Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma i ja se bojim užasno još nakon svega što sam prošla posle poroda i smaog poroda koji je trajao 28 sata al opet se s vremenom sve zaboravi kad vidiš ova naša mala zlata....
04.03.2010, 11:34
Anoniman
ja nisam zaboravila niti cu kad zaboravit,laze tko god kaze da se zaboravi Al se nekajem,niti jedne sek.za A bi sve ponovila opet za njegov osmijeh . Bilo,je svega al hb.pa prodje neka je on meni ziv i zdrav .
04.03.2010, 11:39
noaa
1662
jutro mame i bebare,ja nocas sanjala da se trebam porodit i toliko sam plakala i vristala u snu da sam probudila mm i Nou on jadan uzima Nou budi mene a ja govorim necu vise nikad radjati
04.03.2010, 11:50
megi
935
jutro jutro maloj i velikoj raji mi smo spavali sa neka 3 budjenja, ali sam ja nesto jedva jutros ustala, prenijela je oko pola devet u svoj krevet ona naspavan, guguce, ja joj dala igracaka a ja nastavila do 9 kunjati nesto se nisam mogla ustati nikako i adna u hodalici samo smeka kakav zijan da napravi, sve vuce za sosobom, neki dan dohvatila papucicu od usisivaca i glodje li glodje
04.03.2010, 11:51
marinčii
4750
nooa pa di si ti,kako idu pripreme za rođendan?ljubi malu curicu
04.03.2010, 11:55
Anoniman
ejj,pa da vidim sad ce noii rodjendan 1. Bome,rastu djeca .Jao ja ti sna
04.03.2010, 12:02
noaa
1662
super sve ide po planu Noa nista ne konta al zato mama poludila oko rodjendana
04.03.2010, 12:05
marinčii
4750
a pa da tako je to ,mi taj prvi pravimo radi sebe hehe..
04.03.2010, 12:08
Nellica
220
radi sebe nego sta, ja vec sad imam napade ideja za Ančicin prvi rodjendan :)))
04.03.2010, 12:16
mamaajna
812
zene moje imam jedno pitanje.Moja Iman je bucka pa ima dosta pregiba koje svakodnevno ako je nekupam moram cistiti,ujutro i navece.sinoc joj se malo zacrvenilo ispod pazduha ljevog,kad sam joj mazala ispod sam napipala tvrdo kap ljesnjak,valjda zljezda,samo s te strane.jutros je crvenilo prestala ali to stoji.jel se kome to desavalo i dali da nastavim s panikom i da odem odmah doktoru
04.03.2010, 12:19
rose 87
1427
moj E je isto buca i crveni mu se nekada isto ja mislim da mu možda i odječa malo iritira te pregibe,i ja to očistim namažem kremom i prođe
JA SAVJETUJEM DA odes odma doktoru za to a crvenilo mazi A kremom odma nestane ,crvenilo je normalno na pregibim a i otice kad pocnu puzati a za kvrzicu odma doktoru
04.03.2010, 12:30
anidla
3683
mamaajna
mi smo nasli nasem Noi te kuglice...ja se prepala odmah kod doktorice....Noi su bili i ostali na vratu i potiljku.... radili smo UVZ vrata i HB sve ok, reakitvni su....
e sad sjecam se kad smo ga oddveli kod doktorice da ga je svega pregledala, pa cak ispod pazuha, i tad nam je rekla da je nasla ispod lijevog pazuha da se ona ne bi nikako brinula jer bi to bilo 100% od vakcine....
jel ona u skorije vrijem primila vakcinu?
ako se previse brines idi kod doktora da bi se ti smirila, znam ja vrlo dobro kako je to....
04.03.2010, 12:32
Atarka
663
Evo i naseg raporta od sinoc: Jedva sam ga uspavala, budio se 4 puta. Nikako da uhvati ritam spavanja! Kad sam ga jutros presvlacila, imala sam sta vidjeti: crven pupak! E stvarno, djetetu je 5 mj. i sad pupak da ga zeza! Ocistila sam malo jodom, ali bas me to brine. Jos da dodam da sam mu danas prvi put dala domacu kasicu od jabuke i nije bas bio odusevljen. Mozda mu je bila malo kisela jabuka Mahanje nasim drugarima i drugaricama!
