Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma znam draga moja i ja se obradujem kao dijete kada pojede malo vise nego inace kao sto ti kazes kao da sam dobila na lotu Njemu kad su izbijali prvi zubici nije htio da se skine sa dojke a noci pogotov non stop-jos uz to pocne histericno plakati pa vise ne znas sta ces Nadam se da ce uskoro poceti jesti kako treba
09.03.2010, 09:15
dafri
1097
Jutro,
škorpija drago mi je da je operacija iza vas,nadam se da ćete se i virusa brzo riješiti Uni je provirio drugi zubić ,nije bila nervozna samo je malo manje ručkila, počeli smo se dizati na noge,u krevetiću za sekundu ustane
Kod nas snijeg,hladno,baš se zima odužila
09.03.2010, 09:17
ivanak
1767
To ti je vjerojatno nešto ružno sanjao. I mom se to znalo desiti.
09.03.2010, 09:30
anidla
3683
jutro generacijo
nama je danas punih 4 mjeseca ljubim svoje pile malo....
skorpio za tebe i Ajdina i da virus sto prije nestane....
09.03.2010, 09:33
Anoniman
Anidla ,masallah drug nam raste 4mjes. evo mu zvecka od A.
09.03.2010, 09:53
niki83
2113
cestitamo vam male rodjendane!!! i pozdravljamo vas sve kod nas sinoc relstivno mirno..3 budjenja i dojenja....joj vidim uvijek isti problemi, hrana i apetiti , ma ja sa se jucer bas bila zabrinula, a ona kao da zna pa namjerno jucer super dojila masallah da je sad ne ureknem..samo se nadam da ce i danas nastaviti istim tempom..pripremila sam joj za danas i nesto od GH pa cemo vidjeti..
09.03.2010, 09:58
Atarka
663
Cestitamo Noici 4 mjeseca ! Nek nam je ziv i zdrav! Mi smo sinoc dobro prosli. 2 budjenja i odmah utone u san cim mu dam siku. Inace, jeli smo jucer kruskicu, ali jabuka je ipak favorit. Pusa bebarama.
09.03.2010, 10:00
R&T@
5982
Sretan 4. mali rođendan! Škorpija, hvala bogu da je sve prošlo, a prehladi iš,iš,iš......
R.sinoc imala temp., jutros je dobro, mogao bi novi zub...
Ja vam jutros zabrinuta. Moja svekrva nece više cuvati malu,i stvarno ne znam šta cu...
09.03.2010, 10:02
marinčii
4750
anidla čestitamo 4 mjeseca Uni čestitamo drugi zubić tajra baš mi je žao da je malena imala temperaturu,nadam se da će drugi zubić čim prije da je ne muči
09.03.2010, 10:09
Mya_81 RR
5531
Jutro jest da smo na nogama od pola 7
Čestitamo mali rodjendanko našem drugu Noi
Tajra, baš mi je žao i zbog temperature i zbog čuvanja i nadam se da razlog nije neki strašan i da ćeš uspjeti naći odgovarajuću zamjenu
09.03.2010, 10:10
Anoniman
tajra bas mi je zao malene nadam se da ce brzo tura proci abd. A sto nece sveki da cuva malenu?
09.03.2010, 10:25
R&T@
5982
UH, duga priča.... Kad sam se vratila na posao sama se ponudila. I čuva je od septembra. U januaru ja nisam radila, raspust. Prošli mjesec je počela zanovijetati, nije htjela da je cuva u našoj kući, nego da malu mm vozi ujutro njoj, bez obzira koja sam ja smjena. I nekoliko puta ide ona na neke preglede ujutro kad ja radim, pa se mi snalazimo. Jutros je ja nisam dala da je muž vozi, zbog temp. i ona nazvala nece da dođe. Kaže njoj je hladno da dolazi i ja poludila... Beba može a ona ne može, jer je žena u godinama, a ima 50 godina.... Mislim da je pravi razlog što je skontala kolika je to obaveza,stariju nije ni dana čuvala.... Naci cu ja neko rešenje, ali nek mi je Allah na pomoći jer stvarno ne znam šta cu.....
09.03.2010, 10:28
Anoniman
ajoj,bas mi je zao.Nadam se da cete se brzo snaci da nam tko cuva malenu lutkicu
09.03.2010, 10:51
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: Atarka
Cestitamo Noici 4 mjeseca ! Nek nam je ziv i zdrav! Mi smo sinoc dobro prosli. 2 budjenja i odmah utone u san cim mu dam siku. Inace, jeli smo jucer kruskicu, ali jabuka je ipak favorit. Pusa bebarama.
masallah atarka vidim da ste poceli ruckiti voce..ma samo pomalo i polahko, sve ce se njima svidjeti..kazu treba ponuditi i 10 puta jdnu namirnicu dok je ne prihvati..
