Nadamo se da nam prijatelj Benjo ne zamjeri što mu prije nismo čestitali mali rodjendan
Mi smo spavali bolje, ali je opet bilo 3 budnjenja, ali eto svejedno bolje nego prethodnih noći..
P.Mama nema komp, a Ex Yu bude na FB...
06.01.2010, 09:07
pocahontas
2546
ex yu nas je napustila odavno
sinoc smo spavali uz visestruka budjenja..skontala sam da sada kako se moze bez problema okretati na sve moguce strane, nekako sam sebe probudi prilikom okretanja...ja ga spustim na stomacici da spava, medjutim, nadjem ga za sat vremena na nemogucem mjestu u kreveticu i u nemogucem polozaju sklupčanog kao bananu i otkrivenog a uz to sve, nekada me doceka u polozaju puzanje i oči ko fildzani ..ja ga onda brze bolje dok se nije razbudio na podojoni i nastavi hB...sreca pa nema igranja navece.. mi odavno znamo reci pa-pa, ali bas svaki put potrefi..ja kad nisam u nesvijest pala...pa kako oni to znaju, e pa stvarno? sa lakocom dodjemom od tacke A do tacke B, ne puzemo ono pravo ali se vucemo po podu bez poroblema...imamo tendenciju i da iz tog polozaja na sve četiri sjednemo sami ma sta da vam kazem, prava beba iz tablica-nema kada ti hoces, vec kada on hoce i moze i sve po pe esu jos malo pa cemo pisati sva slova i brojati na engleskom do deset
< Poruku je uredio pocahontas -- 6.1.2010 9:12:16 >
06.01.2010, 09:18
Mya_81 RR
5531
I mi već neko vrijeme možemo od tačke A do tačke B ili možda bolje reći od B do A jer ide samo unazad. Kauč nam više nije siguran, a ovih dana ne smijemo na pod jer su nam opet isključili grijanje ...a prvi put kad smo je stavili na pod u jednom trenu skužim je a ona ispod stola, samo joj glava malo viri
Zaboravih napisati da je od jučer počela stavljati noge u usta, ali iz jednog čudnog položaja s obzirom da nam bebele none ne daju drugačije
< Poruku je uredio Mya_81 -- 6.1.2010 9:20:06 >
06.01.2010, 09:21
pocahontas
2546
Mya dakle pocelo je e sad kauc mozes komotno zaboraviti...mi smo odavno na podu, na kaucu ni pod razno, jedva ga posliej kupanja obucem i namazem..to je borba nevidjena..treba nam uvijek asistencija taje ...može se mrdati uhhhhh, a i ima snage tako da, ko zna gdje bi ga i na cemu zatekla da nisam stavila blokade i po podu....evo se upravo buni sto mu se džinovski jastuk našao na putu....
< Poruku je uredio pocahontas -- 6.1.2010 9:22:55 >
06.01.2010, 09:29
Hanady RR
18727
Dobro jutro mamice i bebice.
Evo malo virnusko da vidimo šta ima novo al nemam snage sve čitati pa ću drugom prilikom, na o či nevidim od umora i pospanosti. Tačno nesmijem da sjedem na Ugao zaspala bih a sama sam sa njih dvije danas. Juče dolazili gosti pa još puno djece ona nikad po danu nije spaval, sinoć jedva zaspe oko 23,00 h i to nakon što sam je po guzi pucnula jer ona sezaigrala aman koda je rano jutro i sve nešto pjeva. Neznam kako samo može izdržati da nespava toliko. Noćaš se 1000 puta probudila plače, zove, priča, a ona ne da puže po krevetu već se fino uspenje na stranicu i pjeva ....samo kad jednom izleti na glavu.
06.01.2010, 09:34
reallove
5807
Dobro jutro dragi nasi.... Emin je vec odavno aktivan,prica,vristi,okrene se na stomak pa hoce da puze,vrti nogicama i rucicama...spavali smo super hB..budili se jutros u 7 papali i nastavili spavati do 10...pozdravljamo vas sve puno..
06.01.2010, 10:27
Anoniman
Jutrica! Nama je danas punih 9 mjeseci pa evo da malo zasladite , jos uvijek smo krezavi , ali ostalo je sve ok! Pusa svima!
06.01.2010, 10:48
iv@ncica
2115
I nama je dans punih 9 mjeseci- castimo vas vse sokicima i kasicama , a mame tortom i kapucinom nili da vam ponudimo nesto dijetalno hahahhaha
sahara sretan rodjendancic od nas ♥❤♥❤♥ -puno cmmmokiccaaaaaa pa mozemo praviti parti zajedno hahahah
< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.1.2010 10:53:55 >
06.01.2010, 10:52
iv@ncica
2115
Apotekarko -sta cu se ljtit ta nasmijali smo se pravo, a vodoinstaleru isto nebi bilo mrsko da je vidio mamine 5-tice hahhaha..samo ih Andrej ljubomorno krije i cuva, samo mu oci ispod majice vire i cuje se mljackanje...hahahasvaki put me iznenadi nesto..ovo dojenje zna biti koliko tesko toliko i smijesno. i mi smo se nocas kao i ostalih noci nervozirali, vrtili, stalno budili..ali ja toliko navikla..da ne znam sto cu kad podjem raditi ...moj dragi ne zna spavati i uvijek nervozno spava..jojj..
06.01.2010, 10:58
reallove
5807
Cestitamo sve male rodjendane i saljemo puno poklona..
