Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mama2009 ja bih potpuno isto uradila na tvom mjestu, ne znam kako stavri funkcionišu na jezereu ali znam naprimjer, bebe koje ostaju zbog žutice na jezeru, majku pošalju kući s tim da dolazi svaka 2 sata da je doji , tako su mi dvije prijateljice rekle. pa mislim dok dođeš kući već ti vrijeme da ideš, niđe veze. nadam se d aj ebebica dobro i sigurno će se prije oporaviti uz mamu nego sama u bolnici
28.02.2010, 15:12
anidla
3683
dobar dan
evo i nas kod nase kuce, jucer smo bas iscejfili kod drugara Emanuela....Noa i dalje ne smiruje, danas isli na mali rodjendan, a sutra ko zna gdje cemo
Nikita,
mama2009, nabrzinu sam procitala za malenu D, joj bas mi je zao, mogu misliti kako si se samo prepala...odprilike znam kako je to, jer mi kad smo Noi nasli kvrzice na vratu (4 kom) umrla sam od straha...nadam se da je danas nosic puno puno bolje i da moze lijepo da dise....ljubni je
28.02.2010, 15:15
Anoniman
felix, kako beba, rucal aptamil?ljubni nam ga, slatkis mali!
ej mila moja,,anel rucka masllah aptamil ima 5obroka po 150ml plus 3GH. masllah,masllah!!!Hvala draga na brizi Kako,je nas drug slusal mamu?pubimo ga punooo Marinci,na kogali je samo M.damije bilo znat Danas je A.pojeo svoje prvo jaje s mlijekom svidjamu se taj,nista neobija naravno kad je zdrav sve njupa,bas mi je drago
28.02.2010, 15:17
Anoniman
Mi danas slavimo 8 mj jer 30 nema ovaj mjesec
cestitamo,drugu 8mjes.da nam bude,zdrav i veseo 100godina evo,mu punooo,hape od nas
28.02.2010, 15:57
Anoniman
cestitamo i mi 8 mjesecova, da bude zdrav i ziv pun godina...
ja evo oprala prozore i store, pa oprala ves, pa sudove... sad sjela nahranila E i evo uspavala ga tako sto sam pustila radio M na netu... nece dijete bez muzike da spava... hahahah... a dusa moja mala, meni sve nesto neobicno, a on mi cijelo vrijeme na kaucu bio i pratio sta ja radim, niti jednom se nije pobunio sto smo ga svi ostavili... Nane moje milo... felix draga, ma kazala sam ti ja da ce Anelko biti dobro, al cu mu pojesti nogice prvi put ga vidim... hehehehe mama, no sikiriki D je hrabrica i vejika cura... sve ce to biti ol rajt... ljubimo vas obje
28.02.2010, 16:36
Meri29
1045
Mama ja tek sad procitala sta vam se izdesavalo, dobro je da je malenoj bolje. Ne bih ni ja bebu samu ostavila u bolnici, oni su duzni primiti i mame uz djecu, nemam pojma kako ti je ta dr. tako napravila problem I moja je imala problema sa zacepljenim nosicem oko prvog mjeseca, ja sam slobodno koristila pumpicu, pomogla nam je pravo i ako bas ne budes mogla sa njom da procepis mozes malo sljeza skuhati pa ukapati u nosnice
Bambi za naseg pametnog druga, mene Majda ne bi nikad pustila tako da sta uradim, svaka cast i mami kada je tako naucila bebu. Ja sam svoju definitivno razmazila i ne smijem ni da se zalim
28.02.2010, 16:37
Meri29
1045
I zaboravismo-cestitamo mali rodendan
28.02.2010, 17:20
Mya_81 RR
5531
Koliko dnevno najviše smijemo koristiti hodalicu
I čestitamo mali rodjendan našem drugaru kako se samo mama prepala da će preskočiti koji mjesec
28.02.2010, 17:27
mudrost
183
IZVORNA PORUKA: Bambi09
ja evo oprala prozore i store, pa oprala ves, pa sudove... sad sjela nahranila E i evo uspavala ga tako sto sam pustila radio M na netu... nece dijete bez muzike da spava... hahahah... a dusa moja mala, meni sve nesto neobicno, a on mi cijelo vrijeme na kaucu bio i pratio sta ja radim, niti jednom se nije pobunio sto smo ga svi ostavili... Nane moje milo...
dusa dlaga, Nane pravo slusa mamu svoju. ova moja nema sanse da pusti da sta uradim , ako sudje operem i stagod spremim da jedemo super sam al opet sam zadovoljna,hB
cestitamo i mi mali rodjendancic
felix, bravo za malog A, samo nek rucki, a dobro ti je sto ti hoce i ostalu hranu
28.02.2010, 18:16
amela2208
3060
pozdrav i od nas po drugi put danas...
