12.2009, 18:15
Mya_81 RR
5531
Meni je cijeli ovaj dan proveo u razmišljanju kako idući put kad se ulogiram teme neće biti
Mi smo od danas na odvikavanju od uspavljivanja...rek'o možda onda noću ne bude više toliko kritična pa se nauči sama smiriti...a Dadada, palo mi napamet da sam te pitala za spavanje Andreja i eto mi sad - isto tako...znatiželja ubila mačku
17.12.2009, 18:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Meni je cijeli ovaj dan proveo u razmišljanju kako idući put kad se ulogiram teme neće biti
Mi smo od danas na odvikavanju od uspavljivanja...rek'o možda onda noću ne bude više toliko kritična pa se nauči sama smiriti...a Dadada, palo mi napamet da sam te pitala za spavanje Andreja i eto mi sad - isto tako...znatiželja ubila mačku
mislis kako Andrej spava...nikako! ...ma sve zavisi...nekada se budi "samo" tri put...a nekad po 6,7 puta...spavamo najkasnije do 7.30...uspavljujemo se nosajuci i slusajuci kompilaciju koju mu je tata snimio...i eto tako
17.12.2009, 18:33
Anoniman
Dragom drugu Andreju sretan rođendan, pa stvarno sad je veliki dječak. Evo pjesmica (konkurentska) (Andrej, Ajna, Benjamin ) http://www.youtube.com/watch?v=TiiUdsikGt0 škorpija za zub!! Konačno!!
E sad o ovom bezveze događaju! Prije svega da se odmah ispozdravljamo veliki svim bebicama i mamama sa teme bebe i mame 2009. Vjerovatno, nakon ukidanja, neću ni ja više posjećivati ovaj forum, ko zna, možda samo teme vezane za dojenja..... Nema veze, bitno je da imamo teme o vagini, švaleranciji, svekrvama....... (ne bih nikoga stvarno da uvrijedim a najmanje autore ovih tema) al stvarno nije fer!!!! I kao što neko reče, nije jedini forum, ha, šta se može, pa neću nikoga moliti da ostavi najljepšu, najbolju temu i sa najviše korisnih savjeta. Čija god ideja da je, fakat je E baš mi pokvariše dan Ljubim ja vas sve redom!!!!
17.12.2009, 18:33
mojbebac
885
kakvo ukidanje teme, nista mi nije jasno, pa sta se desava, tek sad malo upratih sta pricate ..... pa zasto ukidaju, gdje cemo se sada druziti..... molim vas da mi neko pojasni prije no sto nas iskljuce .....
17.12.2009, 18:34
Mya_81 RR
5531
Ma, znam mila...zato i velim...kud upitah ...već 8 noći nam je otprilike isto
17.12.2009, 18:35
mojbebac
885
i ja da vas sve pozdravim, jer ako ukinu ovu nasu temu definitivno cu se iskljuciti sa ovog foruma, jer je ona i vi drage mame bila jedini razlog sto sam ovde provodila vrijeme ..... ljubim vas sve puno, i nadam se da ipak nece biti ukinuta, jer valjda ce neko skontati koliko je posjecena i koliko postova ima, osim ako nekome bas to ne smeta .....
17.12.2009, 18:37
Mya_81 RR
5531
Enisa, i meni pokvariše dan...i ja odgovornim čija je to odluka šaljem jedno veliko Moj bebac, imaš na temi mame link gdje je objavljeno obavještenje od moderatora....
17.12.2009, 18:39
mojbebac
885
sad sam to vidjela i stvarno nigdje veze, izgleda da nekome pravo smeta ovo nase virtuelno druzenje ....
17.12.2009, 18:41
Private
521
Pa dajte da pricamo o bebama dok jos mozemo.Pile moje spava,danas primio prvu bocu,pipam ga citavo poslijepodne,nema temperature.
17.12.2009, 18:56
Mya_81 RR
5531
Private, za prvu bocu i želim da temperatura ni ne dodje
Mi dobili pismeni poziv da dodjemo na vakcinu koji smo naravno morali propustiti...i debelo smo u zaostatku, ali šta ću kad nas je baš krenulo s nekim malim prehladama, pa onda vakcina nije bilo, pa sad ova upala
17.12.2009, 19:19
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Moram reci da je Ajna otplesala praaaaavo slusajuci ovo ,
"A ona mi se ruga i gleda moga druga"
17.12.2009, 19:20
Nunichi
4125
SrEtAn RoCkAs nAseEm dRuGu AndREjU! Puno ga jubimo i evo poklona.
17.12.2009, 19:21
Anoniman
B je 4x bez daha presluša tako da smo 9 min. i 28 sek. mirni
17.12.2009, 19:22
Nunichi
4125
Eh da se sad i ja osvrnem, opet, na zatvaranje tema. Ne znam zasto, ali ja to nisam bas tako tragicno shvatila, pa bice uvijek neka tema na kojoj cemo moci druziti se. Nemojte biti tako iskljucive i sad sve redom zaboravit generaciju. Ja se necu oprastati, jer znam da cemo se jos druziti. Evo veliki ljubac i za nasu generaciju!