Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
18.01.2010, 23:48
MinaMM
302
pozdrav zenice moje drage. ja sam vam nocas imala pravu dramu u kuci. oko 3 sata probudila me strasna glavobolja i temperatura od 38.7. grlo me bolilo i groznica me tresla. mada je meni strasno hladno bilo i kad sam otisla u krevet ali nisam se sjetila da izmjerim temperaturu. ja sam se isplakala i onda dosla na RR da trazim savjet sta da radim. istusirala se, popila caj sa medom i jos puno vode i konacno oko 6 legla da spavam. ustala sam bez temperature ali crvenih dojki. sad ne znam da li je od dojki sve to bilo ili je crvenilo posljedica velike temperature. uglavnom A je OK, fino doji i nem anikakvih simptoma. danas mi je bio vruc (panika!) ali se ispostavilo da mu je samo vruce a ne da ima i temperaturu.
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
18.01.2010, 23:51
Hanady RR
18727
Mina ja sma imala groznice kad mi je mlijeko nadolazilo u noći sve do njenog trećeg mjseca čim bi mi mala spavala duže od 2 sata što je bilo rijetko al se znalo desit. Moraš paziti, ako imaš puno mlijeka u ovim situacijama može doći do mastitisa, kad se to dešava ili se izdoji malo ili stavi tople peškiriće na grudi da malo procuri i da ih omekša.
19.01.2010, 08:18
marinčii
4750
marinci...vise ni sama ne znam jesam li cestitala zeki ...ako nisam izvini
hvala draga,ma mislim da jesi al nije loše utvrditi gradivo
19.01.2010, 08:20
marinčii
4750
jutro generaciji,mi se budili dva puta,odspavali do 7..kaže mm pa treba on još šta jest ije se nikad ovako često budio ,a reko je često 2 puta šta bi da se budi po 5 puta..ah i ovi muški baš,,jučer smo opet probali mrkvu al neće uzeo jednu kašikicu i posle više neće ni da usta otvori,ja neznam šta ću s njim valjda krene jesti i to povrće
19.01.2010, 08:24
mnn
1611
jutro, alex loš spavao budio se dva puta i od 6 h broji..a nije mu ništa..ja koma od umora...neznam više što bi izmislila.. marinči kako si ti? probaj mu dati mrkvu i krompir..meni isto nije htio jesti alex samo mrkvu..ako neče ni to ima još povrča..ne brini krenuti če on..
< Poruku je uredio mnn -- 19.1.2010 8:25:39 >
19.01.2010, 08:29
Mya_81 RR
5531
Jutrooooo it's good to be back
Ah, jest lijepo ovako početi jutro jest da jedva gledam...noć je bila standardno loša, a budjenje previše rano u 7... ....kod nas nema nikakvih riječi tj. slogova, mi vam samo vrištimo i vrištimoooooo...ujutro posebno...vrišti iz petnih žila dok ne ustanemo...
Srculence, i mi pijemo Zinat, ali nisam joj davala kapsule mada sam se opet bojala proljeva jer od prošlog sirupa je dobila...i sad nekad ima proljevastu stolicu, ali ne tako često i puno kao prošli put tako da sad ne dižem nikakvu paniku...a mogu misliti kako je babari s upalom, pa to takooo boli ... i idući put nadamo se da ga neće biti ) kad plače a da ne znaš šta je ispipaj mu uši jer kad je upala u pitanju to jako boli i onda ćeš odmah znati šta je...
19.01.2010, 08:50
marinčii
4750
mnn uf i ja sam koma još me nešto glava boli a i dobila ,al ajd izdrži se,evo matej ko kmeza dok ga voza,m u kolicima šuti čim ja stanem on počne kmezati mala lopuža,joj vidim ima još bolesni bebica ,nek mi što prije ozdrave duše male baš mi je žao,ne mogu ni zamisliti kako se sekirate,al bit će to dobro.. mya baš te lijepo čuti,nek ste nam se vratile...a kakvu bakteriju ima minjica,u mokrači ili?
