Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
tako sam sretna zbog nje i njenih pilica!!!! sad sam se s njom cula, i super mi zvuci...ostaje u bolnici do daljenjeg dok se stanje skroz ne popravi.
sutra joj i konce vade....jucer je prvi put vidjela svoje dvije kcerke i ne zovu se Tajra i Arijana kako sam ja bila skontala, nego Tara i Rijana ma nek su mi zive i zdrave sve tri
19.02.2010, 10:17
lekica83
689
Dobar dan, iako spadamo u bebe 2010 pridruzicemo vam se da pokupimo fazone od iskusnih mama Malo imamo problela sa nosicem pa vas molim da mi pomognete, kako ga vi cistite? Mojoj curici je mjesec i po i ujutru kad se probudi osjetim da malo teze dise, ne stvara joj to problem kod dojenja ali primjetim da ima malkice slinica u nosicu. Cistim ih tako sto stavim kapi aqua maris pa savijem toalet papir u rolnu i ocistim, i onda odmah prodise fino. Interesuje me postoje li neke druge kapi koje se mogu koristiti vise od 7 dana jer na ovima tako pise rok kada se otovre a to mi je skroz malo jer ne stignem potrositi ni dvadesetinu pa djaba bacam i kupujem nove kapi.sm=smiley36.gif]
19.02.2010, 10:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
mojoj prijateljici se 90 % VRATIO VID!!!!!!!
tako sam sretna zbog nje i njenih pilica!!!! sad sam se s njom cula, i super mi zvuci...ostaje u bolnici do daljenjeg dok se stanje skroz ne popravi.
sutra joj i konce vade....jucer je prvi put vidjela svoje dvije kcerke i ne zovu se Tajra i Arijana kako sam ja bila skontala, nego Tara i Rijana ma nek su mi zive i zdrave sve tri
EXTRAAAAAAAAAAAAA
19.02.2010, 10:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lekica83
Dobar dan, iako spadamo u bebe 2010 pridruzicemo vam se da pokupimo fazone od iskusnih mama Malo imamo problela sa nosicem pa vas molim da mi pomognete, kako ga vi cistite? Mojoj curici je mjesec i po i ujutru kad se probudi osjetim da malo teze dise, ne stvara joj to problem kod dojenja ali primjetim da ima malkice slinica u nosicu. Cistim ih tako sto stavim kapi aqua maris pa savijem toalet papir u rolnu i ocistim, i onda odmah prodise fino. Interesuje me postoje li neke druge kapi koje se mogu koristiti vise od 7 dana jer na ovima tako pise rok kada se otovre a to mi je skroz malo jer ne stignem potrositi ni dvadesetinu pa djaba bacam i kupujem nove kapi.sm=smiley36.gif]
Dobro nam dosle
imas i kapi sunce moje malo al' je rok za upotrebu ja mislim isto kratak...to ce ti Nunichi najbolje znati...ja sam za ciscenje koristila pumpicu (nuk) i kotonete (stapice za usi) samo tu moras biti pazljiva...cisti dok mozes...uskoro ti nece dati da joj dotaknes nos
19.02.2010, 10:22
marinčii
4750
bravooooooooo
19.02.2010, 10:28
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: dadada Dobro nam dosle
imas i kapi sunce moje malo al' je rok za upotrebu ja mislim isto kratak...to ce ti Nunichi najbolje znati...ja sam za ciscenje koristila pumpicu (nuk) i kotonete (stapice za usi) samo tu moras biti pazljiva...cisti dok mozes...uskoro ti nece dati da joj dotaknes nos
Ma svim tim kapima (fizioloska otopina) je rok 7 dana. A ona je mala za operil i slicne kapi. A i ja cistim isto kao dadada, stavim kapi, pa stapicem za uho vadim. Malo onu vaticu izduzim i lagano, a ona vristiiiiiiiiii, otima se, udara me nogama, ali je nakon toga sretna. Ako su skroz vodenaste slinice onda vadim nukovom pumpicom.
19.02.2010, 10:29
Nunichi
4125
Bas mi je drago! Super vijest...
19.02.2010, 10:34
lekica83
689
hvala mada ni sada nije presretna ali je uspijem malo prevariti i ocistiti brzinski
19.02.2010, 10:38
lekica83
689
a smijem li koristiti pumpicu iako je ovako mala i jos joj se nije nosic rasirio nego ima one kao pregradice a slinice su vodenaste. Jos ne kontam od cega joj je to, ne vjerujem da je bolesna nego pretpostavljam da je to normalno i zbog grijanja koje je kod nas bas jako..
