Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
vecer mame ! izvjesce - mi smo sad vec jako dobro, djecak se prolopovio, nista ga ne zanima, dodijalo mu u kuci, ali ce prije prohodati nego puzati izgleda, samo bi tracao po kuci, uhvati me za jedan prst i trci po kuci ko konja me navodi gdje bi on, i cim nije tamo gdje je planirao ukopa se na mjestu i ni makac, otpadose leđa kuku... i sad pisala sam to 100 puta da sto god nauci po danu on po cijelu noc vjezba..evo sad i ovo setanje, pa se skoci na noge u 3 po noci i zgrabi me za prst i galami da se seta kuku, pa evo dan, ali i noć me ukopa ..ali nek je prosla ova prehlada..pa taman...maloprije je plakao na mog ujaka inace nije placko, nesto mu nije sjeo..jadan covjek mlad posjedio pa mu ne pase bijela kosa..
30.01.2010, 23:28
iv@ncica
2115
ja sam danas nesto nabrijana i nervozna..ne znam ni sama zasto..valjda mi dodijalo u kuci vise..pa jadni muz fasovo od moje nervoze kavgu..sta cu moram negdje se istrest ;)) a joj kad smo kod koka , mene moija nesto boli..uhhh
skorpijadrzim fige sta drugo da kazem, ni sama ne znam sta bih u toj situaciji apotekarka- sretan rođendancic i ozdravi nam ti tajra-znam kako ti je..u nas taman proslo ...saljemo vam za poklon punom C vitamina..;))) marijanna- u nas ti je klasika skoro svaka noc takva...a ako su mu pocele zube to ti je pocetak...ili ti je imao buran dan..ne brini sad ce brzo otopliti..a ja tada na posao
30.01.2010, 23:32
teacher75
5394
ja sam bas potresena onom vjescu sa GAK-a. ne mogu sebi doci, evo sve vrijeme razmisljam o toj jadnici
30.01.2010, 23:49
iv@ncica
2115
uzas..strahota
31.01.2010, 00:26
Hanady RR
18727
Pozdrav drage moje...mene kad ima ima me i previše a kad me nema nema ni da provirim...i evo bila sam fina i sve iščitala i ko luda sam, nemogu sve da pofatam al uglavnom
pocahontas samo hrbro sa izdajanjem ako treba biće i 200ml kad zagusti al eto rafo je počeo da sluša samo mi je žao što je na lijeku al ako pomaže onda OK.
Škorpija draga ebem mu miša baš mi žao za operaciju, nedaj se mila i ne,moj se puno sikirati, znam teško je da se ne sikiraš al ipak potražite još koje mišljenje...nisma pametna al baš mi žao i tebe i njega. No već sam ti rekla starija zaova je tu operaciju kod sina imala i on je sada zdrav i prav momak od 13 godina.
Ovi silni osipi po licu...ja to fino umijem svojim mlijekom a pored toga imam uvijek hipermangana pa sa kamilicom zrno dva i imijem malenu...mada nama pomaže i Niveina krema za osjetljivu kožu kad idemo vani obavezno se mažemo.
Žao nam je zbog temperaturica i nosića i malih povraćanj al sve se to proći mora prije ili kasnije.
E moja seka je kući svojoj sa dijagnozom nije ti ništa...nju zaista ne boli ali...nakon ove teme o GAK-u gluho bilo sva pretrnuh. Mada zaista ona se super osjeća al kad miruje. e definitvno postokji cista na desnom jajniku ali kažu vodena je i ona ne raste i puca pri porodu...tako da taj bol ona ne izaziva.
Farah spava super mi smo neki ritam uvele nebih da puno pričam o tome da je ne ureknem.
Ljubim sve i sory ako sam šta izostavila, al budem ja već uletila u fol pa samo 48 sati nisma bila tu.
31.01.2010, 08:40
Anoniman
Dragi drugari, moja maca je jučer proslavila svoj prvi rođendan i svima vam šaljemo po komad ukusne rođendanske torte...
31.01.2010, 08:43
sheri
1515
sretan rodjendan drugarici!!!!
31.01.2010, 08:44
Anoniman
Hvala puno, nadam se da vam se svidjela torta : )
31.01.2010, 08:45
sheri
1515
tortica je fantasticna i, kako je slavljenica provela svoj prvi rodjendancic?
31.01.2010, 08:57
marinčii
4750
čestitamo prvi rođendan
31.01.2010, 09:00
Mya_81 RR
5531
Našoj slatkoj drugarici želimo sretan prvi rodjendan!!! Puno smijeha, ljubavi, zagrljaja, poljubaca, uživanja i igre joj želimo!!!