19.01.2010, 09:02
Mya_81 RR
5531
Marinčii, ima klebsiella bakteriju u urinu, a mali postotak se nalazi i u nosu i u grlu Najgore mi je što ne znam kad smo je pokupili jer postoji mogućnost da nam je ona prouzrokovala upalu pluća, a postoji i mogućnost da smo je dobili u bolnici
19.01.2010, 09:05
dafri
1097
jutro, Mya drago nam je što ste opet sa nama,nadam se da ćete se brzo riješiti bakterije felix,to ste Anela osunetili,čestitam,za par dana će ga proći marinčii,ješće povrće,polako,i Una ne poručka puno i ne sviđa joj se
Otkada spava na stomaku svaku noć se budi oko 2-3 i ja je onda prebacim kod nas i nekako preživimo noć, jutros smo do pola 8 spavali
Mi smo takođe u fazi vrištanja koja je bila prestala pa se opet juče vratila sa još jačim,višim i dužim tonovima
19.01.2010, 09:08
ivanak
1767
E bok svima. Moj maji antonio se nešto posebno budio noću, ko da je mala beba. Nije gladan, a opet plače.... Negdje sam čitala da beb od 6 do 9 mjeseci imaju buđenja noću, jer su njihovi snovi aktiviji i mogu nešto loše sanjati pa ih je strah ili pak zubi.... Baš mi je žao draga za Miju....neka ona nama ozdravi i druži se sa ostalim bebicama.... ti se drži... Evo ne znam šta da radim, baš mi je nekako dosadno...
19.01.2010, 09:10
Srculence
848
Mi jutros isto,malo nervozni malo pačemo.Slabo mi je jeo pojeo samo 30 ml ....valjda će biti bolje drugi put...
Mya pipala sam ja njemu uši (jer je jesnom već imao upalu uha kad mu je bilo ja mislim 1 i po mj) i to više puta al ništa nije se mrštio niti je plakao.Samo bi ga uhvatio eto taj iznenadni plač 2 ili 3 puta dnevno kad ga ni s čim nisam mogla smiriti i trpao rukice u usta i sve što dograbi:-(...i ja po tome kontala da su zubići. Najgore što ja baš znam kako to boli jer sam više puta imala isto upalu uha :-(. Marinči čestitamo i mi zekici
19.01.2010, 09:15
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Marinčii, ima klebsiella bakteriju u urinu, a mali postotak se nalazi i u nosu i u grlu Najgore mi je što ne znam kad smo je pokupili jer postoji mogućnost da nam je ona prouzrokovala upalu pluća, a postoji i mogućnost da smo je dobili u bolnici
ja koliko sam upoznata ta bakterija se najčešće dobije u bolnici,al ne brini draga riješit ćete vi to,malena od moje sestre je isto s pola godine zbog ešerihije ležala 7 dana u bolnici i riješila je se i evo sad će joj 3 godine i nije se više vraćala,znam da je sestra od jedne doktorice iz zagreba naručivala neke bilje kapi pa je i to povremeno koristila
19.01.2010, 09:19
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: ivanak Negdje sam čitala da beb od 6 do 9 mjeseci imaju buđenja noću, jer su njihovi snovi aktiviji i mogu nešto loše sanjati pa ih je strah ili pak zubi....
Ja znam da kod nas nisu zubi...može biti da sanja pa se prepadne, a znam bogami i da je postala svjesna svoje svjesnosti pa me zaj ...ali nije meni nikakav problem čekati do tog 9 mjeseca samo da to prestane jer nekad mislim da više nikad neću spavati 6 sati u komadu tako da mi još 3 mjeseca uopće ne zvuči strašno
Srculence, kako otkriju upalu uha? Je li samo pregledom? I ja sam jednom u srednjoj imala upalu oba uha i uopće se ne sjećam ničega osim da me je strašno bolilo...
Apotekarka, čestitamo vam na prvim slogovima.....jooooooooj, kad nam prvi put kažu 'mama' sa značenjem evo me sad sam se sva raspekmezila...
