Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Inača se ne budi pa zato ja to kažem. Ko zna što je još i radila s njime kad je to tako.
01.02.2010, 11:05
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: Breskva
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: škorpija baš sam vas jučer mm spominjala, reko njih 2 otišli na planinu, kaže mm garant su otišli u fery, pa ko im čuva bebu itd, i tako mi pričamo o vama a ne znamo vas
Joj i meni se ovo cesto desi... Prava mahalusa, malo, malo, "ej ova jedna moja s foruma"...
Ovisnice ah, ko vam kaže ljudima oko mene je muka od ringeraje i žena sa rr-a , al šta me briga kad mene oni tuše šta je reka Džemila za ishranu djeteta, temperaturu, stolicu itd. odmah i ja kažem šta je rekla Skvo, Nunichi, manuela... čije se mišljenje naravno krši sa Džemilinim
Znači nisam jedina...jeeeeeeeeee...već sam mislila da sam luda...šta god pričam i s kim god pričam u razgovoru imam ''ja čitala na forumu'', ''cure na forumu kažu'', ''jedna na forumu je napisala'' itd...ni s mužem nekad ne provedem toliko vremena koliko s vama...
ima nas jost takvi,,malo malo pa A uvalim mm pa reko da vidim sta ima,ili oko ishrane nesto da pitam.Jednom ga razljutilo,pa rece: da se oce ukinit ta stranica vise,na vrh glave si mi vise stim.Samo mi trosis net kako si na toj starnici,,neskidas se s nje
01.02.2010, 11:24
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: Breskva
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: škorpija baš sam vas jučer mm spominjala, reko njih 2 otišli na planinu, kaže mm garant su otišli u fery, pa ko im čuva bebu itd, i tako mi pričamo o vama a ne znamo vas
Joj i meni se ovo cesto desi... Prava mahalusa, malo, malo, "ej ova jedna moja s foruma"...
Ovisnice ah, ko vam kaže ljudima oko mene je muka od ringeraje i žena sa rr-a , al šta me briga kad mene oni tuše šta je reka Džemila za ishranu djeteta, temperaturu, stolicu itd. odmah i ja kažem šta je rekla Skvo, Nunichi, manuela... čije se mišljenje naravno krši sa Džemilinim
Znači nisam jedina...jeeeeeeeeee...već sam mislila da sam luda...šta god pričam i s kim god pričam u razgovoru imam ''ja čitala na forumu'', ''cure na forumu kažu'', ''jedna na forumu je napisala'' itd...ni s mužem nekad ne provedem toliko vremena koliko s vama...
ima nas jost takvi,,malo malo pa A uvalim mm pa reko da vidim sta ima,ili oko ishrane nesto da pitam.Jednom ga razljutilo,pa rece: da se oce ukinit ta stranica vise,na vrh glave si mi vise stim.Samo mi trosis net kako si na toj starnici,,neskidas se s nje
meni je mm rekao isključiti internet, kaže zapostavljam mu dijete , a najbolje je kad njemu ili ljudima oko sebe kaže govorim o vama korsiteći vaše nickove: tipa priča feliks, kaže pocahontas, ljudi me samo blijedo gledaju. a nedavno u TL sretnem jednu mamu se bebom, (ja bila sa mm i mojom mamom) kaže ona meni jesi ti škorpija, ja sam muby, mama i mm gledaju kao da smo pale s marsa, ništa ne kontaju
01.02.2010, 12:03
Ella_H
1264
Poz mamice i bebare kako ste danas? Mi smo dobro Ammar je poceo cak i povrce da papa i to iz teglice hihiih skontala sam mu caku hoce samo ako je s riznim pahuljicama tim pomjesano i to me uputila mlada sestra koja ima malu seku stariju 3 sedmice a ja se lupila jaooo rekoh nisam o probala hehe Sljedece sedmice InshAllah idemo na planinu pa sam sretna udisat malo cistog zraka Bravo za zubiceeee rastu bebice ko iz vode Sretno Zarici u vrticu Dadada nisam ni sumnjala da si branila momka to da druge cure nesmiju pisnut hehe
01.02.2010, 12:11
marinčii
4750
ella-h joj znači Ammar kreno jesti povrće,ovaj moj neće pa neće..sad mu i malu teglicu od 125gr voća od dva puta dajem ,ne može je odjednom pojesti ,sve se sekiram kontam jeli može samo od mlijeka izdržati,nije ni čudo što mi se sad budi po 3 puta a dok je manji bio budio se samo jednom
01.02.2010, 12:13
Ella_H
1264
marinci pokusaj mu pomjesati cak malo s vocem i smanjiti voce s vremenom, moja se seka sluzila sa svim mogucim oruzjem ili sa Rizolinom i tim Hipp hapicama kod vas treba biti uporan isplatit ce se
01.02.2010, 12:16
marinčii
4750
a probala sam ja i rižolino i pahuljice al neće ni to da jede,sve se nadam da bude htio bar čokolino kad dođe vrijeme za to
01.02.2010, 13:06
mojbebac
885
samo da vam se javimo da smo ok, da smo tu ali ne mozemo nikkao da se stignemo javiti, u nekakvom smo haosu danima ..... pusica svim mamama i bebarama .....
