Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moja puslica i ja bile na TV-u, snimak sa dodjele paketica, i blamaze, od mene se vidi samo zadnjica , ah nije do mene, kriv je montazer ili ko vec , zaboravih reci da je Ajna jucer prvi put stavila nogu u usta, i to ne znam sta joj bi, a ja mislila ima ona manire
Ma, montažeru se očito svidio prizor
30.12.2009, 21:39
Anoniman
Mya, ma to je garant , ljubi mi puslicu
30.12.2009, 21:43
Mya_81 RR
5531
Veliki ljubac i od nas za curku s ''novim manirima''
30.12.2009, 21:50
Anoniman
sahara ocito mu se svidila guza ,heheh Ljubimo Ajnicu punooo
30.12.2009, 21:52
Anoniman
felix, i mi vama saljemo veliki
30.12.2009, 23:16
Apotekarka
3918
Sahara zeno al me nasmija...pa svidjelo se covjeku dupe pa se malo zanio snimajuci ,ajd bona mozda si nekome dan na tv-u popravila Mi smo popapali punu zdjelu frutolina prvi put ga probali....Sad pava dusa jer se bas izblesio...A danas slabo spavao...Ja sam u pms-u,ubi me
31.12.2009, 00:09
Ella_H
1264
Poz mame i bebe cure su izgleda dobile i nove manire i iskacu s kreveta postale zeznute moj momak najvise voli prevrtanje po podu slabo hoce da se ljuljushka vise pa stalno pazim na njega ko kontam da se i ja vise prevrcem mozda bi vise smrsala haha danas smo malo hodali rucali u gostima nije ni to loshe ammar je ruckao kad je dosao kuci vocnu hapicu svu porucao ljubimo vas sve go go bebe
31.12.2009, 00:51
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: sahara
Moja puslica i ja bile na TV-u, snimak sa dodjele paketica, i blamaze, od mene se vidi samo zadnjica , ah nije do mene, kriv je montazer ili ko vec , zaboravih reci da je Ajna jucer prvi put stavila nogu u usta, i to ne znam sta joj bi, a ja mislila ima ona manire
Pa sto nam prije nisi javila da su vas snimali... neka, neka. Ljubac chupici malenoj od drugarice i mame. A i mamiti naravno...
31.12.2009, 08:22
marinčii
4750
jutro od nas generaciji, prvo da čestitamo antoniu 6 mjeseci sa malim zakašnjenjem,šaljemo mu puno,puno , mi smo jučer bili dobri ,razigrani i veseli,noćas se dva puta budili i zadnji put u pola 7 i nismo više spavali,evo sad nam se spava al nikako da zaspe ,valjda bude brzo..ljubac za sve bebe
31.12.2009, 09:05
gvendolina
1896
jutro svima
mi smo rano ustali i ne znam hocemo li moci ostati budno veceras do 12
jao sahara bas me nasmija sto nam ne javi da i mi gledamo
31.12.2009, 10:17
škorpija
6649
i mi smo rano ustali, uh već sam se pokajala što sam zvala društvo da kod mene slavimom N. G, ovako sma mogla u krpe u 23
sahara jel to bilo na federalnoj, vidjela sam neke guzove al ništa drugo se do njih nije vidjelo
31.12.2009, 10:38
Nunichi
4125
Jutro generaciji... Mi smo fino spavale, sa 100 budjenja (to je normala ), ali skoro do 10h. Ljepota... I svecano da vam objavim da je Zara iz cista mira pocela da koristi flasicu, tajo i ja smo jos uvijek zabezeknuti. Pije beba vodu evo ko velika, jos sama drzi flasicu, a do juce nisi joj smio prici s flasicom, odmah u dreku.
31.12.2009, 10:46
reallove
5807
Zara puna iznenadenja ..Mi smo ustali u 10,Emin papao i evo opet malo spava..sinoc je super spavao i bas smo se odmorili
31.12.2009, 10:46
Mya_81 RR
5531
I mi se prijavljujemo na listu današnjih ranoranilaca....
