Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
čestitamo i mi sa zakašnjenjem...al nije Farah kriva mama joj je pukla malo
17.02.2010, 08:31
delly
888
jutro drage kako ste mi ? kako bebare?? evo mi lijepo spavali samo se budili u 7.10 jeli i mala jos pajki a ja uzivam u jutarnjoj kafici noa i jest zensko ime , imam rodicu s takvim imenom ali vidjela sam da neko i muskima tako nadjeva ime a ima i NOEL.
nego da vas pitam , ja bi promijenila nick kako to da radim ???
17.02.2010, 08:44
mala mu
344
dobro jutro drage mame i kako stemi???? evo da sa zakašnjenjem čestitam rođendančiće noaa sve najbolje i evo mali za malenu.... vidim vaše znaju puzati ovaj moj ništa ...ustvari samo se prevrće sa leđa na stomačić i obrnuto.kada je na stomačiću malo se ko bori nogicama i digne guzu pa se prevrne i sve tako..ma valjda će skontati kako ide .. al' smo zato majstori u hodalici...sto iz boravka smo maknuli pa sada imam jedan mali koji mičem i vraćam kada ko dođe...
e a sada da vas pitam nešto:Ahmed mi je bio malo bolestan(povišena temp.i kihanje i malo kašlja),pa nam dr.dao paracetamol sirup,amoxibos sirup i šljezov sirup pa još i neke kapi Fenesiti ili tako nekako..e sad sve to ide iza jela svakih 8h i to nam je terapija od nedjelje..uglavnom sve mi jede kao i prije i pije isto al' mu je stolica sada rijetka... ja kontam da je to od tih silnih sirupa i hemije pa da vidim šta vi mislite..i kaki češće nego prije,zna i 4 puta kakiti....šta sada????trebam li reagovati ili
17.02.2010, 08:55
delly
888
jutro mala mu , bas mi je zao sto ti je mali buban , ali sto toliko tih silnih sirupa??? ja mislim da je najvjerovatnije od toga ,jer to je inace "posljedica" kod malih beba da bude rjeda stolica ili proljev procitaj na kutijama sta pise a najbolje nazovi doktora i kazes mu situaciju jer svako djete drugacije reagira
17.02.2010, 09:04
mamaajna
812
to je od antibiotika,moj je imao na xiklav i pembritin takvu reakciju,dok su drugi bili ok.samo upamti na koje ti antibiotike tako reaguje i odma kazes ljekaru za u buduce,to nesto u sastavu ljeka nepase djetetu
17.02.2010, 09:05
marinčii
4750
jutro i od nas.čestitamo sve rođendane i šaljemo ,a bolesnim bebicama želimo da što prije ozdrave , mi smo noćas se budili 3 puta i nešto smo kmečali u snu ja sve očekujem 2 zubić al ništa još,kod na skiša pada pa mi je raspoloženje mala mu proljev je vjerovatno od antibiotika,neznam koje ad pijete al sigurno ima svoju formulu protiv proljeva pa možda da mu to daš ,al ipak je najbolje da zovneš doktora i da ga upitaš, pusa za sve bebare
17.02.2010, 09:07
delly
888
marinci pozdrav kako je mali ??? zubici ga muce??? evo mi nasli i 4. zubic sinoc
17.02.2010, 09:12
mala mu
344
danas prestajem sa paracetamolom al' ne vjerujem da je od njega jer i prije smo ga pili i šljezov isto...ma ni ja ne znam zašto mu je dao toliko hemije al' eto vidjet ću šta i kako.... e blago vama vi imate zube...mi ćemo izgleda dočekati i 1.veliki rođ.krezavi sve predznake za zubiće ima al' ne kreću još..
