Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma vidim ja on veso nesto,pjeva inace voli bit golo bez gegica,trenerki odma veseo.Kad ja zaviri on none u usta i pjeva a none led ledeni,pitaj boga koliko je vremena bio tako gol...ufff.nesmijem rec mm galamit ce me ......
26.01.2010, 09:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: Hanady
Bogami teta enisa ti si djete razmazila...
nije više hrana u pitanju već skonto da može...konta on ti sutra od ena posao pa da te iskoristi dok može. Mjenjaj ritam draga moja...tih pola sata koje je spavao nisi mu trebala dati već ga zagovaraj nakon jela onog u 21,30 jedno sat vremena pa ga fino malo na siku i krevet a noću fino pripremi čajić malo malo vodice u fildžanu i cucu pa kad zakmeči ne vadi ga iz kreveta već mu cucu umoči i daj malo ljljni rukom preko dekice i spavanjac. E navike mu mjenjaj mila moja inače ...caspera će biti lakše naći no tebe .
I ja ti ovo savjetujem....mogu misliti kakva budeš na poslu, a valja doma doći opet na nove obaveze.
Ja Minji ne dam da spava poslije 18h (ako je krace spavala, ali ako je to neko duze spavanje onda je budim i ranije), jer nama ide kupanje u pola 8 i onda spavanje...a čaj i cucla su uvijek tu...prvo probam s cuclom, a ako i dalje cendra dam joj malo čaja...
Mene spasi što ide na spavanje u 20, mada znam da ja s njom provedem cijeli dan, a ti si ipak na poslu
A moja jako dobra prijateljica iduce sedmice ide na posao i to 5 mjeseci ranije. Zvali je, a ona jadna u komi zbog toga. Dječak naravno doji po cijelu noć tako da se brine kako će sve to...
zaspi ti u 20.i nebudi se ejj zeno superr mi u pola 11 legnemo i nebudimo se jednom samo. izvini al nije ni cudo sto se budi ti u neka doba ako zaspi u 20.pa naspava se mislim....
26.01.2010, 09:53
cicimici
87
Mi smo sinoć skroz slabo spavali,ali bit će bolje kad naraste eh sad jedno pitanje kad je beba spremna da kaki na tuti
26.01.2010, 09:55
marinčii
4750
cicimici i mene to baš zanima ,ja sam planirala svog počet učiti kad navrši godinu,
26.01.2010, 09:58
marinčii
4750
dady ženo vidim te,što se ne javiš,kako je maleni Dawud?
26.01.2010, 09:59
delly
888
pametno pitanje i mene zanima samo me bilo stid pitati
26.01.2010, 10:00
delly
888
marinci kako tvoj mali ?? felix tvoj?? i druge bebe neznam koje su sve sad online ovdje
26.01.2010, 10:03
marinčii
4750
delilah evo ga legi nešto se ukunjo izgleda će zaspati,taman da šta poradim po kući,kako tvoja curica?
26.01.2010, 10:07
delly
888
evo sad sam vidila zaspala je i razbacila se mi cemo doktoru u 12 sai pa sam nervozna. reci jel se okrece tvoj mali ???
26.01.2010, 10:08
cicimici
87
ja svog stavljam pomalo tek toliko da se navikne sjediti njemu je 10 mjeseci i nema mira nigdje i mislim da će biti teško naviknuti ga da sjedi na tuti
26.01.2010, 10:10
delly
888
i jel slusa???
26.01.2010, 10:14
Anoniman
u principu smijete ih poceti stavljati kada pocnu samostalno i cvrsto sjediti...medjutim, tek nakon ja mislim 1,5-2 godine oni zaista kontaju sta rade i mogu sami traziti...a na vama je kada cete...ja sam A. pocela s nekih 7 mjeseci...koliko me pamcenje sluzi
26.01.2010, 10:14
cicimici
87
ma ja se sva saznojim dok on sjedi 2-3 min. ali polako nadam se da će naviknuti,prvi put kad sam ga stavila bila je trauma jer je tuta bila hladna
26.01.2010, 10:15
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: felix zaspi ti u 20.i nebudi se ejj zeno superr mi u pola 11 legnemo i nebudimo se jednom samo. izvini al nije ni cudo sto se budi ti u neka doba ako zaspi u 20.pa naspava se mislim....