04.03.2010, 12:35
amela2208
3060
pozdrav i od nas
kako ste svi redom da vas ne nabrajam Mi smo danas super hvala Bogu, curica fino spavala fino rucka... Mene manje boli stomak valjda dje sam se malo odmorila i malo vise spavala Odoh ja ponovo u horinzotalu dok moja princeza spava ako mogadem zaspat jos malo pusa za sve drugarice i drugove
04.03.2010, 12:37
Anoniman
dobar dan drage moje evo mene ko mumija opet... jao sta se ovo dogadja... ili je do vremena ili nesto nije u redu samnom... Nane je spavao kao i inace, tako da nemogu reci da je zbog njega, budio se nocas u 4 i jutros u 8 da doji, a ja sam zaspala tek oko 5, pola 6... evo me jedva gledam na oci... a dusa mala evo ga sam gleda crtani mirnica prava... Meri mila i Nane bali vec nekoliko dana a da moze pojeo bi obje ruke... obzirom da mi je Sabina prvi zubic dobila sa 3 mjeseca i 10 dana, mogla bih se vec pripremati i njemu za zubice... anidla nadam se da ti je danas puno bolje... saljemo puno nasoj generaciji
04.03.2010, 12:42
anidla
3683
bambi, bolje sam danas HB, nemam temp, sinoc sam se zato preznojavala....
ljubni nam naneta i Sabincicu od drugara Nonija
04.03.2010, 12:45
salmy
5830
Ma izgleda moja Bambina da je do vremena! ja ustal ko vampir hamn zorom,a bebi spavao do maloprije! ja se zabrinula jel ziv od sinoc se samo jednom probudio da papa i sve spavao do maloprije! a stvarno su ova danasnja djeca cudna..ovj moj mali se sam dize da ustane......a imam osjecaj da ce zubi svaki tren,satra se gledajuci mu u usta Dobili smo kolica
04.03.2010, 12:50
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: salmy
Dobili smo kolica
jos nam samo sunce fali za setnju
04.03.2010, 12:55
nikita
1945
hej zene evo ja zavrsam rucak a mali spava ovo vrijeme je kriza, kad ce vise ova kisa stat, ne cudi me koliko poplava ima,danima pada anidla drago mi je da ti je bolje, ljubi mi momcinu Nou bambiii spavaj i ti kad i mali spava, ja to praktikujem odavno i mnogo se bolje osjecam salmy bravo za kolica, sad ce se mama napucat i setat sa sincicem svim ostalim veliki
04.03.2010, 12:58
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: salmy
Dobili smo kolica
samo to a do tada setamo po stanu sreca pa mi je hodnik dug
jos nam samo sunce fali za setnju
04.03.2010, 13:11
Meri29
1045
Eeee narode... moja Majda opet mrljavi sa hranom, ako su zubici zelim da sto prije niknu, a ako je skok u razvoju neka prode sto prije, nemama pojma sta vise da radim. Strah me samo da ne bude gladna
04.03.2010, 13:20
niki83
2113
dok sve iscitah uh mi sinoc super spavale,hvala Bogu, samo 2 budjenja, a tu brojim i ono u 6h ujutro sad isto spava, ali nemirno nesto, kod dede i nene smo pa ovaj stari racunar sljaka, budi je mery zao mi zbog majde, rano ce joj izgleda zubici, a za dojenje ne brini, kod nas se slavi ako dobro jede , a opet joj nista ne fai, osim kilograma, naravno atarka vidim poceli ste ruckit.neka neka, samo polahko i moja N je imala istu reakcij, pa sam odogodila 7 dana i opet ponudila.danas evo fino pjela malo jabuke i banane s babyrice..a i fino doji, ne smeta joj, masallah pusa za sve
04.03.2010, 13:49
Mya_81 RR
5531
Hej, mile...samo da vas pozdravim na brzaka...nisam baš s vremenom ovih dana najbolja...
I da zaželim sretno danas našem slatkom dječaku. Da sve to prodje što bolje i bezbolnije.
04.03.2010, 13:50
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: Meri29
Eeee narode... moja Majda opet mrljavi sa hranom, ako su zubici zelim da sto prije niknu, a ako je skok u razvoju neka prode sto prije, nemama pojma sta vise da radim. Strah me samo da ne bude gladna
joj znam kako ti je meni M doslovno dva dana nikako nije htio dojit još ni vode nije htio ja ga i doktoru vodila al eto sve supr nakon dva dana dojio po 10 puta u 24h da nadoknadi,ne brini meni je doktor rekao da bebe vrlo dobro znaju i imaju urođeno da će dojit kad budu gladne