17.02.2010, 09:15
Mya_81 RR
5531
Mala Mu, cure su ti već rekle, taj proljev je sigurno zbog antibiotika. I nama je od xiklava tako bilo. Sve što ti možeš raditi je da mu daješ hranu koja malo zatvara - banana, kuhana jabuka, pire...i neka pije tečnosti što više da ne dehidrira i to je to Nije ništa strašno
Mi smo strašno nervozni već par dana A k tome je počela i puzati pa poludi kad je maknem kad dodje do nečega što ne smije dirati tako da mi uglavnom provodimo dan u cendranju i plaču
17.02.2010, 09:19
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: delilah noa i jest zensko ime , imam rodicu s takvim imenom ali vidjela sam da neko i muskima tako nadjeva ime a ima i NOEL. nego da vas pitam , ja bi promijenila nick kako to da radim ???
Po našem Noa je muško ime, ali je to danas postalo jedno od onih imena koja se daju i curicama i dečkima, tako da ovdje imamo i jednu slatku curicu Nou i slatkog malog dječaka Nou I kod nas je bila ta opcija imena za curicu
A za nick se moraš obratiti administratoru. Pitaj Višnju.
17.02.2010, 09:20
delly
888
IZVORNA PORUKA: mala mu
danas prestajem sa paracetamolom al' ne vjerujem da je od njega jer i prije smo ga pili i šljezov isto...ma ni ja ne znam zašto mu je dao toliko hemije al' eto vidjet ću šta i kako.... e blago vama vi imate zube...mi ćemo izgleda dočekati i 1.veliki rođ.krezavi sve predznake za zubiće ima al' ne kreću još..
ako nije prije reagovo na to onda moda i nije to
a za zube se nesikiraj doce kad izbije jedan ovi drugi samo navale . evo mojoj vec nekoliko sedmica gornja vilca natecena i bjeli se .
ali boze imam kolegicu malog mucili zubi i nikad izbiti i u 7. mj 7 zuba mu naglo izbilo to je bio horor temeratura 41 nedo bog nikome
17.02.2010, 09:22
Anoniman
pozz mi smo zaspali oko 21.budio je u 2jeo pa u 4.nesto cendro al uspjeo je zaspat i opet jeo oko pola8.Tad je i usto. A se prolopovio samo kmeci nigdje suze,sve baca sto mu das ,pljuje cupa grebe,,mora biti sve po njegovom inace se baca isteze
17.02.2010, 09:24
marinčii
4750
delilah evo dobro je sem što je malo nervozanmjučer je pojeo pola kašice od mrkve i jabuke pa sam baš bila ugodno iznenađena,delilah čestitamo curici i 4 zubić mašala nema još ni 7 mjeseci i već 4 zubića,nama evo kako je prvi izbio prije mjesec dana već a drugog još nema na vidiku mya bravo za Minju i puzanje mogu misliti kako je slatka.. mi još ne pužemo diže guzicu i pokušava odgurava se nogicama al još mu ne ide
17.02.2010, 09:24
mala mu
344
IZVORNA PORUKA: delilah
ali boze imam kolegicu malog mucili zubi i nikad izbiti i u 7. mj 7 zuba mu naglo izbilo to je bio horor temeratura 41 nedo bog nikome
uh nedo Bog,valjda nas neće ta nesreća snaći...
