Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
evo i mene nakratko.mojem alexu se može preko koža povuči..mi smo to rano radili kad je imao 3mj tako nam je savjetovala pedijatrica i dosta prijatelja..kad ga kupam mu lagano povučem.ma djete to samo radi..samo se proučava .. joj živahan je a zubi izlaze..ma budi se opet po 2puta po noči...jedva gledam...a on nikako da krene spavati..ma neče djete je u akciji i tamankad pomislim da je zaspao čujem ga mamaaaaaa..joj što tada ne viče tataaaa...joj..i opet sve ispočetka...uf..što je stariji to je zločestiji..pilence jedno debelasto od 10kg...
sretan mali rodjendan Ibrahimu!
Mya zeza alex zeza ...ali biče bolje.kupila mu jučer cipelice...joj jesu skupe..uf..ali juri sad u hodalici.jučer mi cvječe porušio...i viče ne ne ne i poruši... držite mi se, puse od nas!
20.01.2010, 16:01
Anoniman
vidim pricate o cunama e ja svom navlacim samo kad ga kupam i navucem do kraja tako mi pedijatrica rekla,ako ne ide polako malo pomalo i doci ce do kraja narucila sam ga sutra navecer kod dr,tomica jer mi danas opet povratio citav obrok,pa da ga pregleda da budem mirna
20.01.2010, 16:06
nikita
1945
hej zene, citam rijec je o cunama, meni nitko nije rekao da navlacim Zar to treba raditi ?
20.01.2010, 16:11
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: nikita
hej zene, citam rijec je o cunama, meni nitko nije rekao da navlacim Zar to treba raditi ?
nama tek pedijatrica rekla kako to treba raditi kad navrše 3 mjeseca dotada ništa dirati,bar je kod nas tako
20.01.2010, 16:14
Anoniman
ne treba navlaciti dok ne napune 3 mj
20.01.2010, 16:19
Hanady RR
18727
Pozdrav drage moje, evo da vas pozdravim i da vas obavjestim da je mojoj farah sinoć procuri nosić iz čista mira. vas noć spaval nisam slušajući hoće li poečt hropinjat jer ako sad dobije bronhitis ja ću otkačit skroz. Ja za boelsti više snage nemam, a bronhitis mi je postao ko nagon na povraćanje...čim čujem za njega meni muka.
20.01.2010, 16:21
marinčii
4750
joj draga hanady nadam se da neće počet hroptat i da je to samo mala prehladica,nemoj se sekirati bit će to dobro vidit ćeš
20.01.2010, 16:23
Hanady RR
18727
e života mi evo me ko lujka, sve joj pipam glavu imal temperature, ona spava vesela bila kokad sam je noćaš peglala, ispumpavala nos asa beby vac-om...da joj se sekret ne spusti dole. Komšinici koja je jučer ničim izazvana došla sa svojoj ''slinavom'' unukom sam rekla da mi više nikada ne dolazi ni sa njom ni bez nje kad nemože da shavti koliko me to uzrujava. A nadam se da neće bit brohitis ...još jedan antibiotik za nju i ja sam gotova...duša mamina, a vesela je i sluša...samo joj je mama blesava.
20.01.2010, 16:24
iv@ncica
2115
marijana ne sekiraj se za to ...bebe ce ti cesto znati i bljucnuti obilno ili povratiti..samo ako je precesto i ne dobija na kilazi..treba se brinuti..polako..bit ce sve ok ne sekiraj se..jesi mi ti susjeda mozda na Brijegu, poznata si mi ..mozda se i viđamo ehhehehehe cmokic bebanu ivanak-to su one spuzve slagalice u raznim bojama, sa slovima i brojevima, ima negdje slika on na njima u mom albumu..to ti ima svugdje, a ja ih operem u masini ..i svako malo obrisem..tako da su mi zgodne, a tople i meke. Kviki-imas pravo sve je bolje od kortikosteroidda..i ja sam sad na a-dermi, i baby love uljima za kupanje..i obicni mustelin sapun za guzaru..hehheheh
a čunara-ja vala svog vjezbam da je vjezba sam..u kadi kad se kupa..ko ono nece on znat kad mu zatreba hehehehe ..a i nas se neda prevuci skroz pa vjezbamo da bude prava..isto tako u kadi nakon kupanja..pa se on drpa sam hahahha..vec sam ga naucila hehehe
20.01.2010, 16:26
marinčii
4750
e pa stvarno i ovaj narod pa kud vodaju bolesnu djecu po tuđim kućama e svašta,a mogu zamisliti kako brineš i ja sam paničar i kad nema problema ja ga nekako umislim ,al nisam bila takva dok nisam rodila.. mi ujutro moramo na vakcinu pa me i to brine najradije ga nebi nikako cijepila da može bez toga
20.01.2010, 16:29
Hanady RR
18727
taman sam bila donijela odluku da sutra idemo na bocu jer kasnimo sa njima...i sad...ma konu sam ko s nokta jutros sa vrata vratila da mi na kafu neide...trebala sam i juče...sama sam kriva...ja nikada neidem nikome ako sam samo čula da mi djete kihne...neću u igraonicu da je povedem žao mi druge djece...a one dođu da mi šire bakcile po kući koje ja jadan satrah se istjerujući...više od narodnih lijekova i čišćenja kuće imam modrice po rukama i nogama.
