Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mama sve odradi i rodi ga..a on lici na tatu i voli ga, mama bude
jest vala upravu si!!
21.01.2010, 13:47
marinčii
4750
ja dosad sam možda jednom mu rekla ne ne,preblaga sam mislim da ću ga skroz pokvariti ,al valjda dok malo poraste budem i ja postala stroža
21.01.2010, 14:30
Anoniman
bebana ja svog nikolu vodim skoro svaki dan vani,naravno ako nije jak vjetar ili kisa..najbolje uklanja tjemenjacu mustelin sampon,malo je skup 20km al stvarno djeluje vec nakon jednog pranja
21.01.2010, 14:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii
pozz generaciji,svim bolesnim bebicama želimo da što prije ozdrave ,mi smo jutros bili na vakcini dobili zadnju di-te-pera,a valjda trebali i hepatitis al doktorica veli taj ćemo odvojit da ga nebi puno bolilo tako da idući mjesec moramo još tu primiti i onda smo mirni do 13mjeseci,nije puno plako mamina duša ,ja naravno nisam ušla s njim jer sam prevelika kukavica ,mm išao umjesto mene..
a,dusa mala bas mi je zao sto su ga boli cuj,strah te hehe,ja uvijek idem sama s A na vakc.jer mm.radi od pola8.odemo snjim do bolnice blizu,nam za minut stignemo. Nije mene strah,samo mi bude zao al malo ga pikne i gotovo
21.01.2010, 14:50
aida84
84
Evo mene opet...niko me prvi put nije primjetio i nije mi odgovorio:( Procitala sam dosta postova i ima vas puno koje znam jos sa foruma trudilica, pa sam se sa vama druzila citavu trudnocu Moja Nejra ima oko 4 mjeseca, jos je muce grcici...sutra ide na kontrolu i vakcinu... Sa koliko mjeseci beba pocne da puze? pozz
21.01.2010, 14:54
Anoniman
aida,pozz zao mi je sto malenu muce grcevi koristitel sta protiv grceva.Mi smo se masirali,leznaje na tibi i kapi sab simplex koristili. Sto se tice puzanja,haman od 7mog.mjes.ako se nevaram sve zavisi od bebe do bebe...Kako koja,propuze
21.01.2010, 15:14
škorpija
6649
aida dobroošla, i ti i tvoja Nejra, ovdje moraš boldirati ponekad jer mame puno pišu pa se izgubimo u postovima, moj bebi je počeo puzati sa 6. mjeseci, ono pravo, al ne znam šta ti je za tim , jao samo kad se sjetim onog divnog vremena kad ga nađem tamo gdje sam ga ostavila, a sad.... mojbebac, tako mi je drago zbog tebe, šef ti je divan , uh ima da se nauživate, i ti i anja feliks, znači čundara i dalje ko kupusnjača , mi akoboga idemo da našu rascvjetaju u ponedjeljak , uh već sma ko na iglama, ne spavam haman nikako od sekiracije
21.01.2010, 15:16
aida84
84
koristili smo caj od komoraca i kamilice i espumisan kapi ali nista ne pomaze...sad smo joj kupili plantex caj pa cemo vidjeti, vise ne znam ni jesu li grcevi...bili su prosli 15-tak dana pa se ponovo pojavili... felix kako je tvoj Anel...sjecam se kad si se porodila
21.01.2010, 15:20
Anoniman
skorpija,i sama sam takva bila kad se priblizavalo imala sam brigu mislila na to stalno.A evo iskreno cu ti reci nemoj brinut,malo smijesno al eto znam da je tesko a nemislit na to bit ce sve uredu.Malo ce biti frke prvi,dan al prezivjet cete abd.i mi smo ... Taj,dan prvi je najbitini,jer su nama rekli da rana svaka boli 24.sata sad sve zavisi,nije kod svakog isto .Dok je nekog,bolilo manje nas je recimo vise,samo neznam sto. I bas tacno je drzalo 24.sata . Sutra dan kao da nis nije,bilo samo ga moras pripaziti da se neurijedi moras imat cetvere oci Bar PRVA DVA ,dana .poslije sve normalno.
