Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma, nisi najgora mama...ti si samo umorna mama...znam da se osjećaš grozno, ali umor nekada bude jači i nisi na to mogla utjecati...zato nemoj da si predbacuješ jer se takve stvari mogu desiti i najboljima
24.02.2010, 10:17
anidla
3683
joj frenki, nemoj tako....desava se....vjerovatno si bila premorena
24.02.2010, 10:20
frenkoza
1200
duse moje drage sta bih ja bez vas... stvarno mi je tesko i krivim sebe jer mi ga je taakoo zao.... a znas kako je to sad... to ce se po kuci prepricavati daaaanimaa.... al sta ja mogu... nisam spavala 20 sati... i kad sam zaspala koo top....
al tako mi je zao mog bebija... sve sam plakala skupa s njim.... ja mu govorim sto nisi mamu tresno sakom da se probudi... trebo si me pljusnuti po nosu... a on se kroz suzice zaavalii od smijeha dusha moja maja
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
24.02.2010, 10:20
malena_t
599
I mi se pridružujemo čestitkama Sretno Kerime
24.02.2010, 10:26
marinčii
4750
i mi čestitamo Kerimu 1 rođendan i želimo mu puno zdravlja ,ljubavi i veselja
24.02.2010, 10:29
Nellica
220
Frenkoza draga,
meni se ista stvar dogodila kad je Ana imala mjesec dana, jedva me je mm probudio, toliko sam bila umorna i iscrpljena , ona je jadnica plakala , a mm me tresao i mene i krevet, a ja k'o top.....
Nemoj da se osjećaš loše zbog toga.... samim time što si ovdje i što istražuješ i najmanju sitnicu savršena si mama...!
24.02.2010, 10:35
Anoniman
Čestitamo drugu Kerimu rođ. frenkoza, to se može svakome desiti, nije mu ništa hB bilo, a to što će se pričati po kući..... ma baš te boli briga!! Eto im Ja ujutro rijetko čujem alarm sa mob., sreća pa me B probudi ili mm ili teta inače bi kasnila na posao
< Poruku je uredio enisa_sara -- 24.2.2010 10:38:24 >
24.02.2010, 10:35
noaa
1662
Sretni Rodjendani i od nas
24.02.2010, 10:37
škorpija
6649
osjecam se uuuzaaasnooo.... mislim da sam najgora mama na svijetu... dusa moja sav mokar od suza i crven.... joooojjj ja sam stvarno naaajgora kako sam tako zaspala da ga uopste nisam cula....
Fenkoza ne sekiraj se , nije njemu ništa od toga bilo, biće još puno plača, i plača i plača a ti treba hladne glave da ostaneš i kriviš sebe za sve što se desi
Evo i ovdje da poželimo sretan 1. rođendan Kerimu
Mia mislim da ipak treba da popričaš sa Minjom , pišolinac se popiškio čim sam mu stavila pelenu, ali naravno u kesicu je otišlo nedovoljno za analizu
24.02.2010, 10:37
Nunichi
4125
Ma frenkoza nemoj brinuti, desi se svima. I neka prepricavaju po kuci, sta te briga, ti si s njim 24h, imas puno pravo biti premorena. Mene mm jedva nekad probudi, a da te utjesim neku noc sam skinula sa Zare njen jorgancic i pokrila se. A ona dusa ostala tako otkrivena, mm bio budan, kaze da sam fino okrenula se, pogledala je i skunula s nje i stavila na sebe. Kakva sam ja mama?
Ljubac tebi i malenom...
Kerimu sretan rodjendan od nas, sve najljepse!
24.02.2010, 10:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
neku noc sam skinula sa Zare njen jorgancic i pokrila se.
kraljica!!
24.02.2010, 10:40
škorpija
6649
kriviš sebe za sve što se desi
sorry ovdje naravno treba da piše NE KRIVIŠ sebe, ma joj ja sma već pomalo ogulala na pojedine vrste plača (tipa: plačem zato što mi ne daš da gurnem prst u štekdozu itd )
24.02.2010, 10:42
škorpija
6649
A ona dusa ostala tako otkrivena, mm bio budan, kaze da sam fino okrenula se, pogledala je i skunula s nje i stavila na sebe. Kakva sam ja mama?
Ljubac tebi i malenom...
E ti si najgora , ma ja sam čitala negdje da ne valja malu djecu previše utopljavati kad spavaju
24.02.2010, 10:44
Nunichi
4125
Pa kazem ja frenkozi sve ima gore od goreg. Upravu si za utopljavanje, posebno ovih beba sa atopijskim. Izvlaka, izvlaka...
24.02.2010, 10:45
anidla
3683
evo jedno pitanje....