06.01.2010, 11:01
škorpija
6649
Sretan rođendan Ajnici ,
eno ja svog strpala u hodalicu, stavila ga ispred tv i gleda baby einsteina, hvala bogu, sad mu je to pravo zanimljivo, pa mogu nekad i ručak spremiti ili ovako malo više na inti biti . jutros smo spavali do 10 , tajo nam napravio flašu u pola 9 kad je krenuo na posao i mi nastavili poslije zzzzzz, naravno zajedno u krevetu, on se raširi a ja ko siroče . ljubi malu raju
06.01.2010, 11:01
škorpija
6649
Ivančica, sretan i vama rođendan
06.01.2010, 11:17
Anoniman
Sretan rodjendan nasoj Ajnici , Andrej joj salje
Sretan rodjendan i nasem imenjaku Andreju
Ja evo jedva gledam...jedva cekam da mi mama dodje s posla da malo legnem ...jutros saam ga skoro zgnjecila, posto je spavao citavu noc u nasem krevetu...kada je sat zazvonio ja preko njjega... onako pospana...samo da ga ugasim...skroz zaboravila na dijete
06.01.2010, 11:26
škorpija
6649
skroz zaboravila na dijete
ih ovo mi se redovno dešava, dok ne dođem sebi, kontam ko je ovaj nesretnik
06.01.2010, 11:32
marinčii
4750
jutro generaciji,čestitamo roćkase Ajnici i Andreju mi smo imali užasnu noć nikad dosad ovako,zaspo u pola 9 al nije ni sat vremena kad plač mm ga uzeo pa se smiri ,on ga spusti on u plač i tak sve do 3 sata ,nije htio dojit,čim sisu u usta počne krika tek jutros u pola 11 je dojio a nije od sinoć u 7,više neznam šta mu je a evo i sad je nervozan užasno,sinoć mu dala sirup i tek onda zaspo do 6 sati
06.01.2010, 11:44
škorpija
6649
marinči sve mi to zvuči da su u pitanju :ZUBIIIIII
06.01.2010, 11:54
Anoniman
jutrooo mi amo sobro spavali nismo se niti jednom budili jeeee,,a jesam ja dva put ustajala provjeravala ga i pokrivala.Danas nam nestalo aptamila2.i sad sam dala bebimil2 prema uputama pedijatra da mlakom,vodom i dobro razblazim ZENE USPJELA SAM a i Anel papal,papal sve je ustvari bilo do mene jer nisam znala smjesu napravit tako sam sretna Jutros smo papali kasicu,povrtnu skoro flasu i sada spava. ljubimo vas
06.01.2010, 11:54
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: škorpija
marinči sve mi to zvuči da su u pitanju :ZUBIIIIII
ma vjerovatno jesu,ovo je već treća noć zaredom da je nervozan al noćas je baš bio urnebes,glava mi puca nisam spavala tri sata ,nadam se da će brzo niknuti i da će mu bar malo lakše biti
06.01.2010, 11:56
Anoniman
Anderu,iAjnici cestitamo rodjendan Marinci,bas mi je zao Mateja a i vas sigurno su zubici ljubimo vas da sto prije niknu da vas nemuce vise
06.01.2010, 11:58
Nunichi
4125
Sretni mali rockasi Ajnici i Andreju...
Mi smo fuj, odnosno mama je. Nakon milion budjenja, moja draga kcerkica je ustala u pola 5 i igrala se do pola 7...onda je opet zaspala do 8h. I evo jos uvijek tambura po kuci. A ja samo cekam neki znak pa da zaspe i da joj se pridruzim...
06.01.2010, 12:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
skroz zaboravila na dijete
ih ovo mi se redovno dešava, dok ne dođem sebi, kontam ko je ovaj nesretnik
dobro je onda...ja vec mislila da je samo kod mene tako
06.01.2010, 12:02
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: felix
Anderu,iAjnici cestitamo rodjendan Marinci,bas mi je zao Mateja a i vas sigurno su zubici ljubimo vas da sto prije niknu da vas nemuce vise
hvala ti draga i ja se nadam da će brzo da ga više ne muče,najgore od svega ga je slušat kako plače
06.01.2010, 12:04
Anoniman
a jojj nunchi bas mi je vas zao ta mala bica haman nemaju mira puna energija, ja sad zasad nemam stim brige a sta ce biti poslije neznam budemo vidili. Mi smo oko 8.ustali igrali se u kreveticu sami,ja ga virila tako do pola9 vidim poce kmezit dam mu,cucu i zaspi do pola 10.mogao je jos al ga ja budila .....
06.01.2010, 12:06
Anoniman
mogu mislit marinci mi se idemo sunetit 15tog aBd imamBRIGU ima da place ,nejgore je kad se on zakoceni i pocne od silnog jecanja povracat toga se najvisee bojim...... A mogu mislit jos kad nam nastupe zubici,nista nam nece biti bolje od vas!!!
06.01.2010, 12:16
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: felix
mogu mislit marinci mi se idemo sunetit 15tog aBd imamBRIGU ima da place ,nejgore je kad se on zakoceni i pocne od silnog jecanja povracat toga se najvisee bojim...... A mogu mislit jos kad nam nastupe zubici,nista nam nece biti bolje od vas!!!
ma užas jedan a što je najgore ne možeš im pomoć jedino ih nosat da im bude bar koliko toliko lakše