20.01.2010, 16:32
Anoniman
jesam iv@ncice,mi smo ulaz broj 2, ti? on super napreduje i mislim da povraca jer je strasno halapljiv i ne bude to cesto al eto ipak cu ga odvest da budem mirna
20.01.2010, 16:34
iv@ncica
2115
haahhaha pa ja sam preko puta tebe u 3..hah jest svijet mali pa se ovdje nađemo..haj mocemo ponekad popiti kavu..slobodno pređi..kad se nigdje ne moze od hladnoce...sta ti je to samo preko ceste..vidi ja da si mi poznata pa se sjetih da sam te mozda viđala dok se setalo oko mrtvare heheeh
moze biti halapljivost, naguta se zraka i pojede previse..pa ne moze podrignuti..onda sve vrati
< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.1.2010 16:35:32 >
20.01.2010, 16:37
Anoniman
haha joj ne mogu vjerovat e sad sam se i ja tebe sjetila,e super sad možemo pit kavu a i setat bebace skupa
20.01.2010, 16:41
Hanady RR
18727
joj kako je ovo slatko....vas dvije tako blizu...sad sam ljubomorna na vas uh....da je meni jedna kona sa foruma da me razumije i da kahfenišemo svaki dan odk ovo porodiljsko istekne.
20.01.2010, 16:46
Anoniman
al ovo je stvarno cudo živimo preko puta i koliko smo se puta srele a tek ovako se upoznamo hehe
20.01.2010, 16:46
iv@ncica
2115
haaa jeste vidjeli , bravo mostar... ma idemo u setnju uskoro sad ce fini dani..ja 1.4 idem na popsao..ali imam popodne ehehhehehe..ma super imas slike u mom albumu pa ces se sjetiti
20.01.2010, 16:48
Apotekarka
3918
Blago vama dvjema hocu i ja jednu forumasicu sa rr za druzenje
20.01.2010, 16:49
Anoniman
vidjela sam a sjetila sam se odmah kad si rekla da ste prekopta ulaz.idem sad eto cujemo se,i nadam se pijemo kavu uskoro. pusa svima od mene i nikole
20.01.2010, 16:54
iv@ncica
2115
cao..ja i moj andrej zajedno forumamo on ima plasticni laptop
20.01.2010, 17:18
ena23
2131
Kake nema, kad ce bit ne znamo... pravim evo zasladjeni caj od kamilice i kompot od suhih sljiva pa valjda mu malo pomogne. Danas je skrsio i mene i tetu. Sinoc smo spavali od 01.00 do 05.00. Zombie sam.
Na poso se vracam za deset dana. Ludim. Svako mi je kriv. Osim bebe. Bebu volim.
Kraj izvjestaja.
20.01.2010, 17:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by
Dusa malena.Kazem hvala Bogu pa smo se rjesili grceva,mada i sada ponekad kada ja npr pojedem hamburger cijelu noc beba stenje i place. Sve ce proci
u pravu si draga izgleda da je bilo do mog jela jer sam rucala grah pa je zbog toga imao grceve...
20.01.2010, 17:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Bambi ne dajte se, proći će i to brzo, ljubi naneta punoooooooooooo!!!
enisa draga... kako si ti? kako nam je drugar? pa zar si vec pocela raditi? koliko si to bila na odsustvu? mogu misliti kako ti je tesko bilo rastaviti se od fisecica, ali samo neka je dobro i zdravo... ljubac veliki
20.01.2010, 17:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri
jutro drage mame i bebe!(valjda ce nas danas neko skuziti da se javljamo) mi smo dobro, jos smo krezavi , i pomalo bezobrazni . N nece ni milisekundu da je sama, tako da sam stalno sa gospodjicom, igramo se, puzemo, okrecemo se. ruckimo kako treba, i da naucili smo piti vodu iz flasice a pomalo povucemo i iz case. ljubimo sve bebe i pozdravljamo mame
sheri draga od kad tebe nisam vidjela na RR... kako si kako je drugarica Nora, jeli narasla velika djevojka? sta ima novoga kod vas?
20.01.2010, 17:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri
Bambi09 hajde bar ste nabavili te kapi pa brzo prođe,još malo pa su grčevi iza vas
dafri hvala na podrsci ove kapi su nam spas veliki