hvala drage moje ..i ja milslim da su ove zubeee navalile 3 i 4-ce ..malo se i guza crveni i prokakio se puno, ali ne gubi tek,,,fino mi je jeo..samo nece da doji danas nikako..osim nocas pomalo...ali ne moze nocic ne radi...a sad je sva nadri medicina u opticaju..eto vec me zove idem.. ;))))
24.01.2010, 22:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
p.s. skonta li ikada kako se zovu one patike?
Ma jok...nema odgovora na to pitanje...to niko, nikada nece saznati
Hm, da nisu mozda djonarice, kao bivsu folklorasicu me taj naziv nesto podsjeca na te patikice
< Poruku je uredio sahara -- 24.1.2010 22:04:29 >
24.01.2010, 22:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Hm, da nisu mozda djonarice, kao bivsu folklorasicu me taj naziv nesto podsjeca na te patikice
tc...nisu ni djonarice Ljubi mi to pile malo crno...eno je Andrej sanja...sve se nesto vrti
24.01.2010, 22:15
Ella_H
1264
Poz drage moje kako ste mi kako bebice? Felix da znas ponosna sam na tebe kako si mi fino othranila malog Anela bio je majushan kad se rodio ali sve i vise je nadoknadio i eto im dokaza kako i mi mlade majke vodimo racuna o bebama heehe Ammaru malo curi nosic a i ja sam shuhveli moram priznati malo manje voli slane hapice kad mu pravim grasak u blenderu mahune mrkvicu itd nego slatke vocne hapice i sokic od jabuke hmmm na babu je haha evo upravo je povratio grasak na mene haha Divno nego imamo jos jedan problem u zadnje vrijeme svaki dan tvrda stolica a nevoli bas kamilicu idem skuhati kompot od sljiva nadam se da ce proraditi Pusa za sve mame i bebe veeeeelika
< Poruku je uredio Ella_H -- 24.1.2010 22:17:06 >
24.01.2010, 22:22
Hanady RR
18727
Veče drage moje
uuuuuuuu iv@nčice baš nam je žao zbog prehlade, al biće to OK samo polako...olakšaj bebi malo se ''zabij'' u onu temu kašalj i nosić curi, stavi u pretraživač. ima super savjeta da ebi pomogneš.
dadada hvala na patuljcima al ovi neće da pomognu samo me gledaju
shejla nebiri takva djevojka ...biće momka i viška...nije rafo jedini, a rafina mama sad ''štreberica'' pa malo malo izleti na forum.
24.01.2010, 22:27
pocahontas
2546
a sto me hanady i dadada prozivaju za učenje..sta vam je-ja sam vam kao Napoleon-dva posla u isto vrijeme mogu obavljati-ovamo tipkam i bacam pogled na knjigu-sta da vam kazem
24.01.2010, 22:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
tc...nisu ni djonarice Ljubi mi to pile malo crno...eno je Andrej sanja...sve se nesto vrti
Evo i ona je tek zaspala , a kako me sad zadevera za patike, cccc, moram sutra mamu zvati, sad je kasno, ako ne mognem spavati - gotova si
Joj, bas mi je zao malih bolesnih pacica , a i velikih, puno zagrljaja i brzo nam ozdravite
24.01.2010, 22:42
Apotekarka
3918
Eh evo i moj napokon zaspao danas od 3 nakon jednoiposatnog spavanja do sad oka nije sklopio,mama je isla s prijateljicom na kavu bila gotov 2 h malo smo se ispricale...Djecak je danas rucao pilecu supicu s povrcem punu zdjelicu ...tajo ga presvukao veceras i dao mu kasicu od breskve Antonio mu se bio poikakao opet bravo Ivancice drzimo fige da zlato malo ozdravi,vjerovatno su ti glupi zubici citav zivot s njima problemi,joj ja moram od utorka poceti ici zubaru,zubi mi u trudnoci otisli,a vjertujte rađe bi sad isla na porod nego zubaru
24.01.2010, 22:44
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: pocahontas
a sto me hanady i dadada prozivaju za učenje..sta vam je-ja sam vam kao Napoleon-dva posla u isto vrijeme mogu obavljati-ovamo tipkam i bacam pogled na knjigu-sta da vam kazem
ma ja učiš on line...i ja sam tako česo...ma ni napoleon mi ravna bio nije u rađenju dva-tri posla odjednom
25.01.2010, 01:13
Anoniman
Da se kratko javim...... ovo moje dijete tek sad zaspa Jedva sam se okupala, kmeeeeeeeči, hoće meni - pravi mamin!! Nije ni čudo što još uvijek nema curu Sad čitam ellin post, pa me interesuje kad ste vi počele davati grašak i mahune iliti buraniju?? Fkt nemam ideje a sa povrćem se vrtimo u krug (krompir, brokula, mrkva, tikvica, karfiol.....), je li rano za grašak i buraniju, ima malo jače od 7,5 mj.?
