Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mi danas bili u turneji..po svuda..njemu bilo finoo.. izigrao se..jeo i lickao svasta..bio dobar..ma prava raja...i veceras kupanje, crtic i zaspao od umora, reko bi covjek spavat ce 5 dana u komadu, a vec se budio 2xhehehe.. nemam srece,.,,a mama bi se koprcala ah moram staviti slikice, uokvirila sam nase otiske sto smo pravili ima 2 mjeseca napokon..hheheh..i popunili skoro bebinu prvu godinu..uh bas vrijeme ide..jos malo pa na posao,,uuuuuuu ali pozelila sam se ja i svoje druge djece na poslu..malih mojih anđela koji mi nikada nece odrasti..tuzno je i to..doma se radujes svakom pokretu i divis mudrosti i napretku svoga djeteta..na poslu se mucis i boris da isto to postignes i naucis veliko dijete koje to ne moze samo..tuzno..
31.01.2010, 23:38
Hanady RR
18727
večer druge moje...uh ja sam vam na mukama haman moj kamen u žuči proradio, baš mi dobro nije al hajd nema veze djeca su mi zdrava što je najbitinije.
Pingpong ja sam sad sebe ošamarila kako sam jučer zaboravila esmin rođendan, evo sa zakašnjenjem ljubimo vas i želimo sve sve najbolje a ide i poklon jedna lijepa auto-guralica.
Pocahontas meni je milije što rafo doji i što nije plaho bolesnica već što ti učiš...al naravno prioritete redaš kvalitetno...nazad na učenje jer vrijeme leti
01.02.2010, 08:29
Mya_81 RR
5531
Jutro
Ja sam ko zombi...oko pola 5 sam curi stavljala vrećicu za urin i novu pelenu, a ona se toliko razbudila da je bila budna još sat vremena, a 6,45 počelo dijete pričati kao da je 12
I sve bi bilo super da smo uspjeli skupiti urin Zalijepilo se fino, ali urina nigdje Luda sam majke mi, nalaz smo već trebali i dobiti, a mi ni fu urin ne možemo skupiti!!!
01.02.2010, 08:37
mnn
1611
jutro, mya probaj skupiti urin ..zljepi joj to što treba i stavi je u toplu vodu..kad je kupaš,možda pomogne.jojjjj sa tim budjenjem..ja sam luda.nikako da se naspavam kako treba sanjam to.barem jednu noč bez budjenja..ali eto alex če sutra imati 9mj pa možda se dogod čudo...
01.02.2010, 08:38
Anoniman
Jutro!
Sa zakašnjenjem drugu Antoniju sretan rođ. Dragoj Zarici sretan prvi dan u vrtiću!! Mama ne daj se, ljubim vas!!!
Evo mene na poslu, nova sedmica, pih Mi smo fino spavali, zajedno sinoć legli oko 23:00. On je ostao jutros iza mene da još pajki, ja se uspjela na miru spremiti i sebe i S
Mya, uh zezancije, joj mogu misliti jest ti to kompikovano. Evo držimo fige da uspijete uhvatiti urin
01.02.2010, 08:39
Hanady RR
18727
Jutro..evo još jednog zombija...
e Mya ja sam to radila tako što sam ujutro ljepila vrećicu za urin i nisma vraćala pelenu nego fino sjedem kraj bebe i čuvam nogice a zagovaram je igračkama dok se ne popoiški. Taj štos sa pelenom preko nema šanse da upali.
01.02.2010, 08:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Jutro
Ja sam ko zombi...oko pola 5 sam curi stavljala vrećicu za urin i novu pelenu, a ona se toliko razbudila da je bila budna još sat vremena, a 6,45 počelo dijete pričati kao da je 12
I sve bi bilo super da smo uspjeli skupiti urin Zalijepilo se fino, ali urina nigdje Luda sam majke mi, nalaz smo već trebali i dobiti, a mi ni fu urin ne možemo skupiti!!!
joj znam koja je to patnja s onim kesicama . Andrej se isto probudio oko 6... veseo, razigran sto kazes k'o da je 12 a ja ne znam gdje udaram
nego, ovo moje dijete se izgleda naviklo da oko 1 spava s nama...zaspe on fino u svom kreveticu a onda oko 1 haos...nista flasica, nista tepanje dok ga ne stavim s nama u krevet vristi ko da ga neko kolje
01.02.2010, 08:40
mnn
1611
želimo i mi dragoj zarici sretan prvi dan u vrtiču! rodjendane čestitamo. aleks nervozan pa moram bježati...
01.02.2010, 08:44
Mya_81 RR
5531
Uspjela sam jednom s tom vrecicom kad je i otkrivena ta baja i tada se pošteno ispraznila u nju...pa nešto razmišljam da možda radim krivo, a da nisam svjesna...ne uspije li ovako morat ću hanady tako probati kao što si napisala...eh, sad je li mora bas biti jutarnji i da u 4 trebam sjediti pored nje i zabavljati je ili ne...
01.02.2010, 08:46
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dadada
nego, ovo moje dijete se izgleda naviklo da oko 1 spava s nama...zaspe on fino u svom kreveticu a onda oko 1 haos...nista flasica, nista tepanje dok ga ne stavim s nama u krevet vristi ko da ga neko kolje
A, jest zeznuto to kad neće sami, ali na kraju priče je najbitnije da se naspavate pa makar i zajedno, a odvikavanje će biti kad malo poraste...
