I sad nakon nekog vremena sretnem se ja sa Škorpijom i ja sva vesela napokon da upoznamo Ajdina I uzela ga ja u ruke i sad malo pričamo, a on ne može biti ozbiljniji k'o da mu je 15 godina i misli si k'o je sad ova ludača i šta mi tepa. I krenem mu ja pjevati, a on onako dlan drito ispred moje face kao da stanem i reče 'šuti, mala, ja ti ne pjevam' Joj, meni je ta scena stalno u glavi i baš sam se ismijala

, joooj i ja uvijek imam ovako lude sne, al čuj u bolnici, ma to je zato što smo puno o tome pričali

.
mi smo jučer išli endokrinologu na jezero da bi nas naručili tek 12 februara, a niko nam nije htio dati informaciju da li rade tu terapiju ili ne. E sad znači da čekam do tad da bi mi samo rekli da ne rade

.uglavnom zbavila sma broj moba ove dječije endokrinologinje, pa je zovem od jučer ali niako mi se ne javlja

. zvala sma i tuzlu ma i tamo su da te bog sačuva, niko ništa ne zna.
uglavnom, sutra idemo kod hirurga, a pošto na UZV nalazu piše da postoji i mogućnost hernije (bruha, kile) koja ne da testisu da se spusti on će 100% predložiti operaciju.
Uglavnom,pomirila sma se sa operacijom, samo boga molim da bude što prije, ovo čekanje me ubija. Ajdin se već pomalo pušta i samostalno stoji, ali operacije će nas unazaditit nekoliko mjeseci, kaže mi prijateljica njen bebac je poslije ovakve operacije mjesec dana držao noge raširene i nije smio da se okrene na stomak, a imao je 7,5 mjeseci

.
ljubimo sve drugove i drugarice i njihove mame kojima se jadam iz dana u dan

, a posebno ljubimo našu Minjicu i puki Miu