Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Joj, kad vidim u koliko sati pišete navečer hoću da puknem...ja sinoć zaspala u pola 10...stvarno nemam pojma šta mi je, ali valjda ustajanje u 6 , još ona predavanja za vozački i kad dodjem kući u 7 budem krepana.....a jučer sam skoro zaspala an predavanju i baš mi nešto bilo neugodno jer se na meni vidjelo da nisam baš u elementu A lik me pitao je li radim ja rekla da ne radim, a ne zna da imam dijete...reče čime li se ova bavi kad dolazi ovakva na predavanja
Nego, jučer mi žena preko tel. reče da su Minji leukociti malo povišeni kad ono na nalazu piše da su 10 A do 12 je kao OK kod bebabra Presretna sam
Sahara, čestitamo prijateljici
Nunichi, scena s dekicom me je pravo nasmijala jučer Eee, kraljice, ali pričat ćemo mi djetetu kad malo poraste šta si joj radila
Jučer nismo čestitali još jedan zubić Benji i mali rodjendan Nanetu
Bambi, nadam se da će mama biti bolje...
Škorpijice, pretpostavljam da ste u ovim trenucima u skupljanju urina....nadam se da će čojkić odraditi šta treba
I na kraju suosjećam sa mamama koje su se danas ustale oko 5
< Poruku je uredio Mya_81 -- 25.2.2010 8:23:42 >
25.02.2010, 08:40
marinčii
4750
jutro i od nas,mi nismo loše spavali,imali 2 buđenja i do pola8 odspavali al evo zato je sad nervozan užasno više neznam šta je,sinoć umalo da nije završio u hodalici ,prvo mm navalio dionesi da ga stavim ja reko rano je nećemo još,posle ja htjela a mm neda e baš smo par,, mya za leukocite!!!
25.02.2010, 08:49
Meri29
1045
Dobro jutro Mi smo se probudili u 7 i vec ponovo spavamo Danas slavimo tri mjeseca ,kako brzo sve prode ne mogu da vjerujem
Mya i ja skidam kapu mamama koje pisu u kasne sate ovdje, moja mene vec okupira u 8 navecer, kupanje i spavanje
25.02.2010, 08:58
marinčii
4750
meri29 čestitamo 3 mjeseca i šaljemo mya čestitamo i M 8 mjeseci
25.02.2010, 08:58
R&T@
5982
Čestitamo 3. mali rođendan (puno sna) (puno mlijeka) (puno osmijeha).....
I 8. mali rođendan (Zna ona šta je u poklonima, veeeeeeelika bebica....)
< Poruku je uredio tajra -- 25.2.2010 9:02:14 >
25.02.2010, 09:21
dafri
1097
Mya i Meri29 čestitamo rođendane
25.02.2010, 09:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: frenkoza
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
hej... procitah negdje da si ti isla u uciteljsku skolu.... jel u Sarajevu ili negdje drugo i koja si generacija mozda smo skolske.... he he he
Daaaaaaaa, išla sam u Učiteljsku školu, smjer - učitelj, daaaaaaa u Sarajevu , '83 sam godište Nije valjda da si i ti išla u Uč. Koje si ti god.?
25.02.2010, 09:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri
Mya i Meri29 čestitamo rođendane
I mi čestitamo rođendane!!!
Veliki kiss za drugaricu Minju, velika curica Super za leukocite, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
25.02.2010, 09:30
Schecherlemica
615
Cestitamo male rodjendane nasim drugaricama Ljube vas Aman i njegova mama ...
25.02.2010, 09:42
rose 87
1427
dobro jutro svima,evo prvo da čestitamo sve male i velike rođendane,zubiće,korake i ostale uspjehe malih od jučer,mi slabo spavamo,ova prehlada nas zeza,baš smo nervozni,a mama je tako umooorna,jutros beba plače a mama ništa,još se po glavi pokrila,sreča pa je mm još uvijek bio tu,uh valjda čemo brzo ozdraviti
Jutro svima. Sretni mali rođendani, zubići i svi nestašluci...
Ej, mene zanima kako vi vagate svoje bebice? Pa čekajući dok pođem na pregled sa njime i čujem te brojke, nestrpljivo čekam!
