Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
anidla reci dat cu ti jos 10 jaja samo dodji pomoc
felix baš te danas krenulo Ma zovi je ako ona ne pristane eto mene al ja ne dolazim ako ne pripremiš čitavu školjku
23.01.2010, 19:05
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: felix
anidla reci dat cu ti jos 10 jaja samo dodji pomoc
hhhhahahha, nemam zeno ni jedno vise bas sam fina kona, sve dam
idem ja nju zvati, valja njegovati odnose, mozda i meni sutra zatrebaju jaja
23.01.2010, 19:07
Anoniman
sahara to će kod A izgleda zubići na juriš nema ih, nema i sad nekoliko od jednom.....
23.01.2010, 19:08
Anoniman
Izgleda, ma suti, nek je ziva i zdrava i sreca da jos ne radim jer ovih noci je kod nas.
< Poruku je uredio sahara -- 23.1.2010 19:09:15 >
23.01.2010, 19:11
Anoniman
Joj znam kako ti je, mi smo još uvijek u toj fazi....... al neka ih, neka su oni nama samo dobro. E sad navijamo još da nam i konkurencija (Andrej) dobije zubić
23.01.2010, 19:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara E sad navijamo još da nam i konkurencija (Andrej) dobije zubić
Da
23.01.2010, 19:20
Anoniman
Ma ko nam je to postao zajc ...
23.01.2010, 19:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
IZVORNA PORUKA: enisa_sara E sad navijamo još da nam i konkurencija (Andrej) dobije zubić
Da
hvala vam...ali izgleda da ce biti ko s njegovim rodjenjem..."malo" kasnimo
23.01.2010, 19:28
Anoniman
Eh, ja dooooooooooooooobilaaaaaaaaaaa ...a danas smo mislili na ja'orinu planinu...na svu srecu nismo otisli...bilo bi svega...nazvala ja njih jutros da pitam kako je gore, kaze meni tip -evo upravo je -15...ali izlazi kao sunce i malo puse...ja na to sve...hvala... dovidjenja...prijatno. Pa smo otisli do merkura (slovenackog) od dosade nismo znali sta drugo...pa je A. zaspao u korpi...postavicu sliku kasnije...i eto tako
23.01.2010, 19:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Da
hvala vam...ali izgleda da ce biti ko s njegovim rodjenjem..."malo" kasnimo
Znaci nis od planine, pa ne mere to brez nas
23.01.2010, 19:39
Nunichi
4125
Danas smo imali mali milion presvlacenja, nesto od hrane koju nemilosrdno baca okolo i po sebi (izgleda da ce i drugi zubic izbiti pa pola hrane ljutito posamara okolo), a i uspjela je doci do prljave obuce prije nego sam skontala gdje je i lijepo je pregledala sve, nadam se da nije lizala prste
Kraljica mala! A i Zara jedva doceka da su vrata od dnevne otvorena i izleti u hodnik pravo na pokucnice i obucu. Danas je jedno 5 puta i to veeeelikom brzinom, ko fol pobjeze ona meni...
23.01.2010, 19:57
anidla
3683
Okupala sam SAMA Nou !!!!!!!
evo ga na meni paja kao andjeo....