Noa kad spaava vrlo cesto stenje u snu, kao da bez daha ostaje (Boze sacuvaj)....i to traje nekad oko pola minute....ili place,....to me bas brine...jel on to nesto sanja ili je nesto drugo u pitanju? zvukovi su strasni za cuti i bas me prepadne...dodje mi da ga odmah probudim
24.02.2010, 10:48
škorpija
6649
anidla no sikkiriki ima čitava tema o tome link, nije ništa opasno i većini se dešava
24.02.2010, 10:53
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: anidla
evo jedno pitanje....
Noa kad spaava vrlo cesto stenje u snu, kao da bez daha ostaje (Boze sacuvaj)....i to traje nekad oko pola minute....ili place,....to me bas brine...jel on to nesto sanja ili je nesto drugo u pitanju? zvukovi su strasni za cuti i bas me prepadne...dodje mi da ga odmah probudim
to ti je normalno i nama se dešavalo često i sad nekad iako je rijeđe,vjerovatno nešto sanjaju
24.02.2010, 10:54
Anoniman
Frekoze,nemoj se kriviti nece mu nista biti od placa bila si premorena samo Sta sam put,sto rece nunchi,otkrila A Jos ej,budim se vidim otkriven ajd rekoh sad cu ja ustat jos 5min.i tako tih moji 5min.svedu se na dva sata spavnja i tako A.ostene otkriven. Skorpija,,pa mozel se navuc ta vrecica pa onda pempa ili ne?? Nego skini ga golog,,sat i pokrij dekicom samo i stas sjedi pored njega i lovi pi pi, ili,mu stavi meli gace ako znas sta je to,to su prije zene stavljale bebi kad nije bilo pempi.to je gumeno neznam kak da opisem i kad to napuni istresi u vrecicu .
24.02.2010, 10:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii
IZVORNA PORUKA: anidla
evo jedno pitanje....
to ti je normalno i nama se dešavalo često i sad nekad iako je rijeđe,vjerovatno nešto sanjaju
anel,je sinoc hrko ko medo jadnicak nos zacepljen pa hrce ko veliki.U neka doba noci izasna guram mm.kontam on je da suti heheh samo ga razbudila na kraju.
Marinci,tek sad vidjeh pa kad dobiste drugi zubic Jesul izasli skorz na povrsinu maslah bas mi je drago.
< Poruku je uredio felix -- 24.2.2010 10:57:27 >
24.02.2010, 10:56
škorpija
6649
Skorpija,,pa mozel se navuc ta vrecica pa onda pempa ili ne?? Nego skini ga golog,,sat i pokrij dekicom samo i stas sjedi pored njega i lovi pi pi, ili,mu stavi meli gace ako znas sta je to,to su prije zene stavljale bebi kad nije bilo pempi.to je gumeno neznam kak da opisem i kad to napuni istresi u vrecicu .
eh može se staviti pelene preko ali onda ništa neće otiću u kesicu, svi su to već probali pa i mi . ma tako smo i iradili mm ga nosoa, pokriveng ručnikom 1,5 ali džaba,neće pa neće, moje dijete kulturno i neće da piški bez pelene
24.02.2010, 10:57
frenkoza
1200
sta bih ja bez vaas.... drage moje mamudze.... ja sam kriva na neki nacin.... sinoc mi je mm fino reko lezi spavaj kad dijete zaspe jer si iscrpljena i nenaspavana... a ja se zapricala na forumu do pola 1.... onda kad sam legla on se probudio i do 3 s njim... kad sam onda zasappaaalaaaa.... katastrofa stvarno.... hvala Bogu pa ga je neko cuo...
sve me u prsima zabolilo... zeludac glava... ma nije mi do zivota.... al imam vas da me utjesite ljubim sve
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
24.02.2010, 11:00
škorpija
6649
frenkoza hvala bogu nije ništa bilo, kod tebe je sve završilo samo na suzama, ali o ovakvim situacijama sam ja govorila kad mame doje bebu u krevetu ležeći u gluho doba noći, čovjek misli da mu se to nemože desiti da tako zaspe, ali moja nena je uvijek govorila san je dušmanin. zato mame koje doje, naročito ove maje, maje bebice, noću samo sjedeći dojiti, nikad ne znate kad vas može san prevariti
24.02.2010, 11:05
Anoniman
Kerimu SRETAN rodjendan
24.02.2010, 11:37
Meri29
1045
Sretan prvi rodendan malom drugu
Frenkoza no sikiriki, desava se kada smo aktivne mame. Gdje si ti, nije te bilo sto godina
24.02.2010, 11:42
frenkoza
1200
evo me... pisala sam sinoc bambiju moju problematiku.... sve me nesto stiglo od kad sam se porodila pa nisam imala vremena cestito ni da se javim....
IM BAACK zezam se.... tu sam i ne idem vise nigdje he he he