31.01.2010, 09:03
Anoniman
oooooooooo, prvi pravi rodjendan
SRETAN 1. RODJENDAN
31.01.2010, 09:04
marinčii
4750
pozdrav generaciji,mi smo imali mirnu noć sa 2 buđenja i odspavali do pola 8,evo već va dan ,matej po danu odspava dva puta po 2 sata ja baš iznenađena al se nadam da će nastaviti tako,meni odgovara ,al me zato izludi sa svojim jelom...pa dojio jutros u 5 i ja kontam oko 8 ipo ću mu dati kašicu od jabuke i on pojede 3 kašike i neće više ni usta da otvori al eto sreća htio je dojiti pa me to tješi tajra malenoj želimo što brže ozdravljenje
31.01.2010, 09:08
Sonja
2429
cestitam rodjendan nasoj dragoj drugarici
mi smo juce isli malo kod mojih ..dosla mi tetka pa da i nju malo vidimo... Adinu je nikao i drugi gornji zubic sad desni tako da sa imamo 6zubica al on je i dalje nervozan...samo mene trazi a ja sam smorena... morat ce on na odvikavanje od mene
uh umalo da zaboravim... Skorpija bas mi je zao sto morate na OP nemoj se puno sikirati bit ce to ok..sreca pa ste sad saznali za to na vrijeme.. izljubi nam druga punooo
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
31.01.2010, 09:28
Anoniman
skorpija nemoj se molim te brinuti i slusati gluposti,dobro se raspitaj vidi ima li drugo rijesenje prije operacije,a ako ne uspije pa nije to nista strasno, cula sam dosta slucajeva takvih a nikad nisam cula da se nekome iskompliciralo zato no sikiriki,sve ce biti dobro mi smo sinoc prilicno dobro spavali,2 budjenja za hranjenje i opet spavanje,kad bi bar tako uvijek bilo i jos da se pohvalim sinoc je bilo puuuno (sto bi iv@ncica rekla) koprcanja
31.01.2010, 09:36
škorpija
6649
Sretan rođendan drugarici Esmici , ljubimo je puno
31.01.2010, 09:37
Anoniman
Hvala svima na čestitkama!
IZVORNA PORUKA: sheri i, kako je slavljenica provela svoj prvi rodjendancic?
hehehe... zaspala je prije nego su gosti došli... pa kad se probudila i ugledala masu ljudi u sobi... uhhhh, nastala je dreka i vriska . No, ubrzo je bila ona dobra curica, smijala se i pjevala i sama sebi aplaudirala. Dirala je prstićem tortu, ali je nije htjela ni probati ... bila joj je valjda čudna.
31.01.2010, 09:38
škorpija
6649
ah ja se već danas manje brinem, ma znam ja da operacija nije teška i da će sve aBd biti u redu, samo JA nikad nisam bila u bolnici osim na porodu ona 2 dana, pa je mene strah bolnice , ajdin i tako ništa ne konta, a i bolje nego da konta, sigutno je teže s većim djetetom
31.01.2010, 09:41
scarlett
1517
pingpong čestitke i od nas sa zakašnjenjem
31.01.2010, 09:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija ah ja se već danas manje brinem, ma znam ja da operacija nije teška i da će sve aBd biti u redu, samo JA nikad nisam bila u bolnici osim na porodu ona 2 dana, pa je mene strah bolnice , ajdin i tako ništa ne konta, a i bolje nego da konta, sigutno je teže s većim djetetom
No sikiriki... bit će sve dobro... šaljemo veliki
31.01.2010, 09:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
ah ja se već danas manje brinem, ma znam ja da operacija nije teška i da će sve aBd biti u redu, samo JA nikad nisam bila u bolnici osim na porodu ona 2 dana, pa je mene strah bolnice , ajdin i tako ništa ne konta, a i bolje nego da konta, sigutno je teže s većim djetetom
ja bas nesto kontam kako sam jucer mahinalno napisala da sacekas jos...a onda kada sam malo procitala o tome i postove drugih Hurmasica dodje i meni iz guzice u glavu...sigurno je bolje to rijesiti dok je jos mali...dok jos ne konta...
A ja vala odoh sljedece sedmice kod dr.mire da vidim cunu, fimozu, jaja i sve sto ide u paketu...hebemti cune vise
31.01.2010, 10:10
ena23
2131
Esmi sretan rodjendaaaaaaan! Evo poklona, lijepa haljinica i odgovarajuce stramplice valja?