Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
IZVORNA PORUKA: Nunichi Naravno sve to ako uspijemo ukomponovati spavanjac.
Uuuuuu, kakav spavanac na rodjendanu
Možda se izmori pa zaspe taman prije slavlja da bude odmorna ili ja pričam svašta
29.01.2010, 11:22
Anoniman
jutrooo kako ste mi spavali. Mi smo zaspali oko 22.30 budili se samo jednom jeli u 3.i spavali do 8. Skoro opet malo zaspo. Imali smo mirnu noc.
29.01.2010, 11:24
Nunichi
4125
Ma ko ce ti znati sta ce biti... Neki dan isto ustala u 7h, hajde rekoh taman kad opet zaspe pa ustane raspolozena, da odemo do DZ po to ljekarsko...kad malo sutra, tek u 13h zaspala. Naravno citav dan mi je prosao u iscekivanju kad ce zaspati i da li cemo stici u DZ. Tako da je s njom sve moguce...pa cak i propustiti rockas drugarici.
29.01.2010, 11:24
škorpija
6649
emice mi smo uzeli onu od pola litra a imaju i veće i manje.naša je koštala 20 KM + poštarina 3 KM.
e ubijte me ne mogu se sjettit ko je ono pitao za crvenilo na obrazima ,uglavnom ajdinu se to pojavilo kao crveni pečati jednom kad mso izašli u šetnju a bilo oko 0 stepeni napolu i dobio je te crvene pečate iako sma mu lice namazala zaštitnom kremom. e od tad ih stalno ima iako ne izlazimo, samo su nekad manje, a nekad više izraženi. sad mu mažem bilce sarajveskim mehlemom i ko malo pomaže, ali nije to to
29.01.2010, 11:25
škorpija
6649
jbg nije sarajveski nego bosanski mehlem, može i zagrebački kako god
29.01.2010, 11:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Marinčii, kod Minje se to pojavi baš nakon spavanja, tj. tako se probudi, pa je kod nas to možda povezano s toplinom. A bude tako slatka! Još spava s kapicom, pa ti rumeni obrazi...uh, joooooj....ma, šta da vam pričam....
Ali ne vjerujem da ti je to nešto strašno ako se samo povlači...
minjica spava s kapicom.?Joj,sinoc je bilo bas hladno radijatori izladili oko 3.malo soba oladila.I sto bi obukla kapicu ovaj,nema mira stalno se prevrce okrece tamo,vamo pa se bojim da je neode na nos.Neznam sta da radim mm.galami oblacimu kad ustanes pred jutro al kako,kad se bojim. Mogu,mislit kako je medena s kapicom i obrascicima rumenim
29.01.2010, 11:29
marinčii
4750
ubijte me ne mogu se sjettit ko je ono pitao za crvenilo na obrazima
,ma mi nismo bili vani otkad je pao snijeg al može biti od vrućine,ja mažem s bepantenom ,aj glavno da nije ništa strašno kad većina to ima
29.01.2010, 11:30
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: marinčii
thnx dady tako sam i mislila ,ama sve trpa u usta a najviše oveplišane igračke ,a dekicu da ne spomijem drži je nađe etiketu i s njom se zabavlja
marinicii to je to sto posto - plisane igracke trpa u usta, i pravi trenje po licu - i tebi bi se isto to desilo da trljas dekicom po licu ili igrackicom, zar ne? ali i aj sam to kasno skontala - mi smo stalno rumeni, kao da je pravo seljacko dijete...
