Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
vodimo, moramo ga navikavati...zvala ja gore, kazu da je fino i nije hladno previse pa cemo najvjerovatnije otici...sad cekamo auto da bude gotovo, ostavili ga u servisu, jos nij gotovo, a ja cekam i cekam samo da izadjemo....ja bi na sve strane
pa Ajdin je veliki, vala mozete ga komotno odevesti...moja prijateljica je bebu sa 2.5 mjeseca vodila, kraljica stala na skije, uzela bebu i skija se po ravnom i eno mali Ajnur (sad mu 3 godine) zdravo i jako dijete...vazda na planini
grrrrrr, odoh sad poslati mm mail uvrjedljivog sadržaja
12.02.2010, 11:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
anidla pa jel i nou voditevn a planinu, mi ajdina još uvijek nismo vodili, mm stalno izmišlja neke razloge zašto ne možemo ići, hladno, magla, bla, bla
nejrice blago tebi kad kerim hoće ikako da se mazi, vidim on je još stariji od ovog mog ljutka ljutića
isto ...ma nece da izadje kada kap padne...kao kisa pada...pa ko da je Andrej od secera pa ce se istopiti
12.02.2010, 11:51
sheri
1515
i onaj fb mi je postao nuklearna fizika, sad i rr, a ja sve gluplja i gluplja. kako ovako ne vode racuna o majkama malih beba koje im mozak popise mi smo isli na planinu sa nepuna 2 mjeseca, al bilo je ljeto a isli smo i 2.ili 3. januara, i nsita nam nije bilo. doduse, mama se smrzla ko g....., al beba super pajkila
12.02.2010, 11:54
škorpija
6649
anidla pa jel i nou voditevn a planinu, mi ajdina još uvijek nismo vodili, mm stalno izmišlja neke razloge zašto ne možemo ići, hladno, magla, bla, bla
nejrice blago tebi kad kerim hoće ikako da se mazi, vidim on je još stariji od ovog mog ljutka ljutića
isto ...ma nece da izadje kada kap padne...kao kisa pada...pa ko da je Andrej od secera pa ce se istopiti
ma mislim da je njima mrsko da idu pa se onda izvlače na , al sad u nedjelju akobogda idemo pa makar ćuskije padale
12.02.2010, 11:55
škorpija
6649
Eto i Nora išla a mi nismo
12.02.2010, 11:57
sheri
1515
odmah se spremite, imate toliko planina za obici kod nas jedno brdo iznad grada, i vlasic nam najblizi. mi obavili svoju olimpijsku duznost . a tati srce ko trafika, vec joj je skije nasao
12.02.2010, 12:00
anidla
3683
hehehhehe, nemoj ziva bila napadati covjeka, samo mu reci u nedjelju ja i Ajdin smo spremni, kad krecemo? ja imam srecu da mm radi sezonski na planini pa on voli da mi idemo...a ja volim sto on voli
joj i ja jutros kad sam upalila racunar kontam pokupila neki virus kad ono promjenio se izgled, ja slabo kontam, valjda ima nade za nas da cemo ubrzo skontati...ja dok nadjem ko je sta pisao, sve izgubim pa odustanem sa pisanjem...ali sheri i skorpiu sam upratila
felix, nisam ti odavno rekla, ne dam te nikom
12.02.2010, 12:02
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: sheri
odmah se spremite, imate toliko planina za obici kod nas jedno brdo iznad grada, i vlasic nam najblizi. mi obavili svoju olimpijsku duznost . a tati srce ko trafika, vec joj je skije nasao
hahahah al me nasmija....ja obicno kazem srce ko ves masina mm vec Noi prica o skijama,pancericama i odbojkaskoj lopti....a ja o stomatoloskom fakultetu, reko sine tamo su pare, kakav sport nemoj biti ko caca
12.02.2010, 12:10
sheri
1515
pa uz stomatologiju idu pare, uz pare i skijanje, skup je to sport znas i sama evo ludjak mm upravo Nori govori kako ce veceras gledati otvaranje olimpijskih igara
12.02.2010, 12:42
Anoniman
i onaj fb mi je postao nuklearna fizika, sad i rr, a ja sve gluplja i gluplja.
E vala baš!! Pih mi je izgled RR a i FB-a. Tamo više ni ne "ulazim" rijetko....
12.02.2010, 12:52
Anoniman
Mi smo o nedjelju bili na sankanju, ne na planini , prije je to neko brdo, ali bilo je hladno. Moja bebica ja Ajdinovog uzrasta i otkad se rodila, ni jednom nije niti šmrcala, kašljala, imala temperaturu i uopšte nikakvih zdravstenih smetnji nije imala.Međutim od ponedjeljka osjetim da ima dosta šlajma u grlu, odemo do pedijatrice: kaže nema upale, sve ok, i to se zna desiti od oštrog zraka, dobila je Bisolvon kapi za iskašljavanje. Mislim da je to zbog toga što se ona nije kretala, nama je bilo super, jer smo se ugrijali sankajući se i penjući na brdo. Pa eto ako budete išli, nemojte dugo
12.02.2010, 13:14
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: zinanina
Mi smo o nedjelju bili na sankanju, ne na planini , prije je to neko brdo, ali bilo je hladno. Moja bebica ja Ajdinovog uzrasta i otkad se rodila, ni jednom nije niti šmrcala, kašljala, imala temperaturu i uopšte nikakvih zdravstenih smetnji nije imala.Međutim od ponedjeljka osjetim da ima dosta šlajma u grlu, odemo do pedijatrice: kaže nema upale, sve ok, i to se zna desiti od oštrog zraka, dobila je Bisolvon kapi za iskašljavanje. Mislim da je to zbog toga što se ona nije kretala, nama je bilo super, jer smo se ugrijali sankajući se i penjući na brdo. Pa eto ako budete išli, nemojte dugo
hvala zinanina na savjetu, ma i ja kontam šetnja 10 minuta i onda negdje na čaj
12.02.2010, 13:16
Nejrica
351
e vala ni ja nisam odusevljena novim izgledom,samo mi nesto leta po ekranu .Ma ima on momenata kad je ljut,Boze sacuvaj...recimo kada ga drzim za rucice i hodamo,tj.on upravlja,pa hoce u kupatilo...ja bih da ga okrenem u drugom pravcu...eh da vidis kako igraju nogice,ma to je vriska...uzas.A bas ne volim kad se tako djeca ljute...imam nekoliko primjera u porodici gdje su djeca ubi Boze,a roditelji...hm- za odgoj...nadam se da cu ja uspjeti to izbjeci.
