Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
sonja dobre su te kapi, ali nama ne pomažu kad je baš velika kriza sa zubima
pingpong, ja nisam od tih predavanja, prijateljice me zovu već mjesecima da idemo u nahlu na neka predavanja kod neke aide, ne znam jesu li to ta ista, lal ja se još uvijek otimam
09.02.2010, 22:48
Anoniman
Što ba??? Hajd' dobro ako te ne zanimaju ova predavanja o pozitivnoj psihologiji (kod Aide, četvrtkom) al' ovo za vikend bi trebalo biti zanimljivo... o igri i kreativnosti. Sigurno će biti interesantno... ja jedva čekam da idem... al' neće niko sa mnom .... svi me ignore...
09.02.2010, 22:50
ena23
2131
joj pingpong pratim odkad evo da idete ti i scarlett, i ja bi se pridruzila al vjeruj da nemam kad... jedva cekam vikend da budem s piletom, tad ga ni muzu ne dam, ma ni na pet minuta... u vc idem kad on spava
< Poruku je uredio MinaMM -- 9.2.2010 23:05:02 >
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
09.02.2010, 23:05
Anoniman
Doći ću.... doći ću.... samo idi sa mnom!!!!!
Ljubim tebe i A
< Poruku je uredio pingpong -- 9.2.2010 23:06:58 >
09.02.2010, 23:11
MinaMM
302
eto dogovoreno . prvo sam mislila samo na onaj u nedjelju ali mi interesantna tema seminara u subotutako da sam odlucila i u subotu. (nagovaram MM da i on ide). ljubi mi Esmicu.
09.02.2010, 23:14
Anoniman
Dobro veče. pingpong, pratim ja tebe ali na temi odgoj djece . Vrlo rado bi išla al i ovako mi je organizacija ravna 0!! Juče sam, nakon ne znam koliko mjeseci, išla na šišanje. I to sam jedva organizovala. Ako sveki bude mogla da čuva ove moje indijance , možda vam se pridružim.
B je dobio još jedan zubić , gornju desnu jedinicu Sad ima sve jedinice, jupiiiiii Sad ih imamo 5!! Al sam se iznervirala. Na desktopu sam imala datume kad mu je koji zub izvirio i mm obarao sistem i naravno pametnjaković nije spasio sad se moram vraćati, na ovoj temi, Bog zna koliko strana, da vidim kad sam koji zub prijavila , al eto sreća pa imam RR A i ja nemajka , nikako da mu kupim radosnicu pa da lijepo upišem Doduše gledala sam samo na par mjesta, nisu mi se svidjele, nikako da se "zadam" da nađem finu..... Mya, e miša mu i bajke više!!! Ljubim vas obje
< Poruku je uredio enisa_sara -- 9.2.2010 23:16:59 >
09.02.2010, 23:16
Anoniman
Bravo za zubić i za moju kumu MinuMM .... ostavi muža kući!!! To će biti žensko druženje : )))) ne znam jesu li muškarci dobrodošli : )
09.02.2010, 23:19
MinaMM
302
i prijalo bi mi samo zensko druzenje . znaci i subota i nedjelja. trebam nazvati, jel' tako?
znate li sta to znaci, nakon tri mjeseca izlazim sama - SAMA po prvi put!
09.02.2010, 23:19
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara nikako da mu kupim radosnicu pa da lijepo upišem Doduše gledala sam samo na par mjesta, nisu mi se svidjele, nikako da se "zadam" da nađem finu.....
Enisa, evo i ja se kanim isto... odlučila sam napraviti posebnu svesku za te datume. One radosnice koje sam vidjela mi se nikako ne sviđaju! : )
09.02.2010, 23:20
MinaMM
302
Benji za zubic. Mya zao mi je zbog bajki
09.02.2010, 23:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MinaMM i prijalo bi mi samo zensko druzenje . znaci i subota i nedjelja. trebam nazvati, jel' tako? znate li sta to znaci, nakon tri mjeseca izlazim sama - SAMA po prvi put!
Čujemo se tumorou da se zdogovorimo......
