IZVORNA PORUKA: felix
A nevoli na stomaku on puze na ledjima odguruje se nogama prema gore
Cim se privali na stomak vriska nevoli i nezna se jos vratit na ledja pa odma uzbuna.
Joj,jest lopov uzadnje vrijeme nista neslusa,,(((
Al neka je zdrav sta cu,proce ga valjda i ova faza zanimljivosti i trpanja u usta sve sto netreba
Sada ga sve zanima sto,nije za njega
ma bolje vam je da kasnije propuzu..vjeruj te mi..cim propuze..nema stajanja..uvijek su negdje u steti..meni leđa otpadose trceci za njim, moj zlocko. evo nocas se budio nekoliko puta i sjedi u kreveticu i baca cuce vani i onda se dera da dobavljam...poludila sam..a hocu da ga odviknem od nocnih dojenja..pa tako se sad patimo, ako ga prenesem sebi, automatski on sam nAđe siku

uvuce se pod majicu hahah...pa tako deveramo vec nekoliko noci, tako da doji tek ujutro iza 5, pa ce mo polako i to skidati...po d anu ponekad trazi..vise mu je ja nudim, a vec ga odavno odvikavam da nema uspavljivanja sa sikom..pa smo to prevazisli mislim...kad se to svlada sve ostalo ide samo od sebe..odmah mu je manje zanimljiva kad nije sika uspavalica :)))
mi se jucer malo mačkarili..bio je dobrar..voli kostime hehehe..
a ja na posao 1.4..znaci veci nas oko tih doba pocinje raditi
imenjaku Andreju, malom Antoniu i nasoj Noi - sretni rođđđendaniii evo vam pokloncici