Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mi smo gostima kupili trenerke da se presvuku kad dođu je s svakog živog izbljucka više me stid bilo. Raja se sredi dođu na babine a ona bljuc....
26.07.2009, 21:30
Mya_81 RR
5531
Minja ako ovako nastavi, morat cemo i mi nabaviti ...
26.07.2009, 21:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady
Mi smo gostima kupili trenerke da se presvuku kad dođu je s svakog živog izbljucka više me stid bilo. Raja se sredi dođu na babine a ona bljuc....
dusa draga, nemojte mi je zezati
26.07.2009, 23:19
Anoniman
joooooooooj ljudi ovaj period rekovalescencije je uzas...ja nisam znala da moje dijete moze ovoliko da place ...preko dana ne al zato pred spavanje navece....ma uzas...place 3 sata s manjim pauzama sline mu se valjda slijevaju i nos mu je zacepljen pa ne moze da jede kako treba....aaaaaaaaaaaaaaaaaa....ako ne poludim sada necu nikad'...a svi mi jos govore "cekaj da mu zubi pocnu"
26.07.2009, 23:33
Mya_81 RR
5531
A, jooooooooooooj, dadada...nadam se da ce sto prije biti bolje...dusa slatka
26.07.2009, 23:46
malena_t
599
Veliki svim bebarama i njihovim mamama, posebno Minji, hrabroj djevojcici. Vidjela sam sliku preslatka je mrvica mala
Moje pile od juce nosi pelene broj cetiri, veceras je ponovo zaspao samostalno, a mama misli da je vidjela prvi zubic. Potvrdila nam je tetka da zaista jeste zub, ali me buni sto je gornja lijeva dvojka, a i nesto mi jos rano. Nije jos izbio, al se vidi bijelo u desni. Tetka nam rece da moze sad tako stajati tri mjeseca, a da moze izbiti i za dva-tri dana.
26.07.2009, 23:53
Mya_81 RR
5531
Hvalaaaaaaaaaaaa, draga ....
bravo za prvi zubić. za pelenice, a posebno za samostalno spavanje
27.07.2009, 00:36
neki
3476
Masallah,bebare bas napreduju Ja rekoh samo da se javim,i da pohvalim vase pacice Pusa generaciji
27.07.2009, 01:37
Anoniman
Da se i mi tuspasimo, nismo odavno Ja ne znam šta je sa ovim mojim djetetom zadnjih dana Po danu samo žmirne par puta po 30 min. nekad i krače i to je to. Sad smo naveče uhvatili ritam, u 21h je kupanje, dojenje i zaspe oko 21:30 i onda slijedi dojenje svaka cca 3h i tako do 9h ujutro al me smori po danu.... Bude malo u krevetu, kolicima, na kauču..... pa onda malo prošetamo po dvorištu al meni leđa pucaju Grčeve hB nemamo već nekih 7 dana (kuc kuc ) izgleda da smo ih prebrodili.
mya hB pa je sve prošlo, šaljemo našoj drugarici Minji . dadada ne dajte se, nadam se da će brzo ozdraviti.
Ostalim drugaricama i drugovima šaljemo da ne nabrajamo pojedinačno - možemo nekoga, ne daj Bože, izostaviti
27.07.2009, 08:24
Anoniman
evo tisina i mir u kuci...veliki div spava....znate kako je fino
27.07.2009, 09:18
škorpija
6649
tuspas nas, bili na uzv snimanju kukova jutros, hvala bogu sve o.k. , a to je ekstra s obzirom da sam ga široko povijala 2 dana. nit je dr. šta pitao za široko povijanje, nit smo mi spominjali
27.07.2009, 10:10
Anoniman
za Ajdina
Je li vam to prvo snimanje, trebate li opet? Mi smo zaboravili uzeti uputnicu pa ćemo sad kad bude druga kontrola. Koliko dugo ste čekali termin i jeste li u Vrazovoj radili snimanje?
27.07.2009, 10:16
škorpija
6649
Snimanje smo radili u vrazovoj, a termin smo čekali mjesec dana, to nam je prvo snimanje i nje dr. spominjao da trebamo ponovo ići. ali u utorak idemo na bocu, pa ćemo ponijeti nalaz pedijatrici i čućemo šta dalje. a i mi smo uputnicu čini mi se dobili na drugoj kontroli i stvarno nema gužve, sve završili za 5 minuta. Sretno i vama
27.07.2009, 10:33
gvendolina
1896
drago nam je cuti da je nasem imenjaku sve u redu kad smo mi otisli da se narucimo u Vrazovu rekli nam da ne moze tu snimiti kukove jer bi na red dosli tek u septembru,a beba ce tad imati preko 4 mj .Tako da smo morali ici privatno kod dr.Gavrankapetanovica.Takodje mu nisam stavljala siroki povoj i bas sam imala tremu od ovog pregleda.hB sve je u redu.
