cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 2009

clock-img

23.01.2010, 13:13

clock-img

Anoniman

bas,mi je drago da su nalazi uredu.Ljubim malo pilence
A i zbog tebe takodjer jer ti je spao veliki,kamen sa srca teretuser posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 13:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Djugajice i djugovi, mama je nasla prvi zubic, to je zasad samo vrh malog bijelog zubica ali eto sretni smo jer su ovih dana simptomi upucivali na to pa nam je drago da se to i potvrdilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiiiiiiiii,bas nam je drago user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 13:20

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

anidla hvala bogu da je sve u reduuser posted image , sahara čestitamo prvi zubićuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

23.01.2010, 13:21

clock-img

noaa

pencil-img

1662

felix stize li blenderuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

23.01.2010, 13:25

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Super, drago mi je zbog vas dvoje...Ljubac Noi. user posted image

A nasoj Ajnici cestitamo prvi zubiiiiiiiiiiiiic! user posted image
user posted image user posted image user posted image Evo poklon od nas, da se mama ne trosi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 13:29

clock-img

Anoniman

Hvala, da ne bude ovo k'o kod dadade, za par dana mama se prevarilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 13:30

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sa vas dvije je sve moguce... user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 13:30

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Drago nam je zbog malog djuga, nemoj se sekirati viseuser posted image
Cestitamo na zubicuuser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

23.01.2010, 13:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sa vas dvije je sve moguce... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image , to je nesto u zraku u nasoj mahaliuser posted image

clock-img

23.01.2010, 13:31

clock-img

anidla

pencil-img

3683

hvala vam drage moje, i hvala nasim drugovima i drugaricama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

23.01.2010, 13:36

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

super anidla, drago  mi je da je sve ok user posted image user posted image user posted image
bravo i za zubic user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

23.01.2010, 13:41

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Mamice jesu vase bebice imale osip po guzi i cime ste ga sanirali? Emanuel je prvo imao samo tockice al se pogorsalo, sad mu je guza bas crvena. Koristili smo Johansonovu kremu za pelinski osip al nije nam pomoglo..

EI 16.11.2009.

clock-img

23.01.2010, 13:45

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Probaj Niveinu Nikolina...nama se neki dan prvi put zacrvenila guza i odmah je proslo od Niveine za pelenski osip.

clock-img

23.01.2010, 13:49

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

IZVORNA PORUKA: nikita

Mamice jesu vase bebice imale osip po guzi i cime ste ga sanirali? Emanuel je prvo imao samo tockice al se pogorsalo, sad mu je guza bas crvena. Koristili smo Johansonovu kremu za pelinski osip al nije nam pomoglo..

evo mi smo koristili ovu kremu BEPANTHEN u roku 2 dana nista nije bilo

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

23.01.2010, 13:53

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Evo i mene,smori se ziva pospremajuci i opet mi se gosti najavili,a ves me smori nego morat cu ja zamoliti neku nasu hercegovku da se makar brine o vesu mm kad je tamouser posted image
Anidla drago mi je zbog noe i ja zeno imam pun vrat(10 cvorica)limfnih cvorova koji su reaktivni i najveci mi je 8,5 mm moram stalno kontrolirati pratiti jer do 2 cm se nista ne dira...A znam kako ti je ja sam bila u soku mj.dana kad sam ih otkrila i sad me povremeno zasbole pa prođe i sve tako poslije 1 cu opet na snimanje,kontrole i vec se jezim od toga u pon.idem poceti ici stomatologu jer i to kao moze biti uztrok njhovog povecanja a u ztrudnoci mi zubi dosta otisli...
Bravo za prvi zubicuser posted image user posted image user posted image mi smo jos uvijek kreze
Felix bravo za koncice znaci zarasta sve super...
Nikita pogledaj da li netko u ljekarni pravi sam bademovu jer mi smo prezadovoljni koristimo nasu sto mi pravimo(malo reklameuser posted image ),ne otbiljno znam curicu koja je imala osipe i jedino nam je ta nasa bademova sto pravimo odgovarala a vjetovatno negdje i u Mostaru prave...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

23.01.2010, 13:57

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi smo prvo prali guzu sa prokuhanim vodom u koju se ubaci malo kamilice, guza se mora dobro osusiti.pa mazali sa geniciana violet, pa poslije mazali nekom masti ( ne mogu se sjetit imena, al je to neki antibiotik) u kombinaciji sa jekodermom (1:1) i pocelo se povlacit odmah nakon 2-3 mazanja, povuklo se skroz nakon nekoliko dana i vise nikad se nije vratilo. tako nam je savjetovala pedijatrica.

< Poruku je uredio teacher75 -- 23.1.2010 14:03:00 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.01.2010, 13:57

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Apotekarka draga, sta donese noc? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 13:58

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: bebana27

mislis li na ovu:
http://www.drmax-lekarna.cz/files/pictures/bayer_bepanthen_mast.jpg
Nju sam kupovala za bradavice al nisam znala da moze i za to

Hvala na odg. , pokusat cu sa svim tim kremicama dok ne prođe

EI 16.11.2009.

clock-img

23.01.2010, 13:58

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

ja isto uzimam bademovu kremu koja se pravi a osip smo samo jednom imali kad smo dosli kuci iz bolnice

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata

clock-img

23.01.2010, 14:00

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

IZVORNA PORUKA: bebana27

mislis li na ovu:
http://www.drmax-lekarna.cz/files/pictures/bayer_bepanthen_mast.jpg
Nju sam kupovala za bradavice al nisam znala da moze i za to

Hvala na odg. , pokusat cu sa svim tim kremicama dok ne prođe

jeste to je ta dobro ti pomogne znam kad sam ja ibrahimu stavljala pa pokusaj

clock-img

clock-img

noaa

pencil-img

1662

nikita nama je pomogla samo pavloviceva mast,sve gore nabrojene smo probaliuser posted image jubim guzu civenuuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Uh nunichi noc dobro bacila vidite da se nisam nocas vracalauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

23.01.2010, 14:02

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Uh nunichi noc dobro bacila vidite da se nisam nocas vracalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 14:23

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

sahara i  anidla -super  user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

23.01.2010, 14:55

clock-img

nikita

pencil-img

1945

evo ima temep 37 sa 6, moze li to biti od toga na guzi ili zbog grceva?

EI 16.11.2009.

Zadnji članci

article-img