škorpija, mislimo na vas, sreeeeeeeeeeeeeeeeetno sutra!!!!
25.01.2010, 01:17
Hanady RR
18727
ja sam enis adaval grašak prije 3-4 dana i to više voda i krompirići samo po neko zrno. nekako sve mislim to im može biti teško za stomačić. Baš sam sutra planirala kuhati buraniju pa ćemo i nju probati. tako sam i sa starijom baš kasno krenula pred prvi rođendan sa tim mahunastim povrćem. Ono zna biti teško nama odrslima a kamoli djeci.
25.01.2010, 01:27
Anoniman
E pa da, vidiš, nekako nisam nikako sigurna u to povrće a totalno sam zaboravila kad sam Sari davala hebi ga, bilo prije 7 godina! Hvala ljubičice
25.01.2010, 02:47
Ella_H
1264
Enisa_sara ovdje prvo povrce koje daju bebama je inace buranija(mahune) hehe sad si me zbunila pocela sam prije 10etak dana malo vise s povrcem do 6 mjeseci se trudim da uvodim i meso po malo malo piletine kuhane ili mlade teletine na lesho, bas sam citala u jednoj knjigi o prehrani kao da je to dobro uraditi isto zbog zeljeza jer zalihe se istrose kao do 6 mjeseci moj savjet ti je da radis prema svom instinktu jer nema tu nekih pravila Stariji je jeo dosta toga a bebara izgleda voli vocke vise a isto tako moram mu davati malo i drugacije jer dosadit ce mu jedno te isto povrce, mrkva, brokoli, karfiol i sta znam do godine nekako tako se moramo ceprkati a poslije je vec lakse Ja sam danas malo kao skuhala kruske, jabuke za kashicu moze bit par dana isto tako kompot od sljiva sve to u blender i drmm drmmm hihiih a za povrce vise neznam dajem mu koliko moze jer ipak nemoze samo vockice i sokic vrlo je vazno uspostaviti kontakt sa svom zdravom hranom na vrijeme jer djeca poslije odbijaju imamo jednog takvog u familiji svaki dan makaroni i hrenovka i to je to od malena a sad mu 10 godina nadam se da sam bar malo pomogla, Enisa i nista nebrini ovdje indijke daju djeci ljutu hranu sve zacine itd i svi ok hihiih Pusica za bebice
25.01.2010, 08:00
marinčii
4750
dobro jutro generaciji,mi smo se noćas 3 puta budili i nekako tužno plakali zubići nas muče izgleda da će i drugi izviriti pa je baš nervozan,mi od povrća još ništa pojeli nismo neće pa neće uz me jednu kašikicu i posle neće ni da otvori usta,jučer pojeo kašicu od banane i ostatak dojenje,strah me da mu nije dosta al šta ću kad neće povrće iv@nčicedržimo fige da zubići što prije izvire da ga ne muče puno i da taj nosić se odčepi pretty mamma i ti nama fališ,ljubni malenu od mene i mateja mya Minjici želimo sretnih 7 mjeseci,neka nam je uvik zdrav i vesela
25.01.2010, 08:02
marinčii
4750
Evo da se i ja prijavim na ovoj temi.
