Ah draga nisu oni bebeli, nego kršni su krajišnici to , ja svim objašnjavam tu razliku al džaba
draga moja ja se sa tobom slazem znaju se krajsnici!!!!!!!!! velika pusa malom krajsniku Ajdinu od nas
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
06.01.2010, 23:20
škorpija
6649
bebana ljubi mi navjećeg krajišnika od svih -Ibrahima
Joj mia vjeruj mi baš sam kontala danas kad sma pounjvala knjigu kako ću morati i za drugo dijete (koje ću aBd imati ) morati kupiti tu knjigu i da bi mi bolje bilo da nemam ni ovu jer daj bože da ću kraj 4- godišnjega Ajdina (kakos am ja sve fino iplanirala, bože na hajr) imati vremena da popunim knjigu. Sjetim se uvijek moje mlađe seke, ja imam dosta slika iz djetinjastva, a ona jadna ima samo jednu jedinu fotku kad je bila beba i to na njoj se dreči ni faca joj se ne vidi , i dan-danas to prebacuje mojim roditeljima
07.01.2010, 07:12
marinčii
4750
jutro generaciji. mya sretno s nalazima ja sam totalno preplašena i nikakva matej nije dojio od jučer u podne,izdajala sam mu al neće ni bočicu u usta,pojede kašicu al ni to neće ko prije sve u plaču ,noćas zaspo u 9 i oko 2 se probudio ja ga pronosala malo i opet zaspo do 5 jutros,neznam šta da radim bojim se da ne dehidrira
07.01.2010, 08:18
dafri
1097
Jutro,mi već pucamo prvo jutarnje spavanje to da se krajišnici poznaju slažem se,i moja je pravo kršna
Mya,držim fige da nalazi budu u redu
marinčii draga,ne vjerujem da može dehidrirati,ipak on ne povraća, nema proljev,nudi ga često, sigurno su zubi,a kako ručka hapice Čestitamo rođedančiće koje smo propustili
07.01.2010, 08:22
dafri
1097
Sad vidim da ručka i kašice slabije,imaju negdje i teme bojkot sike,negdje sam čitala o tome da bebe znaju jedan period tako se ponašati
07.01.2010, 08:22
Anoniman
Mya sreeeeeeetno!!! marincii, e pile drago, to su sigurno zubi. Jesi mu mazala nečim da mu olakšaš?
07.01.2010, 08:30
marinčii
4750
a mažem mu calgelom malo mu bude lakše i onda opet nervoza,slbijejede i kašice al nji bar malo pojede pa se tješim,ja se izdajam jer me grudi počinju boliti pa sam mu mlijeko davala na kašikicu al više prolije nego što popije,nemamo proljev ni turu hvala bogu al i ovo nas izludi
07.01.2010, 08:41
Anoniman
Proći će mila, nemoj se brinuti, sve slabije papaju kad zubi rastu a to je sigurno kod njega čim nema proljev i temperaturu. Ne dajte se, čuvam fige da što prije počne dojiti
07.01.2010, 09:29
Srculence
848
IZVORNA PORUKA: felix
jutrooo mi amo sobro spavali nismo se niti jednom budili jeeee,,a jesam ja dva put ustajala provjeravala ga i pokrivala.Danas nam nestalo aptamila2.i sad sam dala bebimil2 prema uputama pedijatra da mlakom,vodom i dobro razblazim ZENE USPJELA SAM a i Anel papal,papal sve je ustvari bilo do mene jer nisam znala smjesu napravit tako sam sretna
Svaka čast!Bravo za anela i mamu!!!!
Evo da ne pišem drugi post da se i mi malo ovdje javnemo.Dobro smo i zdravo :- ) 4. januara nam je bilo puna 4 mjeseca.jučer smo bili na boci:Imamo 7kg i 64cm :-).Bocu je super podnio hvala Bogu. Čestitamo sve male rođendane i šaljemo poklončiće !
07.01.2010, 09:38
istra09
311
Evo i mi da se javimo. Danas nam je 6 mjeseci i imamo jedan zubić. Dobro smo i lijepo napredujemo, pa su mama i tata sretni i zadovoljni. Pusa svima.
07.01.2010, 09:58
Mya_81 RR
5531
Marinčii, nadam ste da ste imali mirnu noć i da će zubići izaći što prije. Mogu misliti koliko se sekiraš (eh, još se nisam razbudila i nisam ni pročitala kako treba, nemoj mi zamjeriti)
Mi se uskoro idemo spremati za još jedan božićni ručak...baš mi teško pada
< Poruku je uredio Mya_81 -- 7.1.2010 9:59:09 >
07.01.2010, 10:01
Mya_81 RR
5531
Marinčii, najbolji pokazatelj je li beba dehidrirala su prazna pelena i udubljena fontanela...pa prati to, ali mislim da on ipak uzme dovoljno...a i nas kad nešto boli nismo baš raspoloženi da jedemo...