29.01.2010, 11:32
Mya_81 RR
5531
Znači, Zara potencijalni partbrejker
Felix, spavamo s kapicom zbog ušiju...jest da kod nas u obitelji niko nije klempav, ali mi nešto sumnjivo to kod nje
A, melem je zakon
29.01.2010, 11:33
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: pocahontas
thnx dady tako sam i mislila ,ama sve trpa u usta a najviše oveplišane igračke ,a dekicu da ne spomijem drži je nađe etiketu i s njom se zabavlja
marinicii to je to sto posto - plisane igracke trpa u usta, i pravi trenje po licu - i tebi bi se isto to desilo da trljas dekicom po licu ili igrackicom, zar ne? ali i aj sam to kasno skontala - mi smo stalno rumeni, kao da je pravo seljacko dijete...
a ko će mu ih oduzet baš ih voli,a bez dekice neće ni zaspat
29.01.2010, 11:36
Anoniman
nemoj tako govorit bolan malena bas ima lijepe usi bas si neka.heheh Kako je sinoc spavala.? Jestel isli na vakcinu? skorpija,kako nam je A.i cuna jestel bili na pregledu'
< Poruku je uredio felix -- 29.1.2010 11:40:22 >
29.01.2010, 11:41
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Znači, Zara potencijalni partbrejker
Izgleda... Nije tu ni na mamu ni na tatu.
29.01.2010, 11:42
iv@ncica
2115
dan mame.. hvala na podrsci za ozdravljene svima , stvarno smo puno bolje i bolje smo spavali nocas..tako da smo odmorili..sad nam je sve ostalo ravno do neba.. Boze uz svu muku ipak je biti zdrav jedino sto trebamo..evo obicna nas prehlada izludila, a sta bi NB da je nesto gore... uvijek se sjetim onih mama koji imaju djecu s posebnim potrebama ( ja radim s tom djecom, pa sam malo previse prestravljena za sve ) pa im je cijeli zivot napet i u stalnom strahu i nesanici, njihovi klinci nikada nece odrasti..a nasi ce ipak odrasti i sve ce se ovo zaboraviti..zato ne smijem grijesiti dusu i kukati.. ali ne moze covjek protiv sebe, kad mu je svaka situacija teska..mora negdje progovoriti..kao ja ovdje..inace nisam ja kukava, ja sam borac i izdrzala sam svasta, samo me nespavanje ubija pa se moram zaliti ovdje vama
29.01.2010, 11:45
iv@ncica
2115
marinci- ne brini za crvenilo..moze biti od zuba, topline, hladnoce...mi smo svako malo imamo crvene suhe fleke koje ga svrbe ponekad,,,obicno nam vjetar i neki matreijali tipa flisa smetaju..to sam skuzila i kad ga neko poljubi s puderom i jakom kolonjskom...pripazi na te neke stvari, operi mu lice cistom vodom, pa po kuci mazi mustelom i bepanthenom, a vani nivea ili neka druga za vjetar i vlagu.
i mi cekamo da skroz ozdravimo pa da mozemo u setnju ( ovo nam je hodanje i dalo) i jedva cekam da otopli, ovako u kuci smo poludili..jedino ga smirivali ovih dana bolesti necete vjerovati ali morala sam : teletabisi i pokoyo..uh..pa smo dobili more crtica...i pomalo gledamo popodne i uvecer poslije kupanja , proje spavanja jer ga jedino tako mogu bar malo smiriti da ga namazem, sredim i obucem za spavanac..inace je to luda kuca.;)
marijanna - cim ozdravimo i malo se vrijeme proljepsa..idemo u setnju..ovuda pom naselju hhaha
< Poruku je uredio iv@ncica -- 29.1.2010 11:47:35 >
29.01.2010, 11:51
Anoniman
ivancice,drago mi je da nam je drugu bolje hb. jos samo kad bi ustimao spavanac bilo bi cakum,pakum .Al nije sve bajno niti moze biti sta ces tako nam je pao grah!! Nema setnje dok neotopli cuvajte nam se,imat cete kad setat da nece htjet ni u kucu uci poslije.
29.01.2010, 11:52
Sonja
2429
haj drage moje ja sam ko mrtvac.. Adin je sinoc zezo ko nikad..pomamio se nece da spava,nervozan katastrofa jedva je zaspao oko 1h...sto je najgore i kad zaspi samo se mrda premjesta negdje se penje ..izludila sam kad sam se pogledala jutros na ogledalo...boze sacuvaj podocnjaka sreca kad se probudio oko 8h uzela ga sveki pa sam ja spavala do 11h i njega uspavala popila kaficu i sad tipkam..
njemu se uvijek spava oko 20h i bude bas nervozan al kad tad zaspi onda kasno u noci zaspi...ne znam kako da mu ukinem to spavanje..pokusavala sam svasta al on se razvristi ko da ga tucem boze sacuvaj.