01.02.2010, 08:46
Nunichi
4125
Hvala vam cure... Evo mm i ja u behutu, ma nije se ni okrenula dusa za nama. Vjerovatno dok malo razabere gdje je i sta je... Joj kako su slatke bebeeee, sjede na spuzvama i igraju se. Idemo po nju za neka 2-3h, kaze vaspitacica od sat nema nista, neka je malo duze. Uh valjda sve bude ok.
Hvala vam na lijepim zeljama i podrsci, ljubimo generaciju!
01.02.2010, 08:53
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Nunichi Evo mm i ja u behutu, ma nije se ni okrenula dusa za nama.
Joj, kraljice, ma zna da će uživati s djecom, a i od vas se odmoriti
Ma, bit će to super!!!
01.02.2010, 09:02
Anoniman
dadada tako je i kod nas, odspava prvu "turu" od 30,40 min. sam i onda moram ja sa njim leći inače ništa od njegovog spavanja. Al hajde, proći će i to. Nunichi, javi nam kako je Zarica podnijela sve te promjene
01.02.2010, 09:02
Hanady RR
18727
Uspjela sam jednom s tom vrecicom kad je i otkrivena ta baja i tada se pošteno ispraznila u nju...pa nešto razmišljam da možda radim krivo, a da nisam svjesna...ne uspije li ovako morat ću hanady tako probati kao što si napisala...eh, sad je li mora bas biti jutarnji i da u 4 trebam sjediti pored nje i zabavljati je ili ne...
prvi jutarnji urin najispravniji nalaz pokaže pa se tako on i preporučuje. međutim ona sigurno to radi i u 7 ili 8 nemoguće da od 4 više ne piški zar ne? E to je jutarnji urin taj od otprilike pola sedam i još nešto ako si uhvatila jako malo u kesici ono kao čini ti se samo nekoliko kašpi budi sigurna to je dovoljno za nalaz čak i ako ima mokraće po stjenkama kesice ( ono kao unutra mokro a nema na dnu dkupljenog urina). i još jedan savjet kesicu lijepi od čmara prema gore jer često ljepimo odozgo pa nam dio iz kojeg piša izlazi ostane djelom otkriven.
01.02.2010, 09:04
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Nunichi Evo mm i ja u behutu, ma nije se ni okrenula dusa za nama.
samo hrabro...nekad smo mi nervozniji od njih samih...biće to sve OK. sretno majčice
01.02.2010, 09:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Hvala vam cure... Evo mm i ja u behutu, ma nije se ni okrenula dusa za nama. Vjerovatno dok malo razabere gdje je i sta je... Joj kako su slatke bebeeee, sjede na spuzvama i igraju se. Idemo po nju za neka 2-3h, kaze vaspitacica od sat nema nista, neka je malo duze. Uh valjda sve bude ok.
Hvala vam na lijepim zeljama i podrsci, ljubimo generaciju!
ma ona nasla svoju raju a ti vidi nije vam lako...nije ...ali gledaj to s ljepse strane...nece sigurno biti starmala ko moj
01.02.2010, 09:08
Mya_81 RR
5531
Novi update - sad smo se u vrećicu i pokakali
Hanady, sad ću ti se javiti na pp...meni nekad treba malo više vremena da ukapiram pa da malo porazgovaramo
01.02.2010, 09:09
Hanady RR
18727
Hanady, sad ću ti se javiti na pp...meni nekad treba malo više vremena da ukapiram pa da malo porazgovaramo
OK
01.02.2010, 09:09
Anoniman
01.02.2010, 09:10
Anoniman
"eh eto ti, što me gnjaviš maaaaaamaaaaa"
01.02.2010, 09:11
Anoniman
dadada, enisa i kod mene isto stanje tako čvrsto zaspi i da ga stavim u krevetić on se probudi i onda sa nama... razrahati se, raširi , a ja i muž jadni ukočeni ustanemo...
Nunichi ba no sikiriki bit će Zarica super...Nego de ti meni reci bil ti na klizanje zovnemo ove naše sevde i malo u život
01.02.2010, 09:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
dadada, enisa i kod mene isto stanje tako čvrsto zaspi i da ga stavim u krevetić on se probudi i onda sa nama... razrahati se, raširi , a ja i muž jadni ukočeni ustanemo...
Nunichi ba no sikiriki bit će Zarica super...Nego de ti meni reci bil ti na klizanje zovnemo ove naše sevde i malo u život
bih, bih
01.02.2010, 09:33
Nunichi
4125
Ma moze breskva, kad god hoces. Jos ovaj mjesec da uzivam, onda ko ziv ko mrtav.
Evo dobila sam informaciju da se Zara ponasa kao da je svaki dan u vrticu. Puze, igra se, smije se...dobrica mamina.
01.02.2010, 09:37
MinaMM
302
IZVORNA PORUKA: Breskva
i ja hodam kao upitnik vec danima. mali pasha se rasiri kod nas i to cvrsto zaspi samo ako se priljubi uz mene. sve kontam procice a tek je pocelo
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
01.02.2010, 09:39
Mya_81 RR
5531
Ma, Nunichi, djeca se prilagodjavaju bolje od nas Uživa pilence, a kako i ne bi - vrtić je super stvar...ja se ni sjećam svog prvog dana i je li bilo plakanja i toga (a sigurno kad sam ja u pitanju bilo je krokodilskih suza), a ostalo mi je u divnom sjećanju, a bogami se sjećam i da sam se pipkala s nekim dječakom ispod stola