Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo i nas opet. Prezivjeli smo prvu temperaturu...zapravo pravu, pravcijatu virusnu prehladu i bilo je UH.......Tri dana temperatura nesto preko 39...on se jadnicak stvarno borio k'o lav a i mi zajedno s njim...masaze, tusiranje, kupanje, cepici cak u jednom momentu i voltaren. Mogu reci da sam se tek treci dan ustelila s kupanjem i masazama...kako i sta...prije toga smo ga dobro izmaltretirali s tusiranjem...pa je uzasno vristao od cega je i promukao...sad mi jadnicak ima glas kao neki jazz pjevac...A mi kao otisli na planinu da dijete nije u Sa po ovim vrucinama i tamo nas je drugi dan u 23.00 uhvatilo. Pocelo je sve s „bezazlenih“ 27,5 na sta sam ja odmah rekla da se pakujemo i idemo nazad dok je moja mama mene ubjedjivala da ne panicarim...medjutim hvala bogu da sam tvrdoglava jer se majcin instinkt pokazao tacnim...oko 3.00h mu je skocila a posto sam sama hipohondar ja u kuci imam cepice...tako da smo sto se toga tice bili „spremni“...ah da i zaboravih reci da sam ga odmah s planine odvukla u hitnu (opet moja hipohondrija) nasta je dr. u hitnoj rekla neka sam, jer mu je ipak prva temp i upozorila me na konvulziju da budem i na to spremna...al' me je isto tako iznervirala kada mi je rekla da je to zato sto ne doji...kao da sam ja kriva sto nisam mogla dojiti
25.07.2009, 11:52
Anoniman
A, mali laf imao turu , a ja se pitam kako ste, znaci bili ste na planini ali kratko, bas mi je zao, ali sva sreca da se dobro zavrsilo, ljubim malog lafa a i hrabru mamu
25.07.2009, 11:56
škorpija
6649
Pitala sma već na temi pedijatar al evo i ovdje da upitam, jel ima ko iskustva sa dr. Vadžihom Dreković iz doma zdravlja Omer Maslić?
25.07.2009, 11:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
A, mali laf imao turu , a ja se pitam kako ste, znaci bili ste na planini ali kratko, bas mi je zao, ali sva sreca da se dobro zavrsilo, ljubim malog lafa a i hrabru mamu
Hvajaaaa...pozelila sam te al' ono malo vremena sto sam imala sam koristila da dahnem i ispusim...jah propusila sam se ova zadnja tri dana...al' opet bacam definitivno
25.07.2009, 12:00
R&T@
5982
Pusa za bebu i bravo za mamu ! Hvala bogu, pa je prošlo! A, kad cujem taj razlog ne znam da li bi vrištala ili se smijala! Fuuuuuj! Da je tako, sve bi dojene bebe bile uvijek zdrave. Hvala bogu pa postoji AD mlijeko!
25.07.2009, 12:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
Pitala sma već na temi pedijatar al evo i ovdje da upitam, jel ima ko iskustva sa dr. Vadžihom Dreković iz doma zdravlja Omer Maslić?
ja sam sada Andreja odmah vodila kod dr. Mire Ademovic...nisam uopste ga vukla u D.z...nego ravno kod nje jer ju svi hvale cak su mi u nasem D.z dali njezin broj one sestre ...jest privatnica al' neka
25.07.2009, 12:10
škorpija
6649
Dadada ti si evo druga koja hvali tu dr. miru, isto mi to reče i mamina curA, možeš li mi poslati na PP njen broj, gdje se nalazi njena ordinacija
25.07.2009, 12:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
Dadada ti si evo druga koja hvali tu dr. miru, isto mi to reče i mamina curA, možeš li mi poslati na PP njen broj, gdje se nalazi njena ordinacija
naraFski...imas pp
25.07.2009, 12:14
Anoniman
cuj propusila, pa mogu misliti onda kako si se prepala, uh, vjeruj ne smijem ni pomisliti na prvu temp., dobro si se ti i snasla, ma sad cemo mi nadoknaditi mahalanje , ato za dojenje nek vise popuste sve te dr. sa silnim savjetovanjima, i omalovazavanjem drugacijeg nacina prehrane
25.07.2009, 12:24
Anoniman
Ma svjesna sam ja da je dojenje najbolje..al' mi nije potrebno da mi se to nabada na nos pogotovo ne u takvim situacijama..... Kao da ja ne bi voljela da moj Andrej doji...em je zdravije za njega...em za mene..em lakse...em jeftinije...ali kad ne moze ne moze i hvala bogu da postoji AD za takve slucajeve...a nju skoro da sam stosirala u tom momentu
25.07.2009, 12:50
škorpija
6649
ma pustu bogati, kad te pita dr. ti reci dojim, oni sad svaku živu bolešćinu pripisuju dojenju, ja sam svojoj na početku rekla da dajem i dohranu i upisali su to fino u bebin karton, i sad svaki put kad idemo na bocu, dr. pita jel beba doji, ja kaže da ( jer je to tačno , doji ali i dajem dohranu) i ona više ništa ne zapitkuje a ja ne govorim i mirna bosna. Možda nije fino tako ali nekad je mamino psihičko zdravlje bitnije od svega
25.07.2009, 12:51
škorpija
6649
greška , htjedoh reći nedojenju , pripisuju svaku bebinu bolest ili problem
25.07.2009, 12:57
Hanady RR
18727
M akoja ti je to luđakinja u hitnoj rekla...pa doji moja Farah a sa 4 i pol mjeseca smo jedva pregurale bronhitis, i temeperatura i kašljanje i sve ostalo a da nepričam da je sumamed pila i primala inekcije da prodiše.