Ja malo odspavala, glava me i dalje boli bez prestanka. Ne znam jel se i to desvalo kojoj od vas poslije porodjaja??? Evo 2-3 dana bez prestanka sto me boli, paracetamol ne pomaze srecan rodjendan slavljenicima felix: sta ima kod vas kako maleni A??? Nek se samo on navikava na sve da hapa Bambi: sreco to tvoje dijete obrazovano se rodilo (na mamu )Hocu i ja da je moja Sarah takva i da me slusa tako al je ona jos mala ostale kako su mi???
28.02.2010, 18:30
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Mya_81
I čestitamo mali rodjendan našem drugaru kako se samo mama prepala da će preskočiti koji mjesec
Višnja, nemoj me koriti ...evo ja upravo čitam na toj temi šta se piše...hvala
28.02.2010, 18:48
Anoniman
Pozdravčić svima i čestitke za maje rođendane.....
28.02.2010, 18:58
Anoniman
ma poenta u svemu je samo nauciti prepoznati plac nase djece, jeli u pitanju neka "uzbuna" ili je u pitanju samo "dosadno mi"... a obzirom da smo mi vec jednom sve ovo prosli pa znamo kako izgleda prvi a kako drugi plac, zato je Nane miran... a vjerujte kad sam Sabinu rodila, bila sam gora nego sve vi zajedno... haj sto po danu sam bdjela nad njom, nego i po noci... nisam spavala nocima i nocima, dok nisam pala od umora... zato moj vam je savjet, naucite, pratite kako se ponasa kad place pa ce i vama lakse biti... ne mora se skakati na svaki plac...
ljubimo mi nasu generaciju
28.02.2010, 19:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
mi koristimo stalno,al pomalo nebude duze od 10min.nece negledam bas u sat ....
28.02.2010, 19:20
Anoniman
felix draga, ma kazala sam ti ja da ce Anelko biti dobro, al cu mu pojesti nogice prvi put ga vidim... hehehehe mama, no sikiriki D je hrabrica i vejika cura... sve ce to biti ol rajt... ljubimo vas obje
hvala mila,vazi i ja cu nanetove obrascice pojest Ma sva sreca sto,on jede i ostalu hranu sve sve zivo neodbija nista masllah necu puno hvalit Pa danas je rucko jaje teta bambi Ruckil,sta nane??? AMELA,,i anel je bio lopuza kad je bio maji a sad je neureko se pametnica mala,slusa sam zaspi odviko se od ninanja,kad oce zaspat trlja okice dam cucu stavim ga pored sebe na stomak glavicu,i mazim odma zaspi....Voli se mazit punoooo kao da je curica a ne djecak
28.02.2010, 19:44
Meri29
1045
Bambi i ja se nadam da cu sa drugim djetetom biti pametnija Ovo nam je prvo dijete i svi igramo oko njega kao da je jedino na svijetu
Da znate kako se pocela smijati, kao velika cura, cim vidi koga od nas odmah u smijeh... Bas nam je smijesna lutka nasa mala Mi vas pozdravljamo, odosmo da se kupamo, jedemo pa spavamo...
28.02.2010, 19:58
marinčii
4750
čestitamo prijatelju Antoniu 8 mjeseci
28.02.2010, 20:12
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: marinčii
I mi se pridružujemo čestitkama
28.02.2010, 20:26
Apotekarka
3918
Hvala svima na cestitkama,na rođendan smo prvi put rucali cokolino i svidja nam se p.s i tata je pojeo jednu zdjelu,jedva docekao
28.02.2010, 21:09
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: nikita
Jel normalno da mala beba spava po 12h nocu( i ne budi se) a da danom nikako ne spava ???????
ne znam jel normalno al moja Noa tako od rodjenja ja sam smrsala ne licim ninasta eto pozitivno je da ces smrsati, Antoniu sretan mali rodjendan
28.02.2010, 22:10
dafri
1097
Čestitamo Antoniju mali rođendan
Ja sam baš ljuta večeras mislila izaći sa drugaricama kad mi se gosti najaviše i dođoše oko 6,ja kontala otići će valjda do 8 pola 9 a oni sjedili sve do sada
28.02.2010, 22:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
i mi, i mi
28.02.2010, 22:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: škorpija
i mi, i mi
I miiiiiiiiiiiiiiiiiiii
28.02.2010, 22:30
amela2208
3060
Bambi: Ako nisam pogresno shvatila tebi je danas godisnjica braka Sa srecom i sve naj naj vam zelimo nas dvije, pubi facu malu i Sabinu od nas. A gledala sam slike Naneta masallah mu bilo ko lutkica je--c ini mi se da se lici na muza ti