Njima i treba oko 12h sna noću...naravno, nije tako kod svake bebe...ali zato ne spava duže od 7h, rijeko do pola 8 što meni nikako ne smeta...ne bih se odrekla onog mira i uzivanja poslije 20h
26.01.2010, 10:38
Anoniman
Mya ma ne dam ja njemu iza 18h da spava al eto izgleda đaba odspava sam u svom krevetu 30 min. i onda ja MORAM leći zajedno sa njim da doji i nema šanse da mu se više izvučem. Čim krenem ustati on se budi Jednostavno eto traži blizinu.... mah, ne znam ni ja šta želi . Morat ću preko vikenda nešto probati, ovako ne ide, katastrofa sam umorna
26.01.2010, 10:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: felix zaspi ti u 20.i nebudi se ejj zeno superr mi u pola 11 legnemo i nebudimo se jednom samo. izvini al nije ni cudo sto se budi ti u neka doba ako zaspi u 20.pa naspava se mislim....
Njima i treba oko 12h sna noću...naravno, nije tako kod svake bebe...ali zato ne spava duže od 7h, rijeko do pola 8 što meni nikako ne smeta...ne bih se odrekla onog mira i uzivanja poslije 20h
pa to je superr mila anel zaspi 22.22.30 kako kad i do 9 spava .jednm se budi pred jutro jest-anel nije nikad zaspo oko 20.jer spava recimo od pola 6,ili6 do pola 7.7 i dalje mu nedam umori se do 22 i zaspi a kad bi zaspo u 20 usto bi u 1.
26.01.2010, 10:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Mya ma ne dam ja njemu iza 18h da spava al eto izgleda đaba odspava sam u svom krevetu 30 min. i onda ja MORAM leći zajedno sa njim da doji i nema šanse da mu se više izvučem. Čim krenem ustati on se budi Jednostavno eto traži blizinu.... mah, ne znam ni ja šta želi . Morat ću preko vikenda nešto probati, ovako ne ide, katastrofa sam umorna
nije ti lako nema sta ,nego probaj ga odviknut od tvoje blizine cim nahranis bjeziiii,,mada tesko kad ova djeca na nesto navale nece lako odustat od toga(odvikavanja)Sretno,pa pokusaj sta rijesit!!! Jel,to on spava s vama u krevetu ili??? Ja A nedam niti sam ga ikad ucila da spava pored mene .Kako ruzno spava prevrce se mesecini da bi ga u neka doba nasla sebi pod nogama
26.01.2010, 10:59
Anoniman
felix spava samnom..... mm i S spavaju u drugoj sobi inače se ni oni ne bi naspavali Ma on doji pa je to problem. Nisam se mogla 150 puta dizati pa ga vraćati u njegov krevet pa sam ga počela stavljati pored sebe da doji, da mogu i ja malo žmirnuti al eto...... sve ima svoju cijenu......
26.01.2010, 11:01
Mya_81 RR
5531
Enisa, na nekoj temi sam postavila ovaj članak..ne znam jesi li ga vidjela, a možda pomogne. Jest da se tu uglavnom svodi na ono odvikavanje da se pusti da plače, ali ima stvarno nekih korisnih i zanimljivih stvari oko njihovog spavanja:
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Ljubav, 25.06.2009.
26.01.2010, 11:19
dafri
1097
I moja ide spavati u 8 a buđenje je oko 7,ja sam zadovoljna jer se naveče mogu odmoriti. Škorpija žao mi je zbog problemčića s ćunom,nadam se da će se riješiti samo od sebe i da neće biti potrebne nikakve intervencije felix razrahetilo se dijete pa uživa delilah sretno kod doktora
Pozz ostalim mamama
26.01.2010, 11:28
Anoniman
darfy,on koristi guzvu kad mama negleda jednom sam ga zatekla da lize ogradicu
26.01.2010, 11:32
bebana27
1642
evo da vas i mi pozdravimo mi cemo danas na kontrolu jedva cekam da vidim koliko sad ima kg i koliko je dug
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
26.01.2010, 12:03
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: noaa
marinci luda slikica skroz ima i Noa jednu ovaku da ti ovdje odg.za pelene otvorio se merkator ispod hotela Ero i tu sam ih nasla al suti nemoj nikom rec
ej tek sad vidjeh,vidiš nisam znala da dole ima mercator,probat ću naći,hvala ti
26.01.2010, 12:04
anidla
3683
zene, sta znaci tamno zelena stolica kod bebe ?????
Noa se sad pokakio, i bas sam se prepala
26.01.2010, 12:08
marinčii
4750
anidla možda hapica sadrži puno željeza pa od toga stolica može biti te boje