IZVORNA PORUKA: MinaMM
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
Mina- znam da je strasno..ali obrati malo paznju na to disanje..ako se ponovi koji put, jer nije isto prestati disati i zagrcati se...
nije se on zagrcnuo bas nego je dojio i onda je valjda progutao mlijeko malko glasnije i posliej toga nije disao. meni je zvucalo tako. nije nista manje strasno kad se zagrcne lai vec smo imali tu situaciju pa kao sam vec iskusna. ali ovo. starsno. miran i ne dise. tacno, moram paziti na disanje. jos sta ako se ponovi. umrla bih.
upravo tako nije isto, ali nemoj sada u strahu biti..polako i prirodno..ako ti se desi razgovaraj s pedijatrom.. pogotovo ako ti se zaceni ako place pa ne dise nekoliko sekundi..
nikita- jesi li ikad imala proljev

, onda znas da je to 4-5 i vise tecnih, vodnih skroz stolica u kratkom roku... ako ti bebac ima vodniju stolicu ne znaci da je proljev, samo takva stolica taj dan, moze biti od hrane, caja, soka, lijekova , zubica taj dan..ne brini..ako ti je iamo sto rece 2 vodenije stolice ne brini nije strasno..tek ako ucesta..svako malo vodna i rijetka skroz onda se brini..imas hippov sok 2000 od mrkve ..za proljev..imas one rehidracijske otopine u ljekarni ;))) ako ti bude imao proljev..ali kako je tvoj bebac premalen samo mu daji tekucini..ili siku..ili bocu ovisno sta mu dajes...
moj andrej je imao vodnu stolicu u raznim bojama dok god nije poceo jesti krutu hranu ;))), eto moze i od grceva biti..stomacic i probava sazrijevaju..a nemoj ni cesto mje jati kapi ili bilo sta..moras mu po malo
< Poruku je uredio iv@ncica -- 3.2.2010 16:20:59 >