IZVORNA PORUKA: marinčii
jutro od nas,M se noćas budio svaka 3 sata i svaki put dojio,jutros oko 7 počeo plakati ja ga digla kad on sav mokar,neznam kako ove pelene propuste ili ih nisam dobro stavila
,malo mu je nosić začepljen al eto hvala bogu doji znači da nije puno al svejedno ćemo danas malo sljeza ukapati za svaki slučaj,,
iv@nčice torte su super
puse za sve bebice
maricni kapaj mu ili strcaj aqva maris...da ti odmah cisti, da se nosic ne zapusi, inace bude ludilo ko kod nas...ja mu stalno cistim nosic..bebe ne znaju sta im je kad se zacepi
a nama s e to s pelenama događa kad nam postanu malo male..kad je vrijeme za veci broj...mi sad koristimo 4, a za po noci 4+ jer je dublji..tako da odavno nemamo tih problema..a inace se toliko miga..vrti i okrece da me ne bi cudilo da je stalno mokar

..a moj decko se po noci budi ..ali ne doji puno...tako da i pempa vise nije puna kao nekada...par šišanja-pisanja i eto---doci ce i to..jos mi pomalo poceo piti vode..kompota ili caja..po malo ali ipak pije ;))) dok mali od sestre popije nekoliko bocica tekucine soka, vode, caja dnevno ko moj andrej od kad se rodio

..a pempo puca,,ja se bila zabrinula..kad sam to vidila, jos onaj pampers gel upija pa i kad se piski ne znas jeli se popiskio..hehhehe..