21.01.2010, 15:25
Anoniman
Dobro,aida hvala na pitanju. Anel je lopuza velika sada ,porastao masallh.I mi smo brorbu vodili s grcevima puna 3mjes.i proslo.I ja sam svasta koristila al iskreno,dzaba kad ono naleti radi sta hos dok,ga dobro neizmuce nece se proci.Tako zaspi ,i do sutra dan skoro opet isto u ista doba. Probaj,sab simplex ja sam stavljala u mlijeko flasu po 15kapi,i plus na cucu po koju kap.Sad,neznam jel dojis ili flasu??? Joj,zene ja sam skoro potrosila kapi za desni kad je anel nervozan ja samo na cucu po kap,po kap i nestalo nekad sam stavljala i kad nije trebalo da usuti .Pogotovo kad smo se sunetili,rekoh nebil usutio na cucu stalno kapal nadam se da mu nece nis biti !!!
21.01.2010, 16:52
iv@ncica
2115
draga moja evo moj andrej jos ne puze naprijed, a veliki vec se kotura..guza unazad..vrti--guza..dođe do cilja ali nikako naprijed..a vidi koliki je ...kako je bio pceo ja milsila sa 6 ce hodat a ne puzat...sve ti je to do bebare..jos je moj ziv hoce sve..i prije ce menisecini prohodati..al hajde bar sad sam bila opet malo u miru ne mice daleko...i u hodalici pici..pa sam barem nesto mogla od njega..a sad nista..privjesak sto neko rece... i mi svaki dan barem malo idemo vani,,,danas tata radi 2, pa ga izveo dok sam ja pravila rucak. inace ja ne znam sta cu sa ovim svojim malim on bi stalno jeo..ko god jede, kad se kava pije, sta god se gricka on trci i vristi govori am am am..i ako ne das mu malo da mljacka crce od galame...ma smijesan je pravo...drago meni da jede ;)))) ima 9,350 pa nije strasno
21.01.2010, 18:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by
Krema se zove Wind und Wetter creme
Kupila danas pa ćemo vidjeti....
21.01.2010, 18:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
hanady nek popzove dr. zvizdića i skaku u emisiju, fazon bi bilo da ima obe strane, modernu i tradicionalnu.
Odličan prijedlog
21.01.2010, 19:07
Ella_H
1264
Poz mamice i bebe kako ste mi? Mali Ammar kao i inace slusa mamu ruca igra se, popne se nekako na koljena pa se mice gore dole ahhahaa meni je to smjesno mozda uci puzanje u jednom mjestu.. Aida dobro nam dosla ti i tvoja cura puzanje je od bebe do bebe razlicito neke bebe cak nikad i ne puzu samo se pocnu uspravljati uz namjestaj..
Poljubac svima veliki dadadaaaaa meni je koza u zadnje vrijeme bas cudna od ledja do uha i na jednom obrazu ama ko tinejdzerkica sam kakva haha kazu stress a meni ni briga nije proci ce uglavnom prva godine poslije bebe je i za nas majke jako turbulentna Ljubim sve cure i momke
21.01.2010, 20:37
Meri29
1045
Vidi se ko je aktivan navecer, cim mama nema to znaci da su bebace preuzele glavne uloge Neka, nema veze, pohvalicu se samoj sebi onda-mi smo upravo dobili kolica Sada mozemo ici u setnju svaki dan, a evo je i sada spava u njima, a nama se ruke oslobodile Uuuuuhhhhhh brate koje olaksanje
21.01.2010, 20:40
sheri
1515
bravo za kolica i za odmorene ruke
21.01.2010, 20:51
iv@ncica
2115
cao mame.. evo i nas kratko..danas bio bebac vani na vjetru pa mu jos crveniji obrazi nije ni nivea vjetar voda pomogla..uh..srdim se i srdim po2-3 sata... prvi pad i krv-maloprije moj frajer koji non-stop hoce da jede i stalno govor am am..dok sam mu pravila jesti spustila ga u vrtic s igrackama...ali on skuzio da ja mjesam hranu njemu i dok je stajao nezgodno se spusti i pocne da place, ja kontam ma 100 puta tropne ali se nema gdje udariti , kad ja tamo krv mu curi sa usne, rasjeko je od zvecku pile mamino..malo plakao, ali cim je vidio hranu i zdjelicu odmah je zinuo samo suze ostale na obrazu hahahhaha sto mi je dobar....sto se toga tice HB...ali evo noci, zaspao je taman , a mene jeza hvata od noci i njegovih buđenja..o boze pomozi vise da bar svede na 2 buđenja..a ne 100 ne mogu vise.. Laku vamm n i mirnu noc, bez buđenja, placa i ostaloga.