19.02.2010, 10:42
marinčii
4750
pozz za sve bebice i mame mi smo imali veselu noć,zaspo u 8h a budio se u 9,11,1, 3 i 5h i svaki put dojio mene bradavice bole ko prvi dana,a jutros imam šta viditi izvirio nam i drugi zubić ..tako da se nadamda će nam noćas biti mirnije
19.02.2010, 10:46
Anoniman
a smijem li koristiti pumpicu iako je ovako mala i jos joj se nije nosic rasirio nego ima one kao pregradice a slinice su vodenaste. Jos ne kontam od cega joj je to, ne vjerujem da je bolesna nego pretpostavljam da je to normalno i zbog grijanja koje je kod nas bas jako..
ma ne vidim zasto ne bi smjela...naravne ne treba pretjerivati. Jer kad skontas koliku oni cjevcicu njima uguraju u nos kada se rode...pumpica je nix
19.02.2010, 10:48
Nunichi
4125
Joj cini mi se da sam negdje procitala da pumpica ide nakon 2 mjeseca...Samo nisam bas najsigurnija, ali ja ne bih pustila da se muci. Izvukla bih to nekako. Smanji malo radijatore, stavi neku posudu sa vodom na radijator i ukapaj u nju etericno ulje bora ili eukaliptusa.
marincii cestitamo zubic!
19.02.2010, 10:58
dady
495
a nisam baš u toku,a da ne tražim!šta je bilo prijateljici?
19.02.2010, 11:06
anidla
3683
izgubila vid 100 % kad su je porodili na carski, i to je tako trajalo 7 dana...ali evo vec vidi 90 %
Anoniman
Cure hvala Anidla, ma tako mi je drago za drugaricu Nunichi, pa superiska za prve korake, bravo
lekica83
689
nunichi i dadada hvala puno, cistim ja to njoj ali eto da mi je neki bezbolniji nacin jer se buni kad joj stavim papiric u nos ali hajde neka je, poslije makar fino dise
19.02.2010, 11:10
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: sahara Nunichi, pa superiska za prve korake, bravo
Ma to su jos uvijek pokusaji, ja je zvala da dodje do mene. Ona stojala sama i krenu... Onda je ponovila jos jednom i to je to. Ja nesto jedva cekam da setamo zajedno. Daleko je to od hodanja, ali na dobrom je putu.
19.02.2010, 11:20
Anoniman
Ja nesto jedva cekam da setamo zajedno.
I ja isto, mada cu onda imati 30 kg
19.02.2010, 11:22
marinčii
4750
bravo za Zaricu i prve korake
19.02.2010, 11:26
lekica83
689
nunichi super za prve koracice,, ljeti cete da uzivate uz vecernje setnje
19.02.2010, 11:44
megi
935
pozzz svima kazem ti ja marinci da se njih dvoje garant cuju tokom noci ni moja nije spavala niocas sve se nesto budickala i jutros se zorom nadigla, a ja ko zombi, cak sam je prenijela u krevet oko 7 kad je MM otisao na posao i onako uz nu koja je lupala zveckama otkunjala jos 15 min a mi jos zubica nemamo, sta ce biti kad krenu
19.02.2010, 11:45
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: sahara
Ja nesto jedva cekam da setamo zajedno.
I ja isto, mada cu onda imati 30 kg
Ista sam ti, blago anoreksicna. Ali za cudo samo stomak ostaje isti, a ja se suuusiiiim.
19.02.2010, 11:50
marinčii
4750
megi M od 1h spavo s nama u krevetu,neće u svoj krevetić kmeči stalno sve se bojim da se već naviko,ako bude kuku meni ionako me leđa bole a kad on s nama spava ukočim se sva
19.02.2010, 11:53
megi
935
e ja adnu ne dodnosim kod nas u krevet, zato cijelu noc hodam od nase do njene sobe nego ti rece da ne stavljas mateja u hodalicu bas me interesuje sta radis sn njim preko dana ja da je ne stavim nikad rucka ne bi imali
19.02.2010, 12:06
škorpija
6649
Hvala bogu, sve čekam vijesti da javiš, uh mogu mislti koja radost a ti hajde planiraj šetnju s bebcima iduće sedmice ako bude lijepo vrijeme i ako Noa poptuno ozdravi, čekaćemo neki ekstra lijep dan.