Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
znam ... vjeruj mi kod nas je trajalo par dana tocnije 3-4, niko se umiriti...nikako pojesti kako treba, odspavati, igrati se, šetati ma ništa s njim..to sam primjetila nakon svake vakcine ali sad smo mirni do kad napunimo 6-mjeseci!!! no kreću nam zubići pa imamo još nemirnije noći..a i kako je živ i okreće se stalno..stomak- leđa- bok, gore dolje, lovi se se za sve i diže i po noći vježba po cjelu noć da ne zaboravi..negdje sam pročitala da bebe sve što novo nauče..vježabaju i po noći:))) jadna ja šta če biti do 20-te godine od moje bebe heheh::))
05.08.2009, 21:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
negdje sam pročitala da bebe sve što novo nauče..vježabaju i po noći:))) jadna ja šta če biti do 20-te godine od moje bebe heheh::))
, istina i moja je vjezbala po noci, zapravo ponavljala da ne zaboravi prevrtanje, oooooo jesu sega, a ovih dana je bas u elementu, mislim da ce smrsati koliko se prevrce, vristi, guguce, a ima kosice dosta pa sva bude kao da sam joj je oprala, i ponekad mislim da me razumije sta pricam , ja kazem da prestane nesto a ona jos vise,i onda ja: nemoj se svadjati sa mamom a ona pocne da vristi i da guguce kao da mi se ruga, mali moj ters
Da pitam koliko je normalno da bebe imaju stolica dnevno? Moja ovih dana 2-3 , male kolicine ali svaki dan toliko, dojim je, je li to uredu?!
< Poruku je uredio sahara -- 5.8.2009 21:30:02 >
05.08.2009, 21:37
Anoniman
Sahara, koliko je tvojoj bebi?
05.08.2009, 21:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Da pitam koliko je normalno da bebe imaju stolica dnevno? Moja ovih dana 2-3 , male kolicine ali svaki dan toliko, dojim je, je li to uredu?!
Ja mislim da je to ok a i da je individualno
Benjamin, već nekih 15-tak dana, možda i više, ima samo po jednu i to jutarnju, al se zato pošteno pokaki prođe sve do čaršafa Mada je recimo juče imao 3 manje.... al to je nešto slučajno naletilo
05.08.2009, 21:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Ja mislim da je to ok a i da je individualno
Benjamin, već nekih 15-tak dana, možda i više, ima samo po jednu i to jutarnju, al se zato pošteno pokaki prođe sve do čaršafa Mada je recimo juče imao 3 manje.... al to je nešto slučajno naletilo
, ova moja damski, a tvoj ono pravo muski , ma ne sramoti ga vise, a i bona kako nece kad dobro papa
05.08.2009, 21:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong
Sutra aBd 4 mjeseca
05.08.2009, 21:59
Anoniman
Mašallah!!!
Ma, ja sam toliko opterećena doktorskim pričama da stalno svoju Esmu poredim sa drugim bebama/vršnjacima... No, eto, Bogu hvala, iako je malo lijena, sve je ok. Vrtimo se, prevrćemo, gugućemo i vrištimo, hvatamo igračke i babu za bradu : )
05.08.2009, 22:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong
Sutra aBd 4 mjeseca
pa mali rođendan nam je sutra
05.08.2009, 22:05
Anoniman
Pa da, hoce li nam doci Andrej po kcerku da je vodi na kolace , ja cu im dati dzeparac
05.08.2009, 22:11
Anoniman
Pa da, hoce li nam doci Andrej po kcerku da je vodi na kolace , ja cu im dati dzeparac
dobro si ti to skontala a mama da malo odmori ...ma gdje ne bi dosao po svoju principesu ...znas i sama kako je zagledao u kolica
05.08.2009, 22:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
dobro si ti to skontala a mama da malo odmori ...ma gdje ne bi dosao po svoju principesu ...znas i sama kako je zagledao u kolica
pa ona ne da da stavljam njene slike, kaze da je vidio ko treba
05.08.2009, 22:15
Anoniman
sta ti je...sve raji okolo prica kakvu je vidio...ka'e jedna mala, crna
05.08.2009, 22:18
Anoniman
, evo se ona , a u ocima joj
05.08.2009, 22:22
Anoniman
, evo se ona , a u ocima joj
05.08.2009, 23:09
Anoniman
Ti izgleda hoćeš da nam zakuhaš između dječaka
< Poruku je uredio enisa_sara -- 5.8.2009 23:10:22 >
05.08.2009, 23:12
Anoniman
ko, ja , pa bona on je stariji od benje, ali moderno je imati vise djecaka a i benjo je dobio slike, nema se sta ljutititi
< Poruku je uredio sahara -- 5.8.2009 23:13:57 >
05.08.2009, 23:13
Anoniman
Ti izgleda hoćeš da nam zakuhaš između dječaka
a znaci mala zakuhava...hmmm...nemoj sada da se svekrve javljaju
05.08.2009, 23:19
Anoniman
Ma bona izgleda da je sad IN da je dečko mlađi Kraljica, sa 4 mj. već ima dvojicu pa nek bira, samo ovaj moj bi joj sve pohalis*o nek se ona drži Andrej-a
, ja samo znam da joj i sa jednim i sa drugim nece faliti dlaka s glave
05.08.2009, 23:36
neki
3476
Evo i nas Danas smo se citav dan nosali(tehvid se ucio),pa mamu sad bole ledja Inace temperatura je prosla nakon tri dana,nismo koristili antibiotik,hB sad smo super Pusa svim mamama i bebama
05.08.2009, 23:46
Anoniman
neki, drago mi je da je bebac dobro, idi sad odmaraj
05.08.2009, 23:47
neki
3476
Hvala draga,odoh vala,bas sam smorena...
06.08.2009, 10:21
iv@ncica
2115
Ma bona izgleda da je sad IN da je dečko mlađi Kraljica, sa 4 mj. već ima dvojicu pa nek bira, samo ovaj moj bi joj sve pohalis*o nek se ona drži Andrej-a
ahahah..a i mom Andreju danas 4 mjeseca mogao bi vam i on pomrsiti račune hehehehehheeh!!!!! vidi vršnjaka!!!