01.02.2010, 13:38
Apotekarka
3918
I ja sam mislila da sam luda samo ovo procitala od forumasice u ove dijete ovako jede i bla,bla a svi blijedo gledaju... Nego ja vam bolesna pa ne znam vise sta mi je,Antonio spava,ne smijem ga hvaliti ali 2 noci se nije budio u komadu 10 sati ali naravno kako ja bolesna opet nisam spavala dobro...uf... Mi sve jedemo...Povrce,voce,piru,rizolino,frutolino....joj neki dan scene...Otisli svekrvi na kavu i on jednako nesto bu bu prica i gleda prema stolu a mi kontamo cvijecu prica,malo ga bolje prenijeli on u kolac na stolu gleda....i svekrva narezala u tanjur on prema tanjuru otvorio sirom usta i primakli mu kad covjek zagrize bas smo se ismijali,obicni neki tijesto i jabuke...Pocijeli dan taj nesto brblja nwe gasi se...Hvala svima na cestitkama...nismo se jucer bili na forumu sinocmalo uletjela kako bolesna...
01.02.2010, 13:45
Mya_81 RR
5531
Da vas pitam - je li dajete ili ste davali bebicama recimo komad jabuke,kruha ili tako nešto da cuclaju (mislim na period dok nisu imali zubiće i nisu znali žvakati)...
01.02.2010, 13:47
sheri
1515
dam ja malo jabukice, ali ja joj cuvam. a neki dan sam i kolutic banane dala, i usisala ga je nevjerovtnom brzinom. ja crkla od straha, al polako joj ga izvukla. i vise na dam
01.02.2010, 13:49
Apotekarka
3918
Da vas pitam - je li dajete ili ste davali bebicama recimo komad jabuke,kruha ili tako nešto da cuclaju (mislim na period dok nisu imali zubiće i nisu znali žvakati)...
Dam ponekad malo kruha kad zvace kad mi jedemo sta cu s njega ,keksa petit,a vidis on i kolac sam zagrize jos leti prema tanjuru
01.02.2010, 13:52
reallove
5807
Pozdrav za sve mamice i bebice..Emin evo spava,jutros sam mu nasla jednu malu iglicu..sada i mi imamo zubic
01.02.2010, 13:53
Apotekarka
3918
reallove bravo za zubic kako vidim jos malo i ostat cemo jedine krezubice
01.02.2010, 13:53
Schecherlemica
615
Reallove cestitamo prvi zubic nasem drugu!!! Ljubi ga puno!!!