17.02.2010, 09:25
delly
888
mya kad je mala propuzala??? cestitam to je predivnooo moja nista lezi na stomacicu i to rjetko kad ona uopce nespava na stomaku ma nista i kad je malo na stomaku to se izvija odguruje nogom dize guzicu ali nekrene nigdje samo se okrece u krug
17.02.2010, 09:27
mala mu
344
IZVORNA PORUKA: felix
A se prolopovio samo kmeci nigdje suze,sve baca sto mu das ,pljuje cupa grebe,,mora biti sve po njegovom inace se baca isteze
pa di si ženo..kako si mi...kako momčina????? e i moj ti isto ovako čupa grebe i pljuje a buni se isto kada mu uskratim nešto..ako ga vratim sa hodnika ili mu ugasim crtani baš se brinem kako ću ga dovesti u red ako me sada ovako postroio i on diktira
17.02.2010, 09:27
delly
888
ma nesikiraj se marinci doce zubi ,samo da ih neboli puno i brate da nemaju temperature ,... moja bome sad posteno slini sve joj se nis bradu zna cjediti . a sto je smjesno ima samo dole zube kad se nasmije ispadnu dole zubici a gore krezavo
17.02.2010, 09:29
Anoniman
Jutrica i od nas. Mi smo spavali - solidno. Kako zna biti, i ovo je dobro od 23-2:30 onda sam ga prenijela kod sebe i tako je dojio do 7 i onda laganini na nogice . mala mu, sigurno je od svih tih silnih sirupa delilah evo tema vezana za promjenu nick-a NICK i mene puca prenos da promjenim nick al vidjet ću još, javit ću vam ako promjenim
17.02.2010, 09:29
Anoniman
A nevoli na stomaku on puze na ledjima odguruje se nogama prema gore Cim se privali na stomak vriska nevoli i nezna se jos vratit na ledja pa odma uzbuna. Joj,jest lopov uzadnje vrijeme nista neslusa,,((( Al neka je zdrav sta cu,proce ga valjda i ova faza zanimljivosti i trpanja u usta sve sto netreba Sada ga sve zanima sto,nije za njega
17.02.2010, 09:30
delly
888
vidi ti malih bunilica felix zna se ko je gazda u kuci od mali nogu .sta ce biti kad akobogda prohoda??? i moja sefira ,i kad joj ugasim tv , dere mi se i to tako da mi zuji u usima . sinoc mm joj gleda zubice a ona nece ,i sad da joj opere zubice ona vrisnu i to posteno ma mene usi zabolile eno je pjeva nesto ustala je odoh je izgnjaviti sada
17.02.2010, 09:31
Anoniman
E da, zaboravih napisati, to za ime Noa.... ja sam shvatila da je to ime sada kao što je nekada bilo Vanja, Saša..... za oba pola
Drugu Andreju sretan rođendan, mi se sjetili Biće tortica vrlo brzo, biće Pa žene drage djeca nam pravooooo brzo rastu, ljubim ih sve redom al što već neko reće zbog toga sam i i
17.02.2010, 09:33
delly
888
IZVORNA PORUKA: felix
A nevoli na stomaku on puze na ledjima odguruje se nogama prema gore Cim se privali na stomak vriska nevoli i nezna se jos vratit na ledja pa odma uzbuna. Joj,jest lopov uzadnje vrijeme nista neslusa,,((( Al neka je zdrav sta cu,proce ga valjda i ova faza zanimljivosti i trpanja u usta sve sto netreba Sada ga sve zanima sto,nije za njega
eh i moja na ledima se odguruje , neki dan mi preko igraone sto imamo u db noge prebacila preko vani vjese ja se prepala mm je odma spustio dole to . al sad kad je kupamo jao nama sad se naucila odgurivat i skroz se dize jer ima fino mjesto da se odgura pa jedno cuva drugo kupa
17.02.2010, 09:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
E da, zaboravih napisati, to za ime Noa.... ja sam shvatila da je to ime sada kao što je nekada bilo Vanja, Saša..... za oba pola
Drugu Andreju sretan rođendan, mi se sjetili Biće tortica vrlo brzo, biće Pa žene drage djeca nam pravooooo brzo rastu, ljubim ih sve redom al što već neko reće zbog toga sam i i
...ljubimo mi tebe, naseg druga Benju i stariju drugaricu Saru
17.02.2010, 09:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Pa žene drage djeca nam pravooooo brzo rastu, ljubim ih sve redom al što već neko reće zbog toga sam i i
E draga, i ja nekih dan napisah maltene istu recenicu, znam kakao ti je Nasem Andreju sretnih 11 mjeseci zele teta sahara i Ajnica, evo i jedna muska igracka - autic na daljinski