07.01.2010, 10:05
Meri29
1045
Dobro jutro, evo nas malo da nas ne zaboravite Moram da pohvalim Majdicu, spava mi po citavu noc, probudi se samo jednom da jede, upiski se po noci, ali se ne budi pa joj i pelene mijenjam tek ujutro i onda se obavezno na cisto ukaki Ne budim je da jede vise, citala sam da ne treba, nego kada beba zatrazi. Marinci bas mi je zao, Matej nam se sigurno pati, ali proci ce. Citala sam da nema frke i panike sve dok piski i kaki... Ja sam od prijateljice iz Australije dobila neki gel za zubice Bonjela, pomogne u sekundi, mi nismo jos isprobali, ali ona jeste pa ako mozes naci, makar preko nekoga u Njemackoj ili negdje vani, oni vjerovatno imaju...
07.01.2010, 10:14
anidla
3683
Meriiiii
Noa sinoc super pajkijo....3 puta hranjenje i odmah nastavi....Lice mu je isto, ali ne zelim nikakave kreme mazati, samo ga cistom vodom kupam...kontam kupiti Mustelinu kupku, jel je ko probao? jel hidratizira kozu? l
pusa za sve
07.01.2010, 10:19
marinčii
4750
moje drage nije ni kakio od jučer a piški al nije ko prije kad bi preko noći bila baš puna pelena ,jutros samo malo,nije dojio nikako od jučer u 12h jesam mu kašikom davala al ne popije ni 20ml,ma katastrofa neznam šta da radim,da ga vodim pedijatru ,mm već na mene roji ti bi dite stalno doktorima vodala ,(već 4 puta sam ga vodila i svaki put sve uredu bilo,a ja digla paniku)pa sad neznam šta da radim,mya jeli mu smijem dat rižolino ili nešto sa svojim mlijekom da bar nekako ga unese
07.01.2010, 10:21
noaa
1662
marinci smijes mu dati rizolino sa svojim mlijekom i kupi dentinox kapi za desni jer meni je pedijatar rekao de calgel bas ne pomaze.
07.01.2010, 10:25
dafri
1097
marinčii vjerovatno nema šta ni da kaki jer slabo jede to nek te ne zabrinjava a naravno da možeš rižolino,kažu da kad bebiju niču zubići pašu kašice koje nisu ugrijane,probaj malo vode pa koliko hoće
07.01.2010, 10:26
Meri29
1045
Anidla draga ljubi nam naseg druga malog. On je pravo dobar kad tri putra u noci jede, ova moja pisuljica voli da spava, ali napreduje pa se ne brinem .
07.01.2010, 10:27
marinčii
4750
hvala vam drage moje,noaa uzet ću te kapi pa ćemo viditi,a i rižolino valjda bude htio,voćne kašice pola pojeo jutros i to je to,baš se sekiram
07.01.2010, 10:32
noaa
1662
marincii probaj i ogrlicu,Noa je bila kao Matej i ja sam bila van sebe,kupila ogrlicu i nismo vise imali problema.
07.01.2010, 10:38
dafri
1097
marinčii, ako se baš bojiš dehidracije ,a ako neće vode probaj malo čaja ili soka,ne znam da li si mu davala,neka ne bude baš toplo jer im ne paše toplo zbog zubića
07.01.2010, 10:50
iv@ncica
2115
marinci- imali smo ti i mi te faze da nece nista, ali ako ti imalo jede bar kasikom ne brini, barem nesto unosi...ja sam se prestala toliko sekirati cim je poceo kasikom..jer mi je znao danima ne dojiti kad bi ja dobila od kad se rodio, ponudi mu caja, vode , sokica pomalo ako nece na kasiku i bocu probaj s casom to je kod nas palilo, jer mu pase hladno staklo desnima..pa nek prolije stavi siperak...bitno je nek nesto uzima, a probaj mu dvat siku u polusnu kod nas je to nekad znalo upaliti..i inace sve ce on sad pomanje i krace da doji...ali ti mu prvo nju ponudi..ja to i sad radim..iako mi je andreja skratio podoje one brzinske ima od par minura od 4-tog mjeseca...a tada nije jos nista drugo jeo..pa normalno je da se moras brinuti..a ako ne kaki i to je normalno i mi preskocimo nekad hehehh...u slucaju da potraje sta ti fali zovnuti savjetovaliste ili ga cisto odvesti jer sad svejedno trebas sa 6 mjeseci ici na redovnu kontrolu pa usput...
07.01.2010, 10:55
noaa
1662
ja sam trebala u savjetovaliste sa 9 mjeseci al bio Bozic pa NG sta mislite hoce li mi praviti probleme ako je sad odvedem?
07.01.2010, 10:56
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: marinčii mya jeli mu smijem dat rižolino ili nešto sa svojim mlijekom da bar nekako ga unese
Sve od ''lina'' je od 6 mjeseci tako da smiješ dati...jedino je čokolino od 8 mj.
A daji mu svako malo nešto tekućine na kašikicu. Mislim da mu je sad lakše tako uzimati neko kad doji jer manje češe desni tada...i nemoj puno paničariti i voditi ga odmah kod doktora....sve će to biti super, a uskoro ćemo dobiti još jednog zeku
07.01.2010, 10:59
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: noaa
ja sam trebala u savjetovaliste sa 9 mjeseci al bio Bozic pa NG sta mislite hoce li mi praviti probleme ako je sad odvedem?
Misliš obična kontrola, vaganje i to
Što bi ti pravili probleme...mislim da je tvoja stvar što nisi mogla tada dovesti Nou..