09.03.2010, 10:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29
Gdje ste nam nase mamice i bebice
Mi smo se danas nahodali, imali i jedan rođendan i bilo nam je super, ali opet jedva smo cekali da dođemo kuci E sad se curica razbudila i nece da spava, Bambi spominjala sam te
nadam se samo da nije bilo nesto puno strasno...
09.03.2010, 10:56
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: tajra
UH, duga priča.... Kad sam se vratila na posao sama se ponudila. I čuva je od septembra. U januaru ja nisam radila, raspust. Prošli mjesec je počela zanovijetati, nije htjela da je cuva u našoj kući, nego da malu mm vozi ujutro njoj, bez obzira koja sam ja smjena. I nekoliko puta ide ona na neke preglede ujutro kad ja radim, pa se mi snalazimo. Jutros je ja nisam dala da je muž vozi, zbog temp. i ona nazvala nece da dođe. Kaže njoj je hladno da dolazi i ja poludila... Beba može a ona ne može, jer je žena u godinama, a ima 50 godina.... Mislim da je pravi razlog što je skontala kolika je to obaveza,stariju nije ni dana čuvala.... Naci cu ja neko rešenje, ali nek mi je Allah na pomoći jer stvarno ne znam šta cu.....
eh draga bas mi je zao..koliko sam mogla skonatati i ti si prosvjetni radnik..eh i mene ceka sljedece skolske god, isto...i moja je sveki isto tako govorila da bi je cuvala pa eto gdje god nama odgovara kod nje ili kod nas..ali poznavajuci nju i njene iznenadne obaveze mislim da bi nam se isto desilo kao i tebi..ali snaci cemo se vec nekako..moja seka studira pa je ona obecala prvih mjeseci cuvati je, a sveki nam je onda rezerva...ali sve cemo vidjeti aBd...zelim sto brze snalazenje u svakom slucaju
09.03.2010, 11:01
R&T@
5982
Hvala, sreco Moju prvu djevojcicu smo cuvali mm, sestra i ja. To je super rješenje. Još mi u školama, hvala bogu imamo divno radno vrijeme.... Šta li bi moja svekrva da ja putujem ili radim u nekom cetru do 11 uvece???
09.03.2010, 11:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
jutro generacijo
nama je danas punih 4 mjeseca ljubim svoje pile malo....
skorpio za tebe i Ajdina i da virus sto prije nestane....
cestitamo 4 mjeseca
09.03.2010, 11:05
anidla
3683
hvala svima na cestitkama i pokloncicima
09.03.2010, 11:08
Anoniman
tajra iskreno se nadam da cete vec naci rjesenje...
09.03.2010, 11:36
nanika
1399
Bambi bas mi je drago da si se fino provela Mi smo super, budili se nocas dva puta. Evo sada spava, buco mali Inace jede svada 2,5 - 3 h . vec ima neki svoj ritam, Esma ga nije imala sa 5mjeseci.
09.03.2010, 11:57
Honey3
3035
juuuutro evo jedan pozdravcic od nasNoi sretan mali rodjendanSkorpija drago mi je da je operacija dobro prosla i zelimo da i taj mrski virus sto prije prodjebambina vidim to se fino provelo juce neka,nek si se ti nama malo proveselila i lijepo provela(malo se jelo, malo se pilo )naaanika znaci mali bucko rucka dobro,mashallah i Esma moja voli ruckiti...mogu oni skupa,jest da je ona malo starija ali nema veze isto su godistetajra zelimo da tvoja beba brzo ozdravi i nadam se da cete naci rjesenje za cuvanje bebe sto prije
09.03.2010, 12:00
nanika
1399
Zaha veliki pozdrav za tebe i tvoju djecicu . Mali lopov je veliki poguzija , voli da jede praaaaaaavo, rodio se sa 3kg a sada ima 6700gr, jucer isli na vakcinu
09.03.2010, 12:06
Honey3
3035
nanika pa on je mashallah pravi "buci bu"kako je podnio vakcinu,je li imao kakvu reakciju?i mi moramo ici ovo koji dan ali joj nosic malo zapusen,cekat cemo da malo otopli....kako nam je imenjakinja?
09.03.2010, 12:10
nanika
1399
Zaha da ga vidis nikada nebi rekla da ima toliko kilograma . Nije bilo reakcije na vakcinu hB. Esma je dobro samo sto slabo jede izludi me naprosto. Sada sam kupila neki sirup biljni za apetit. Kako su tvoji, slusaju li ? Jeli kod Esmice samo nosic, nije bilo temperature? Moju Esmu je bolilo grlo i imala je jedan dan temp.