21.01.2010, 21:12
noaa
1662
eh ivancice cestitamo prvi pad eto kazes da je dobro proslo ihhh koliko ce oni jos puta pasti,svi smo!! samo nedaj boze sta opasno.
21.01.2010, 21:36
Apotekarka
3918
Evo i mene,ja vise od ovog svog ne mogu ni u wc evo i sad pisem on po tiipkovnici udara,ciim krene prema vratima place i zove mama a i baba,a tetku obozava njoj rijetko place ona izigrava klauna skace pa ja po noci deveram dodajuci dudu 5-6 put ali et,a kad se gospodinu nosa,ruca onda mama glavna...eh...Joj jeste se vi zene ispisale Ella a za ove zliujezde ubrzo cu na snimanje moram ih pratiti... ivancice znaci pao je i prvi pad...Ne mogu od ovag harambase pisati pa javim se kasnije pusa za sve
21.01.2010, 22:52
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: aida84
Evo mene opet...niko me prvi put nije primjetio i nije mi odgovorio:( Procitala sam dosta postova i ima vas puno koje znam jos sa foruma trudilica, pa sam se sa vama druzila citavu trudnocu Moja Nejra ima oko 4 mjeseca, jos je muce grcici...sutra ide na kontrolu i vakcinu... Sa koliko mjeseci beba pocne da puze? pozz
Aida zao mi je zbog grceva .Pokusaj ono standardno kapi,sirup,masaza,topla pelena nosanje mada ne sumnjam da to vec sve radis,naravno malon i o prehrani vodi racuna. Sto se propuzavanja tice mislim da je to sve individualno.Moja Ajsa ima tri mjeseca i tri sedmice i jutros se prvi put prevrnula sa stomacica na leđa .Stavljaj bebu na pod i ona ce sama vremenom puzati.
21.01.2010, 22:54
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
IZVORNA PORUKA: myb@by
Krema se zove Wind und Wetter creme
Kupila danas pa ćemo vidjeti....
Super,nadam se da ce pomoci
21.01.2010, 22:56
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: Meri29
Vidi se ko je aktivan navecer, cim mama nema to znaci da su bebace preuzele glavne uloge Neka, nema veze, pohvalicu se samoj sebi onda-mi smo upravo dobili kolica Sada mozemo ici u setnju svaki dan, a evo je i sada spava u njima, a nama se ruke oslobodile Uuuuuhhhhhh brate koje olaksanje
za kolica.Mi ih imamo odavno ali je mama istraumirana zivotinjskim i nezivotinjskim gripama tako da mi to nazalost jos ne koristimo
21.01.2010, 23:06
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
IZVORNA PORUKA: škorpija
hanady nek popzove dr. zvizdića i skaku u emisiju, fazon bi bilo da ima obe strane, modernu i tradicionalnu.
poslalh joj e-mail čekamo da vidimo šta kaže jel moggu oba, al rekla sam joj ako misliš da ti mi spremamo pitanja za emisije a ti dižeš pplatu...onda tako biti mora.
Odličan prijedlog
21.01.2010, 23:28
Anoniman
A vidim imamo i novog letaca...ivancice, da te utjesim...to je tek pocetak ...neki dan je iz kolica poletio...ali sam uspjela ublaziti pad...nekako sam ga napola uhvatila...elem, "malo" smo plakali
Hanady, na kojoj tv ce biti taj dr.cunic ja bih to da gledam
21.01.2010, 23:37
Hanady RR
18727
To je HS inteni kanal njihove kablovske televizije...samo ako imaš HS možeš gledat.