nanika dobro nam došla,puse od mene i mateja
25.01.2010, 08:26
Meri29
1045
Dobro jutro Mi smo nocas super spavali, dva puta jeli, a ostalo smo sve prespavali Danas nam je 2 mjeseca Kako je ustvari moja curica mala, a meni se cini kada je gledam kao da je citav covjek Pozdravljamo i ljubimo sve bebare
25.01.2010, 08:27
alisah
20
Dobro jutro mama marinčii, jeste li se uspjeli naspavati? Htjela sam da vas pitam je li vaš Matej imao kakvih promjena na sebi kada mu je izvirio prvi zubić?
25.01.2010, 08:28
Meri29
1045
Marinci ljubi nam Mateja, izgleda su ti zubici gori od grceva, mama nikad nije mirna, bebu uvijek nesto boli
25.01.2010, 08:30
alisah
20
Dobro jutro i vama. Čestitke na napunjenom drugom mjesecu života
25.01.2010, 08:32
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: alisah
Dobro jutro mama marinčii, jeste li se uspjeli naspavati? Htjela sam da vas pitam je li vaš Matej imao kakvih promjena na sebi kada mu je izvirio prvi zubić?
alisah joj mi smo ti dva tjedna prije imali fazu kojaje na sreću trajala dva dana kada nije htio nikako dojiti niti išta jesti,budio se noću uz plač po nekoliko puta a evo i sad je tako,a trpa u usta sve živo i zanimljivodbva dana prijhe nego je izvireio zubić počeo se beljiti ,valjda jezikom napipo zubić pa mu bilo neobično
25.01.2010, 08:33
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: Meri29
Marinci ljubi nam Mateja, izgleda su ti zubici gori od grceva, mama nikad nije mirna, bebu uvijek nesto boli
pusa za tebe i tvoje maleno čestitamo 2 mjeseca
< Poruku je uredio marinčii -- 25.1.2010 8:34:51 >
25.01.2010, 08:37
alisah
20
Draga moja mama baš mi je žao što ste imali toliko muka oko zubića... Pitam vas zato što i mene to čeka ako Boga vjerovatno ubrzo...
25.01.2010, 08:43
marinčii
4750
alisah ma sreća nije dugo trajalo koliko se neke bebice muče dok im ne izbije zubić,meni je najgore bilo što nije htio jesti i dojiti to me baš prepalo čak sam ga vodila i pedijatru al hvala bogu eto sve je super samo ti zubići zezaju ,nadam se da će kod vas to biti bezbolnije
25.01.2010, 08:49
alisah
20
Šta ćemo draga marinčii moramo se boriti za svoje bebe ... da nam je lako nije ali biti će to ako Bogda sve uredu. Nadam se da i vi nećete imati više problema oko tih zubića, a vjerujem vam da ste se uplašili što je odbijao hranu i ja bi da sam na vašem mjestu bila. Marinčii jeste li čuli za ćilibarske ogrice, da li one imaju kakvog pozitivnog efekta u izbijanju zubića?
25.01.2010, 08:50
mala mu
344
dobro jutro generacijo....kako sam vas samo poželila prvo da čestitam male rođendana Mya malo princezi sve najbolje a ostale nisam stigla pročitati sorry al' stvarno me dugo nije bilo pa...uglavnom svim malim i velikim jedan ogroman e marinčii kako si mi ženo,kako Matej???vidim kod vas ima novi zubića,joj blago vama kod mene A slini i grize sve po redu al' još nije nijedan izašao ... a za hranu ne brini i moj mali isto pomalo jede,ma nekad ga na prevaru dok spava "napakujem" sa 150ml hrane a ovako inače 120 ili 90ml..jest da kašice "pomete" i slane i voćne ljubimo vas sve ja i moj paša-smrdo mali..:))