IZVORNA PORUKA: Hanady
Pocahontas tvoj post mi u glavu crva ubaci pa odoh da tragam...moja malena se baš puno znoji doduše samo po glavici, nige i ruke ne samo glava i nekako neznam šta je to. Sad te D3 kapi dajem garant redovno 5 dnevno al sve kontam jel i ovo znojenje može biti povezano za nedo Bog rahitisom.
Uh, i nama se stalno znoje dlanovi i tabani...strašno puno...ali nisam nikad razmišljala da bi to moglo biti nešto takvo, jer se mojoj mami i mm dešava ista stvar od rodjenja...a doktor je mami mm rekao da je ona njega prenjela nervozu dok je bila trudna (žena proživjela svašta u trudnoći

)....eto i ja odmah pomislila kako sam preležala pola trudnoće da sam prenjela nervozu na Minju, a kad se sjetim nekad sam baš bila poprilično nervozna što ležim

...ali najviše mislim da geni tu imaju svoje prstiće....
Ja sam vam ostala u šoku kad sam ustala i vidjela da snijega nema nigdje...pa ne mogu vjerovati da se toliki snijeg otopio tako brzo...ma, krasno vrijeme baš pogodno za sve bolesti

...i Božić bez snijega baš bezveze
MinaMM...mila, grčevi će proći kako god...neće trajati vječno mada se meni upravo tako činilo, ali od srca želim da prodju što prije...i ostalim našim novim bebicama koje nam se s tim pate želim da to prodje što skorije...
A drugu Benji čestitamo na još jednom zubiću...moja seki je kod Minje na jednom mjestu napipala nešto skroz tvrdo, a već odavno je samo na tom mjesto bijelo i ja se cijelo vrijeme nadam eto nam zuba kroz par dana, ali nema ništaaaaaaaaa...nadam se samo da nismo jedni od onih kojima će proces izbijanja biti dug i bolan...a čitala sam kao obično ko je imao jake grčeve nema problema sa zubićima pa rek'o nismo valjda najveći pehovi ...
Oooooooo....tek sad vidjeh koliko sam se raspisala

sorry....