25.02.2010, 09:49
Anoniman
Ivanak ja se prvo sama izvagam pa onda zajedno sa . Naravno da to nije precizna kilaža al onda okvirno znam koliko je težak
25.02.2010, 09:53
MinaMM
302
IZVORNA PORUKA: Meri29
Dobro jutro Mi smo se probudili u 7 i vec ponovo spavamo Danas slavimo tri mjeseca ,kako brzo sve prode ne mogu da vjerujem
Sretan mali rodjendan
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
25.02.2010, 09:54
Anoniman
Sretan rodjendan Meri i nasoj Minji
ja evo i dalje ukocena...mama odvela A. kod moje tetke, jerbo ja nemrem maknut...pasce me proganja pa sam je stavila na ignore ...sta cu joj ja...nek' se zali sosu
25.02.2010, 10:02
MinaMM
302
sretan mali rodjendan Minji i super za leukocite
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
25.02.2010, 10:04
Mya_81 RR
5531
Drage, hvala vam na čestitkama i poklonima
Dadada, popij naklofen....mojoj seki to super pomogne kad je ukoči vrat, a i mene je jednom ulovilo i bilo mi je super nakon 2 tablete...a kad ti bude bolje ti se i dalje pravi da te boli da se malo odmoris
25.02.2010, 10:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
sta cu joj ja...nek' se zali sosu
neće teta ....... (zaboravila sam kako se zove ) zamjeriti
Joj dadada i mene danima boli vrat, leđa, ruke, ramena...... užas! Jedva čekam da mi se seka vrati sa medenog da me izmasira, niko kao ona, poslije njene masaže budem k'o ptičica
25.02.2010, 10:15
anidla
3683
enisa_sara, znas li Ajlu Pasic? tvoje je godiste i isla je u uciteljsku
Mya, maloj curici sretno 8 mjeseci
Meri, drugarici Majdi sretna 3 mjeseca, nama je jucer bilo 3.5 rastu....
e naravno, moram ja opet nesto da pitam
kako vi koje dohranjujete ili hranite bebe AD (Aptamil) pravite hapu? jel prvo stavite vodu pa onda hapu ili kontra ja sam odpocetka stavljala prvo vodu pa dodam hapu i izmuckam, ali jucer prijateljica koja isto svog sina hrani AD kaze da ona prvo hapu pa onda vodu, pa sam malo
25.02.2010, 10:17
megi
935
sretni mali rodjendani posebno minji koja je od nas starija cijeli jedan dan :):) mi smo evo kucam u drvo nocas imali samo dva budjenja, jutros do pola devet spavali, bas mi je zao mama sto ustaju u 5, ali moja cura je budna do 11 navece tacno bih se ubila da mi se onda nadigne u 5 ujutro
25.02.2010, 10:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
enisa_sara, znas li Ajlu Pasic? tvoje je godiste i isla je u uciteljsku
Ma vjerovatno je znam iz viđenja, u razred sigurno nismo išle, nije mi poznato to ime i prezime....
25.02.2010, 10:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Drage, hvala vam na čestitkama i poklonima
Dadada, popij naklofen....mojoj seki to super pomogne kad je ukoči vrat, a i mene je jednom ulovilo i bilo mi je super nakon 2 tablete...a kad ti bude bolje ti se i dalje pravi da te boli da se malo odmoris
nenjiiiiii ti losa ideja
pijem voltaren rapid samo slabo nesto pomaze...ja sam se ono bas ukocila...ne mogu nista...mogu samo ocima mrdati
25.02.2010, 10:24
anidla
3683
dadada ja popijem Brufen pomogne
a od mm prijatelj kad ga ukoci vrat popije voltaren i zalije pivom i sve ga kaze prodje ludjak
25.02.2010, 10:26
škorpija
6649
Sretan rođendan našoj curi Minji, volimo je punooo
čestitamo 3-mjesečnicu i od meri, a ne znamo kao se zove jer mama nije napisalaaaa
evo mi se vratili iz doma zdravlja, opercaija "pišoka" uspješno završena, uhvatili smo punu kesu i to onog prvog žutog . krv su mu trebali vadiit iz vene ali nisu uspjeli jer od sarmica se ništa ne vidi a kamoli neka vena, pa su vadili iz prsta a ostatak će na klinici. dječak bio dobar, nije plakao kao inače.
joj ovaj forum vrijedi zlata, koliko stvari saznam, savjeta pokupim ma uštedi mi brat-bratu 5 dana hodanja i telefoniranja Megi i mi smo ti takvi, spavanje u pola 11 i taman posla još da se budi 5, jutros sam ga ja morala probuditi u 8 da idmeo, tačno mu mrsko bilo ustati
25.02.2010, 10:28
škorpija
6649
anidla mislim da je jednostavnije staviti prvo vodu pa tek onda prah, i ja tako radim,. doduše na hipp-u piše da se prvo prah stavi, ali onda bih trebala odmjeriti vodu u drugoj posudi ma jbd žešća, a neke žene se opet slijepo pridržavaju uputstva, što bi jednostavno kad može komplikovano
25.02.2010, 10:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
IZVORNA PORUKA: dadada
sta cu joj ja...nek' se zali sosu
neće teta ....... (zaboravila sam kako se zove ) zamjeriti
Joj dadada i mene danima boli vrat, leđa, ruke, ramena...... užas! Jedva čekam da mi se seka vrati sa medenog da me izmasira, niko kao ona, poslije njene masaže budem k'o ptičica
teta LENI...ccccccc...zaboraviti ime tete Leni...ccccccc... ...evo je iznenadjena i uvredjena
ma znas sta...kada mi ovo prodje vala idem opet na masaze, posto niko od ovih mojih ukucana ne zna masirati ili se prave, ja cu fino traziti od muza da mi plati par masaza...ne zelim nista drugo za 8.mart,17.mart,27.juli nek mi samo uplati masaze...a sad ne smijem nista dirati jer masaza moze samo pogorsati