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
29.01.2010, 11:58
Anoniman
nedaj mu zaspat oko 20sati,pa zeno nije ni cudo sto te dribla poslije ja A nedam spavat dalje od 7.sati. Znaci zaspi zadnji put oko 6,ili pola 7 ako vidim da se nebudi do 7 ja ga razbudjujem bude nervozan al briga me nema spavat kad on hoce.I tako da sam to sebi ustimala vec odvano,zaspi oko 22.ili 22.30 i jedno se budi i ja mirna Nije nam se to nikad desilo. Probaj ga uspavat oko 6.sati . Sreca pa A kad zaspi nespava dugo mozda pola sata ili 20min.i budi se ...
29.01.2010, 12:03
škorpija
6649
felix sa ćunom ništa novo, sutra idemo na UZV pa bumo vidli
a to za puderi i šminku fakat smeta, ja sam se prestala šminkati gotovo skroz, izlazim napolje ko vještica, jer sam skontala da ako prisloni lice uz moje a ja imam puder odmah belej, a i fakat moje prijateljice ga stalno cmaču, nije ni čudo da mu je lice često problematično
29.01.2010, 12:17
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Ovo nam je no.1 !!!
A inače kad je trpala plišane igračke koje sam maknula imala je stalno crvenu bradu...
29.01.2010, 12:18
Sonja
2429
ma znam da mu ne smijem dat al sta cu kad vristi i nista ga ne zanima eto jucer je zaspo u 7 i opet spavao do 9 jos smo glasno i pricali i muzika...djaba spava li spava morat cu ga istuc
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
29.01.2010, 12:19
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: škorpija
felix sa ćunom ništa novo, sutra idemo na UZV pa bumo vidli
a to za puderi i šminku fakat smeta, ja sam se prestala šminkati gotovo skroz, izlazim napolje ko vještica, jer sam skontala da ako prisloni lice uz moje a ja imam puder odmah belej, a i fakat moje prijateljice ga stalno cmaču, nije ni čudo da mu je lice često problematično
Eeee, sretnoooo Ma, sve će biti super
Moraš ih razumijeti...jer ko bi mu odolio
29.01.2010, 12:19
Anoniman
Ovo nam je no.1 !!!
A inače kad je trpala plišane igračke koje sam maknula imala je stalno crvenu bradu...
A vise neznaimaju igracke,on bi daljinske ,flase i ostalo sto netreba glabao po ustima Igra se malo i baca ,pa ispruzi rukice prema tv.ili ostalim namjestajem sto nije za njega skorpija,sretno da nam abd.javis lijepe vijesti a za prijateljice,nemam sta rec osim da sam na njihovom mjest i ja bi takva bila tko ce odolit njegovim medenim obrascicima i osmijehu
< Poruku je uredio felix -- 29.1.2010 12:20:52 >
29.01.2010, 12:21
marinčii
4750
M sad oće stalno da nas čupa ,kad mu ne dam počne plakati a onda mu brže bolje moram prati ruke ,još kad mm čupa(u njeg kosa puno voska )pa može biti da je i to,a felix i mi sad volimo daljinski ,mobitel i tako te stvari
29.01.2010, 12:25
Anoniman
mali majstori nema sta al najvise voli moje zavjese cupat,,suskaju mu pa mu zanimljivo tad je najsretniji. A o cupanju da negovorim ....
29.01.2010, 12:44
*pcelica*
1815
Dobar dan mame i bebice.Mi smo jutros bili na prvoj vakcini i je bila super. Samo je malo plakala kad je sestrica ubola,narasla je cetiri cm za mjesecdana a ima 4950gr. marinci za to crvenilo mozda da probas hipermangan. Moja je imala crvenilo po obrazcicima i tijelu kao sitan osip i šatronazna mi je rekla da joj ispiram hipermanganom i vise joj se nije vracalo.