27.07.2009, 14:26
Anoniman
vozdrica
samo da se tuspasimo , zelimo svim bolesnim bebama da sto prije ozdrave i da prave nestasluke da mame imaju lijepe teme za razgovor, pusa i grlimo vas sve
moja principesa se sada ljuti kad joj mama zabrani da se prevrce ali nekada stvarno ne zna prestati pa vise pocne bljucati, obicno se da u akciju odmah poslije dojenja , ma ljubi je majka
27.07.2009, 14:33
Sonja
2429
gdje ste drage moje zene ja sam skoro poludila i pala s nogu adin se sinoc budio 1000000000000 puta u toku noci i na kraju sam mislila da cu poluditi...ovo je prvi put od kad se rodio... ja sam prekjucer ustala u 4h i opet sinoc nisam spavala...jedva sam to sve izdrzala bila sam jako nervozna i jutros mozda malo i gruba prema njemu i sad mi je toliko zao...al stvarno sam izgubila zivce od umora... sad ga ljubim cijeli dan i izvinjavam mu se a on se samo smije ko da zna....srce mamino....
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
27.07.2009, 14:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
vozdrica
samo da se tuspasimo , zelimo svim bolesnim bebama da sto prije ozdrave i da prave nestasluke da mame imaju lijepe teme za razgovor, pusa i grlimo vas sve
moja principesa se sada ljuti kad joj mama zabrani da se prevrce ali nekada stvarno ne zna prestati pa vise pocne bljucati, obicno se da u akciju odmah poslije dojenja , ma ljubi je majka
zvrk mali ...a na koga li je samo
27.07.2009, 14:34
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Ja ne znam šta je sa ovim mojim djetetom zadnjih dana Po danu samo žmirne par puta po 30 min. nekad i krače i to je to. Sad smo naveče uhvatili ritam, u 21h je kupanje, dojenje i zaspe oko 21:30 i onda slijedi dojenje svaka cca 3h i tako do 9h ujutro al me smori po danu.... Bude malo u krevetu, kolicima, na kauču..... pa onda malo prošetamo po dvorištu al meni leđa pucaju
enisa_sara ti kao da opisuješ mene i Rianu. valjda smo se na prethodnim stranicama prerano počele hvaliti. ja sam skontala da riani trebaju one vrucine, tada je najbolje slušala. veliki pozdrav svim bebačima i mamama, naravno
27.07.2009, 14:38
R&T@
5982
draga moja, mogle smo se noćas družiti. mi dernečili od 3 do 5. smije se hanumica u tri kao sva sretna, a ja se naljutila prvo na sebe, pa na nju, pa na muža i stariju kćerku jer su oni spavali . ljubla sam i ja jutros, nadala se da će spavati. i ništa. ona budna, a ja kao zombi.
27.07.2009, 14:39
Sonja
2429
IZVORNA PORUKA: tajra
valjda smo se na prethodnim stranicama prerano počele hvaliti.
upravu si draga...
i adin preko dana yaspi samo 15-30min i to je to...
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
27.07.2009, 14:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: sahara
vozdrica
zvrk mali ...a na koga li je samo
suttttiii neki dan pricam sa Nunichi, i skontamo da smo obje strijelcice a bebe ovnovi a tate vodeni znakovi , ko je sad tu nahebo
27.07.2009, 14:43
Anoniman
uuuuuuuuuuuuu jadne tate
27.07.2009, 14:44
R&T@
5982
I Riana je ovan. Tajra djevica, bila mirna kao bubica. odoh na forum zatrudnjivanje da im kažem da prave djecu u novembru, nikako sada.
27.07.2009, 14:47
Anoniman
ma ja ba, jadne tate, samo pssssss, ipak ako nesto ne valja ja kazem njemu:na tebe dadada, kako je Andrej, je li se smirio, i naravno kako si ti sreco?
tajra, idi reci da prave nekako da budu u decembru rodjena
27.07.2009, 14:48
Nunichi
4125
Sonjice moja,ma svi mi nekad izgubimo zivce...ja sam uvela novo pravilo zadnja 2 dana. Svako popodne je nahranim i otpremim mami ili svekrvi na 2h i ja spavaaaaaaaaaaaam... Morala sam,padam lagano po kuci. Necu to raditi svaki dan,ali 2-3 puta sedmicno sigurno hocu. Tako ce svi biti sretniji...ali je puuuno pozelim i pomalo budem ljubomorna,nekad mi se cini ko da sam luda mama.
A sinoc sam imala napad panike... Zara plakala 45 minuta bez prestanka,sita,suha,imala stolicu,nema temperaturu.Nece da lezi,nece da je nosimo,nece u kolica,ma samo vristi. I na kraju u 23h ja u hitnu s njom. Naravno oni odmah upute na pedijatriju. Dok smo se vozili zaspala je i cim je dr. skinula ona se probudi i poce smijati. Osjecala sa kao paranoicna ludaca... Zara hvata doktoricu,prevrce se,cici od smijeha,a ja ko da sam pala s Marsa gledam u nju. Kaze dr. vjerovatno je malo stomak bolio i zna se desiti da tako i po sat placu...Vjeovatno joj kasica od jabuke i banane tesko pala. Hvala Bogu dragom nije nista...ali da sam se osjecala blesavo jesam. Ali bolje i to,nego da se sta desi pa da kontam ŠBB-KBB---sta bi bilo,kad bi bilo. Uglavnom mala je imala solisticki koncert na pedijatriji...malo smo se provozale i to je to. Danas je opet ona stara...ljubi je mamica njena. Puse bebajama i mamama,pa se pisemo opet.