01.02.2010, 13:54
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: reallove
Pozdrav za sve mamice i bebice..Emin evo spava,jutros sam mu nasla jednu malu iglicu..sada i mi imamo zubic
čestitamo zubić
01.02.2010, 13:55
sheri
1515
cestitke i od nas za malog zeku
01.02.2010, 14:15
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: sheri
dam ja malo jabukice, ali ja joj cuvam. a neki dan sam i kolutic banane dala, i usisala ga je nevjerovtnom brzinom. ja crkla od straha, al polako joj ga izvukla. i vise na dam
Mila, isto mi se desilo preksinoć s jabukom pa zato pitam. MM davao jabuku onako po par sekundi da siše, sva sreća da je tako bilo jer ne bi na vrijeme skužili da je odgrizla komad Uspjela sam ga izvući prstima i naravno ovo neću uraditi više nikad!!! Noge su mi se odsjekle!!!
I mi čestitamo zubiće našem malom prijatelju
01.02.2010, 14:42
reallove
5807
Hvala svima na cestitkama,ljubimo vas punoooo...
01.02.2010, 14:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
reallove bravo za zubic kako vidim jos malo i ostat cemo jedine krezubice
cestitamo na zubicu apotekarko,nisi jedina ima mya,i ja dva druga,i jedna drugarica heheheh;))) vidjecemo,kome ce od njih troje prije niknuti!! Ja bila u kupovini,,sisala se nisam sutra cu danas nemam kad,a sveki nije horana za cuvanje A..hmmm... MM.spava,kao i A.mama na rr.a kokoš,se pece u rerni
01.02.2010, 15:02
anidla
3683
skorpio, zato se meni stucalo u sobi nisi mi dala da uzivam nismo bili u tom feriju (kako vec) nego prodje se pa prvo skretanje lijevo ima ko neki drveni dom
mi se vratili sa vakcine, nisam znala da ova s dva mjeseca idu odmah dvije, i u rukicu i u nogicu,...joj, ja se bas prepala...plakao je ali smirio se brzo...dala mu sirup kad smo dosli i stavila obloge...valjda ce proci bez ture....
udebljao se za 20 dana 400 gr...kaze doktorica da je ok ali da moze i bolje...sad ima 5.500 gr a dug je 62,5 cm...dugonja mamin
01.02.2010, 15:04
Anoniman
neka je nas noica samo zdrav a kilice ce se polako navuci sta ti,radis anidla kako si mi??? Neces da se javis e jesi neka sad imas skorpiju,pa nas nefermas vise
01.02.2010, 15:09
anidla
3683
neka je nas noica samo zdrav a kilice ce se polako navuci sta ti,radis anidla kako si mi??? Neces da se javis e jesi neka sad imas skorpiju,pa nas nefermas vise
aaaaa, ne ne ne ne ne, nije istina ne dam ja svoju felix, uh, rodio majka nego ova moja krajiska vazda nesto provaljuje pa dok sve odgovorim na njene postove...
evo jedan veliki od danas svako javljanje ce biti sa recenicom: felix, ne dam te nikom
ja evo pored Noe, on cucla cucu svoju drugaricu i hoce nece spavati...prekosutra cemo u Banja Luku mm i ja a Nou cemo u Zenici ostaviti, opet
01.02.2010, 15:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
aaaaa, ne ne ne ne ne, nije istina ne dam ja svoju felix, uh, rodio majka nego ova moja krajiska vazda nesto provaljuje pa dok sve odgovorim na njene postove...
evo jedan veliki od danas svako javljanje ce biti sa recenicom: felix, ne dam te nikom
ja evo pored Noe, on cucla cucu svoju drugaricu i hoce nece spavati...prekosutra cemo u Banja Luku mm i ja a Nou cemo u Zenici ostaviti, opet
a zasto cete gore??? Jel to noa ostaje kod deda i nane??? Anidla evo saljemo i mi vama punoo da vas manje boca boli.. Ja pogledam anidla svaki dan kad ces skrenut za Tesanj a tebe ni na zvizgu obecala si kaficu!!!heheh...
01.02.2010, 15:15
Anoniman
umalo mi kokoš,nezagori zeno bozija zabuljila se u ovaj lapt.ko gluho krme malo,malo pa copnem mm kaze na kraju ce samo ostat krilca od kokoši samo copces pomalo pa reko provjeravam jel gotovo