Hanadi sam odgojila na HIPP-u prva prehlada joj bila sa 13 mj.
neka je on nama bolje a te gluposti oko toga kao doji ko nedoji pusti eto ja sam oba iskustva imala pa šta Hanadi živa i zdrava Farah još malo i ona će sa sike na adaptirano...moram se za posao spremat.
25.07.2009, 13:11
Anoniman
sta vi mislite zasto moja beba povraca kad sam mu davala nadohranu,,znaci posle cicke 15min dat nadohranu on je sve povracao nemislim mu davat i nedajem vise al zanima me mozda mu neodgovara ili nemoze siska i nadoh. sva sreca pa ja imam mlijeka punooooo,,bogami i mislim ga nastavit hranit abd.dokle god imam bez obzira sta mi tko govorio..... nego mislim si nedo bog da nemam mlijeka vidis nadohranu povraca sta bi!!
25.07.2009, 13:13
Anoniman
ma inace djeluje jako "fina" ...prvo sam to prepisala cinjenici da radi na hitnoj pa se nagleda svega al' brate sve mi bi jasno kada pocne da mi pametuje...nije svako za doktora a pogotovo za pedijatra... inace mislim da je to najteza grana medicine ...pedijatrija...valja toliku odgovornost nositi na sebi a djeca jos ni neznaju reci sta im je...tj. gdje ih i sta boli pogotovo bebe
25.07.2009, 14:31
R&T@
5982
Cesto bebe povracaju kad kombiniraju dojenje i nadohranu. Nego ova moja bebana odjutros bojkotuje spavanje. A, ja se tek ponadala da je skontala da treba malo žmirnuti i danju. Naučila je da privlaci pažnju gunđanjem, jer to nije gukanje, više kao da se svađa sa mnom.
25.07.2009, 22:06
neki
3476
Dadada,kako je sad maleni?Nadam se da je dobro,pusa vama dvoma Hanady,stvarno nisu normalni u DZ Mog Saida je Lejla skupa sa Sajdom slala u bolnicu,jer nije dobivao na kilazi,non stop nalazi,urin,urinokultura,dok nismo naletili na Aidu,pa nam je dala Ceclor i rekla cim se maleni osuneti sve ce biti ok(navodna e.coli,jer urin u onoj kesici tamo stoji Bog zna koliko dugo),sad je hB sve ok sa njim,da ga vidis samo,masallah
Nego,ja ovog malenog zvrka ne smijem samog ni sekund ostaviti na podu,vrti se,prevrce i odeeeeeeeeeeee
25.07.2009, 22:15
Hanady RR
18727
E ja dans zatvorena u kući sma sa farah i skontam dok je ona u igraonici na podu da se ja istuširam. ja izađem u dnevni boravak djeteta mi nema na igraonici ja pogledam a ona duša slatka prevrnula se otrbuške i otpičila pod stolić u dnevnom boravku pošla za malom lopticom koju je snimila ispod ugla valjda je hanadi tamo sakrila. Ja sva pretrnula...mašalah počela je da puže sa 5 mjeseci svaki dan nova zezancija sve su manje šanse da je smijem ostaviti samu i na minutu :)
25.07.2009, 22:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki
Dadada,kako je sad maleni?Nadam se da je dobro,pusa vama dvoma Hanady,stvarno nisu normalni u DZ Mog Saida je Lejla skupa sa Sajdom slala u bolnicu,jer nije dobivao na kilazi,non stop nalazi,urin,urinokultura,dok nismo naletili na Aidu,pa nam je dala Ceclor i rekla cim se maleni osuneti sve ce biti ok(navodna e.coli,jer urin u onoj kesici tamo stoji Bog zna koliko dugo),sad je hB sve ok sa njim,da ga vidis samo,masallah
Nego,ja ovog malenog zvrka ne smijem samog ni sekund ostaviti na podu,vrti se,prevrce i odeeeeeeeeeeee
Ma super smo...hvala bogu...ne mogu da vam objasnim srecu...svi smo danas k'o da smo na bingu dobili
25.07.2009, 22:42
škorpija
6649
Moj bebac dobio dans na poklon onu ležaljku sa vibracijom i muzikom, ali nije baš oduševljen, ne znam, možda je premali za to, ima tri mjeseca. Hoće li vaši bebci da sjede u tom hepeku (ko ima) i koliko obično dugo leže?
25.07.2009, 23:02
neki
3476
Skorpija,moj hoce i to uziva A sad vec bogami hoce i da ispadne iz nje,moram ga paziti
25.07.2009, 23:09
škorpija
6649
A koliko ono tvoj ima mjeseci, i jel uključiš da ga trese il samo "nako" leži
25.07.2009, 23:12
neki
3476
Moja je obicna,ne trese Lezi kad kod ga spustim,ali sad je vise na podu,pa ja letim za njim Said ima 6mj. i 7 dana,nazdravlje
25.07.2009, 23:30
belmac
379
i moja guzara hoće u ležaljku, ali relativno kratko. uživa da iz nje gleda tv. ali je obavezno moram vezati, jer stalno diže guzu u zrak odgurujući se nogama i na kraju skroz spuzi na kraj ležaljke. hoće cura sa svoja 4 mjeseca i par dana da ustane ako je spustim na krevet odmah se ukreće na stomak i slijedi borba. definitivno je moram početi spuštati na pod jer i ja imam osječaj da će i moja amna kao i mala farah propuzati s 5 .mj dada drago mi je da je bebara dobro.
25.07.2009, 23:33
Anoniman
moj izdrzi 5 min. i to ako sjedim pored njega i pravim budalu od sebe