12.02.2010, 13:20
Nejrica
351
pa svi su muzevi isti...cast izuzecima koji vole planinu.I ovaj moj ima istu pricu,istina mi bismo mogli samo nedeljom jer tad on ne radi,al se potrefi maglovito ili hladno ili snijeg...hm...nadam se jos nekoj suncanoj nedelji.
12.02.2010, 13:34
cija
402
evo ludjak mm upravo Nori govori kako ce veceras gledati otvaranje olimpijskih igara
moji nogomet
Zaboravila sam ispričati..mi neki dan u Centru u kafiću i sad ide nna tv-u neka tekma...i vidimo mi Ajlin se ušutarila (sjedi na foteljici u kafiću) ,kad dijete gleda utakmicu.Crkavali smo od smijeha!
12.02.2010, 14:30
Apotekarka
3918
Hej sretni malirođendani maloj princezi Farah i princu Timuru... Moj pava vjerovatno ce brzo ustati sat spava...Cekamo taju rucak se kuha... Ljudi moj je tolika maza,obozava se maziti,voli da ga ceskim po leđima,ja ga ljubim pa oin mene svu ubali al ajd otvori usta prisloni i valja se od smjeha...Jednom davno kad jeimao 1 mj pedijatrica mi je rekla ovo vase dijete ce biti velika maza i bome pogodila...
12.02.2010, 14:42
Meri29
1045
Cija i moja voli gledati televiziju, kad place samo je stavimo pred tv ili na kompu upalimo pjesmicu o dinosaurusima, odmah usuti kao da nikad nije plakala
12.02.2010, 14:48
teacher75
5394
evo, ja jutros sve hvala bogu zavrsila, operacija je trajala nekih 10-ak minuta. obzirom da mi je mladez bio na sljepoocnici injekcija je malo boljela al to je 2-3 sekunde, dok su ga rezlai nista nisam osjetila. sada imam mali flaster, u pon. idem na kontrolu a za nekoliko dana cemi izvaditi konce. nadam se da nece ostati veliki oziljak. hirirg mi je rekao da je mladez djelovao ok, da ne brinem do rezultata analize :) nije problem sa lokalnom anestezijom dojiti tako da sam odmah poslije dojila
12.02.2010, 14:50
teacher75
5394
ma meni je najgore kod planine sto mi ne idemo na mjesta gdje se pusi, pa nakon 15ak minute setnje kad hocemo da se malo ugrijemo zbog lane nemamo gdje unutra sjesti jer je zapuseno svugdje
12.02.2010, 14:51
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: delilah
marinci njega bas muce zubici jel mu mazes gelom ??
a jesam al kratko mu pomogne i onda opet sve isto,evo danas je malo raspoloženiji nadam se da će i noćas dobar biti
12.02.2010, 14:52
Anoniman
teacher,drago mi je da je sve proslo uredu marinci,gdje si ti sta ima kako je M spavao.Vidim muce desni i dalje A zaspo prevari me a konala ga kupat lopuza sam zaspo na krevetu.
< Poruku je uredio felix -- 12.2.2010 14:53:28 >
12.02.2010, 15:04
Anoniman
taecherko, super, hvala Bogu da je gotovo, uh i ja cu morati
12.02.2010, 15:09
Meri29
1045
Teacher ja nisam bila u toku, pa ti se zeno pravo psihicki napati zadnjih dana, dobro si ti to izdrzala... Meni nije jasno kako ljudi sami po svom izvrcu djecija imena, bas me nervira kada mi dijete umjesto Majda zovu Maida ili Maja... stvarno me to nervira, jos im lijepo kazemo da se zove Majda, a oni opet po svom
12.02.2010, 15:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29
Teacher ja nisam bila u toku, pa ti se zeno pravo psihicki napati zadnjih dana, dobro si ti to izdrzala... Meni nije jasno kako ljudi sami po svom izvrcu djecija imena, bas me nervira kada mi dijete umjesto Majda zovu Maida ili Maja... stvarno me to nervira, jos im lijepo kazemo da se zove Majda, a oni opet po svom
zato se mi zovemo kartko i jasno nedam da mi iko daje nadimke,ili da druga imena pridjevaju.. Sveki,jedino zna doabcit al rekla sam joj nezovi ga tako ima on ime pa ja tepam reko,tepaj ti nebranim al kad tko cuje od tebe tako ce i taj drugi,pa treci i ode to ehehe,a ja to necu.!!!
12.02.2010, 15:28
dafri
1097
teacher super da je sve prošlo Ja sam kontala iduće sedmice par dana na Vlašić ali se baš dvoumim,ako bude ružno vrijeme samo će se napatiti,a opet mi se ide da g... vidi puta.