19.01.2010, 09:25
Mya_81 RR
5531
Marinčii, je li te kapi mogu i za bebice? Ja šta god znam od tih prirodnih stvari ne može ispod godinu dana, a jedva čekam da joj mogu početi davati matičnu mliječ...
19.01.2010, 09:49
Anoniman
jutroo mi smo se toliko sinoc isplakali,ispatili boze mili dusa me boli od 7 do pola 1 je plakao,ma nije plakao vrisato,kocenio,se treso se uzas svako menjanje pelena je bilo uzasss,i za mene i njega ja sam pretrnila od brige jadnik se treso poceo se gubit srce mi mal nije stalo.zaspo jedva u 1 i do pola 4.ustao namazala mu i opet zaspo nisam nista spavala nista.a hebes mene ,manje vise briga me zao mi svog sina nadam se danas boljem
19.01.2010, 09:54
noaa
1662
felix bit ce bolje danas evo mi vam drzimo palceve joj mogu mislit kako ti je sve se izdrzi al kad znas da ih nesto boli a nemozes pomoci ufff kako se jadno osjecas.
19.01.2010, 09:57
Mya_81 RR
5531
Jooooooooj, Felix, a miša mu ... i ja se stvarno nadam da će od danas biti bolje kisić za slatkiša...
19.01.2010, 10:02
Anoniman
ee,moja mya nikad u zivotu za ovi 6,5 mjes.nije ovoilko plakao nikada,mos mislit koceni se ma nemogu ti opisat ja nosam a on se umiri sek.pa opet jakooo zaplace i ja sam snjim zao mi ga pomoc mu nemogu,neznas sta bi u tom momentu uradio .. Kud je umoran podbuho od placa,pa dusa mila skonntala da nesmije none dizat pa se od straha ukocio nemice nonama . Eno,spava hb.hranila sam ga na snu nije puno jeo al bolje ista nego nista samo da nam danas bude bolja,da cunica mamina prizdravi Kako,mi je minjica spavala.
19.01.2010, 10:02
LUNA4
225
dobar dan.....ljepotice kako li ste mi??kako bebe?nisam imala puno vremena za rr selili smo se pa sam krepana....ali nadam se da cemo se sad cesce druzit.....pusaaa
19.01.2010, 10:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa
felix bit ce bolje danas evo mi vam drzimo palceve joj mogu mislit kako ti je sve se izdrzi al kad znas da ih nesto boli a nemozes pomoci ufff kako se jadno osjecas.
da uzas,nedo bog nikom da djete bude bolesno,ili sta nek su zdravi i zivi pa makar nikad uvecer nespavao samo da neplace.
19.01.2010, 10:04
LUNA4
225
FELIX STA JE SA ANELOM???
19.01.2010, 10:29
Mya_81 RR
5531
Felix, mogu misliti kako ti je...ali samo si ponavljaj da će za par dana izgledati kao da ništa nije ni bilo ... mi smo dobro...curka spava pa onda idemo kod bake i dede malo na druženje
Luna4, jeste li se smjestili? Nisam skužila jest li još u Karlovcu ili ste negdje drugo selili? I nadam se da si mi sad boljeg raspoloženja nego što si bila
19.01.2010, 10:35
LUNA4
225
ma ostali smo u Karlovcu....poludila bi da nismo.... boljeg sam raspolozenja...dijagnosticirana mi je depresija pa sam bila tablete..malo blesavo zvuci ali eto dogodilo se meni...sad je ok i nadam se da ce tako ostat daj mi reci kako si mi ti kako cura???kako inace stvari ne rr-u??nema me pa nisam u toku!!
19.01.2010, 10:37
marinčii
4750
Marinčii, je li te kapi mogu i za bebice
mogu jer znam da ni njoj nije bila puna godina kad ih je uzimala,mi zvali tu doktoricu u zagreb i naručili reki joj nalaz ono koliko je bakterija(10 na 7)i pitali je jeli smije ona to uzimati i eto smila,pa joj sestra kapala u čaj i pomoglo je hvala bogu