09.02.2010, 23:22
MinaMM
302
IZVORNA PORUKA: pingpong
... odlučila sam napraviti posebnu svesku za te datume. One radosnice koje sam vidjela mi se nikako ne sviđaju! : )
moram uslikati onu kutiju za uspomene sto si napravila za A!!! Veoma kreativno. A i tortu od pelena . mozda ti ukradem ideju za radosnicu jer su mi one "gotove" bzvz
09.02.2010, 23:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Joj, evo sad dobila nalaz urina...pored one glupače klebsielle smo dobili još jednu - e.coli Idem ujutro kod dr. pa cemo vidjeti kako dalje...sve se bojim da ćemo morati na injekcije
A dusica malena, pa kako vise misa li mu, bas sam ljuta na te bakterije glupe, a nadam se da nece morati na bocu, ma joj kad bi sva djeca kontrolisala urin ko zna sta bi pronasli, pa majke mi, cini mi se da vise nema zdravog covjeka , ljubi mi je i sretnooo, i pusa z anase nove drugarice iz Zenice, bilo nam je suuppppeerrrr, a djeca su seceri i cokolade
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dadada
Ma, čitala sam da je sve to normalno i kao od antibiotika joj je otišla crijevna flora što jako povećava mogućnost da se ta bakterija pojavi
Nadam se da nećete imati tešku noć
a smijes li joj jogurta davati...da joj se malo flora obnovi
Eeee, hvala draga što se sjeti jer meni ovo nije palo na pamet....u kalendaru taman piše da ide od 8.mjeseca, a to je za 2 sedmice...možda da uvedem malo ranije, ne vjerujem da bi joj moglo škoditi...
A je li onda da uzimam LGG
MinaMM
302
IZVORNA PORUKA: MinaMM i prijalo bi mi samo zensko druzenje . znaci i subota i nedjelja. trebam nazvati, jel' tako? znate li sta to znaci, nakon tri mjeseca izlazim sama - SAMA po prvi put!
Čujemo se tumorou da se zdogovorimo......
necu biti kao pustena sa lanca i necu ujedati - casna pionirska - tako da me ne moras vezati !
09.02.2010, 23:24
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: sahara
Joj, evo sad dobila nalaz urina...pored one glupače klebsielle smo dobili još jednu - e.coli Idem ujutro kod dr. pa cemo vidjeti kako dalje...sve se bojim da ćemo morati na injekcije
A dusica malena, pa kako vise misa li mu, bas sam ljuta na te bakterije glupe, a nadam se da nece morati na bocu, ma joj kad bi sva djeca kontrolisala urin ko zna sta bi pronasli, pa majke mi, cini mi se da vise nema zdravog covjeka , ljubi mi je i sretnooo, i pusa z anase nove drugarice iz Zenice, bilo nam je suuppppeerrrr, a djeca su seceri i cokolade
I nama je bilo superrrrrrrrrr...bar danas da se desi nešto lijepo ...ali ne damo se
09.02.2010, 23:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MinaMM
... odlučila sam napraviti posebnu svesku za te datume. One radosnice koje sam vidjela mi se nikako ne sviđaju! : )
moram uslikati onu kutiju za uspomene sto si napravila za A!!! Veoma kreativno. A i tortu od pelena . mozda ti ukradem ideju za radosnicu jer su mi one "gotove" bzvz
Postavila sam ja slike na temi Torta od pelena... a za puštanje s lanca..... morat ću te ipak dobro privezati : ))))
< Poruku je uredio pingpong -- 9.2.2010 23:29:05 >
09.02.2010, 23:30
Anoniman
Mya, pa smijes ranije uvesti, a ja vjerujem da smijes LGG, samo da nam Minjica ojaca imunitet
Ja zaboravih maloprije cestitati nove zubice, i sve nove aktivnosti(puzanje,sjedenje,hodanje), i rodjendane i eto ljubim sve slatke bebice
09.02.2010, 23:34
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: dadada
za hodalicu Alima
nunichi bona, postavi tu sliku da ti je fino smanjim...nije mi jasno kako ti uvijek ovako mutne slike ispadnu...Zarica principesa se ni ne vidi
Plavusaaaaaaa...
09.02.2010, 23:35
Nunichi
4125
Joj bas mi je zao Mya... stvarno vise ima li kraja... Ljubi nam curetak, nadam se da boce nece biti potrebne.
Cestitamo zubic Benjaminu! Puse za sve drugare!
10.02.2010, 08:02
Mya_81 RR
5531
Nadam se da mi mame neće zamjeriti što sinoć nisam čestitala novi zubić Benji i prve Alimove korake
Ja se spremam pa odoh u ambulantu...nadam se da nije gužva, a pogotovo da nije opet puna čekaonica bolesnih i gripoznih Ali popravljam se - jučer niti jednom u centru nisam pomislila na ljude oko nas i mogućnost gripe i prehlade
Danas ću kupiti LGG i staviti joj malo u slanu kašicu
10.02.2010, 08:24
Anoniman
'Jutro! Evo i mi poranile, a tako mi se spavaaaaaaaaaaa. Sretno Mya, sad kad vam pocnem dosadjivati sa dolascima i pozivima