Mi večeras ostajemo doma...nas troje sami...svim gostima smo dali korpu ...a ja se nadam da ću bar dočekati ponoć jer zadnjih par noći već u 22h ne mogu više gledati...postala sam prava penzionerka
31.12.2009, 10:47
Anoniman
Drage zene, ja cu morati sjesti pa sve iscitati da skontam kako, sta, gdje, kuda
Cestitam sve brzdeje, zube i sve za cestitati sto sam propustila
Moram vam priznati da sam se pravo bila iznervirala ...ali necu o tome
Mi smo veri gud...da kucnem...na kraju je bio D.M i kod mm i kod mm ..a mi nismo isli jer su me isprepadali s ovom gripom ...pa je Andrej preuzeo ulogu D.M umjesto nas
Sahara, propustila sam ti gluteus ...kada je to bilo??? hocel' biti repriza
31.12.2009, 10:48
Mya_81 RR
5531
Bravo za našu Zaricu A ja mislim da kod njih sve te neke promjene budu doslovno preko noći...
31.12.2009, 10:51
Mya_81 RR
5531
Dadada, znamo da si nam se iznervirala, i mi smo isto, ako govorimo o istoj stvari....zato tebe i nema ovdje
Ma, slikica je mrak...i šta će vam D.M. kad imate svog vlastitog, a još tako slatkog
A, cuki je li neka rasa ili ? Tako mi liči na našeg Rosa koji je mješanac ne znamo baš čega, ali nečeg čupavog i slatkog
31.12.2009, 11:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Dadada, znamo da si nam se iznervirala, i mi smo isto, ako govorimo o istoj stvari....zato tebe i nema ovdje
Ma, slikica je mrak...i šta će vam D.M. kad imate svog vlastitog, a još tako slatkog
A, cuki je li neka rasa ili ? Tako mi liči na našeg Rosa koji je mješanac ne znamo baš čega, ali nečeg čupavog i slatkog
govorimo...govorimo
Hvala
Kako nam je Minjica?? je li vise proslo?? saljemo joj jedan ogromski
A teta Leni je rasa zvana DOĐ (domaca obicna djukela)
31.12.2009, 11:06
Nunichi
4125
Slika je za 10! Kako su samo slatkiiiii... Ko je ljutio dadada? Samo meni reci, ja cu to po kratkom postupku.
Mya upravu si, sve je preko noci, stvarno nas je iznenadila, evo upravo je prvi put za 9 mjeseci popila cijeli sokic. Mama je u cudu.
Ljubnite mi Minjicu i Andreja!
31.12.2009, 11:16
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dadada Kako nam je Minjica?? je li vise proslo?? saljemo joj jedan ogromski
A teta Leni je rasa zvana DOĐ (domaca obicna djukela)
Dobro smo, mila...guramo nekako .... i mi vama šaljemo nazad još ''ogromskiji'' hug!!!
Ah, i naš Rosonja je dođ ... i bio je divan kad smo Minja i ja boravile kod mojih kad sam se porodila...malo ljubomoran, ali divan duša draga
31.12.2009, 11:19
škorpija
6649
Dadada super ti je ovaj djedica a i sob , ima li šanse da posjete i nas, bili smo dobri čitavu godinu
Joj nunichi ne bi me iznenadilo da vam Zara sutra pripremi doručak i kaže ustajte ljenčuge
31.12.2009, 11:21
bebana27
1642
pozdrav i od nas
dugo me nema ovdje jer ne mogu od njega a i imali smo zalost pa nisam imala vremena nizasta kako su vam bebice moj Ibrahim je masala samo jede spava sad guce igra se zanimljiv a postao je i veliki lopov kako su mi bili zauva i svekrva pa naucio da je u centru paznje da se njemu uvijek prica......
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
31.12.2009, 11:25
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: škorpija
Joj nunichi ne bi me iznenadilo da vam Zara sutra pripremi doručak i kaže ustajte ljenčuge
Ma vala ni mene gospoja skorpija. Nevjerovatna je kako se mijenja iz dana u dan...Ja mislim da ce ona nas uskoro sve postrojiti, ovnica mala.
31.12.2009, 11:31
pocahontas
2546
Andrej je premeden onako zbunjen, jao mu face
mi smo se probudili u 8h dojili, jeli krusku+bananu i opet shlaf zadali do malorpije... kontam da malo prosetamo da uhvatimo koju zraku sunca..i mi veceras imamo kucni dernek pa se moram zadati na snimanje kompilacije novogodisnjih dernek pjesama ..ako ne stignem, nista, imamo dvije gitare... ljubac generaciji i Zarici kraljici i sretna nova godina
31.12.2009, 12:50
Anoniman
pozzz,mi smo dobro sinoc smo lijepo spavali Dadada,Ander je presladak,