23.01.2010, 20:04
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: anidla
blago tebi, ja ne mogu a da mi neko ne poljeva, jer je perem preko ruke, posto vristi cim vidi vodu, uzas:((
< Poruku je uredio teacher75 -- 23.1.2010 20:05:27 >
23.01.2010, 20:08
anidla
3683
jooooj ,napunila sam kadicu samo cistom vodom, upravo zbog toga da itzbjegnem polijevanje tj sapirnje jer to ne bih mogla....prvo mu lice oprala pa kosicu i onda tijelo....nije bas kao kad ga kupamo mm i ja ali kad kazem mm da sam sama sve uspjela uh ima da mi kupi cokoladu
23.01.2010, 20:15
škorpija
6649
ma i najbolje je kupanje bez sapuna i kupki, mi se kupamo sa kupkom svaki 4-5 dan, a vaku noć vodom, ali ja ne mogu sama jer ajdinu u po frke dosadi kupanje pa izlazi iz kadice:kao, eh hvala na kupanju, odoh ja sad
23.01.2010, 20:28
Anoniman
ja mislim kad anel poraste dok znadne sjedit da se to djete nece dat izvadit iz kade on voli vodu. Jer,znam kad sam mami pomagala oko seke kupanje,uvijek je bila vika zalijepi se za kadu i nece da izadje vriska ziva nastane Anidla,drago mi je da si usjle i bez tm.okupat noicu Mi cemo,sutra ujutro abd. Skoro mm.bio na skipy s nekim covjekom iz SA.uvezi lap.boze nema mu karaja,samo ih menja nikad stat nogom na loptu vise A ja vidim da je iz Sa pa cu daj pitaj imal mu zena lap.kaze da ima svoj,a daj pitaj jel ona mozda na ringeraji forum. Kad mm pita a covo,ce ma znam ja tu igru igraju se moja djeca ma nije to vec jel ti zena na forumu kaze,ahaha nije ona je profesorica i hajd sad kontaj kakve to ima veze,i ja odustanem s pitanjima!!!!
23.01.2010, 20:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
bravoooo eto vidis da se moze kad se hoce Ovak,bi ti samo komsinica napatila duplo jaja za kupanje(sala)heheh bas,mi je drago
23.01.2010, 21:14
Anoniman
BRAVO ANIDLA
dobro je, ja sam vec mislila da je ovo moje dijete hiperaktivno...ali ocigledno je to normalno, posto ja sta radim pravim barikade (nemamo vrata izmedju trpezarije, dnevne i hodnika) a posude od leni su u hodniku tako da barem tri puta dnevno mijenjamo bodije od vode...ne mogu ga uvijek stici ...onu posudu od hrane mogu skloniti, ali ovu od vode fakat ne mogu...zao mi psa
A on je vec oblizao tockove od svojih kolica....fakat ga ne stignem uhvatiti...o ladicama da ne pricam...ajde sto sve "posprema" ali uhvati otvarati-zatvarati...pravo krha ...sto se kupanja tice, ja ga odavno sama kupam (pravo su nam mala kupatila) tako da mi nema druge...a nekako sam se vec i ustelila...jest da mi u po frke stane...pa se pocne naginjati...nije mi jos ispao
evo kako je zaspao u korpi danas
< Poruku je uredio dadada -- 23.1.2010 21:15:05 >
23.01.2010, 21:23
Anoniman
Ma presladak je, hahahahaahha, dobro ste prosli pa je zaspao
23.01.2010, 21:37
Anoniman
ma suti...nije odmah....prvo je bio haos , a oni nemaju normalnih kolica s onim dodatkom za sjedenje...nego samo ova obicna ili ona "kamion" kolica, sto ispred imaju auto...e ta imaju i za sjedenje...al' mi je brate ono toliko glomazno da se ne snalazim
23.01.2010, 21:44
Anoniman
Jao dadada presladak je, jestel riješili proliv? Moj ima problema tvrda mu stolica maloprije kad je kakio katastrofa dijete je vrištalo jedva je nekako uspio a stomačić ko kamen tako mi ga je bilo žao.
23.01.2010, 22:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
Jao dadada presladak je, jestel riješili proliv? Moj ima problema tvrda mu stolica maloprije kad je kakio katastrofa dijete je vrištalo jedva je nekako uspio a stomačić ko kamen tako mi ga je bilo žao.
jadnicak ....sutra mu daj sto vise caja od komoraca, soka od sljive a sve zaokruzite kasicom od sljive...ne moze da ne uspije a nama je proslo...ne znam jel od banana i rize ili ali danas je bila normalna stolica
23.01.2010, 22:12
škorpija
6649
evo kako je zaspao u korpi danas
< Poruku je uredio dadada -- 23.1.2010 21:15:05 >
23.01.2010, 22:12
škorpija
6649
jadničak mali
23.01.2010, 22:15
Anoniman
Komorač i dr. čajevi nema šanse osjeti ih na 2m i odmah okrene glavu...Skuhala sam kompot od šljiva valjda će uspjeti... Joj šta mi uradi prokleti ceclor više mi štete nanese neg dobra... Te osip, nesanica, hiperaktivnost, tvrda stolica