Draga felix, ako ti sjedi dijete u kući ne vidim razloga zašto ne bi u kolicima
14.03.2010, 15:19
reallove
5807
Evo i nas da se javimo,Emin je nesto nervozan,sat vremena je plakao da bi na kraju zaspao,mozda su zubici ..mama je umorna uzasssss,pocela sam koristiti kremu voltaren,jer kicma puca ..eto dragi nasi puno vas pozz i cestitamo sve sto smo propustili ovih dana...
14.03.2010, 15:20
leona81
6373
@ anidla i skorpija
sve smo probali i kupanje, i potpuni mir i mrak, i da je izmorimo tokom dana da bi spavala...ma kakvi nece pa nece...nekad zaspi kad je totalna ludnica uz tv i nase pricanje a navecer nece nema sanse...sad je jos ne smijemo precesto kupati zbog tog navodnog dermatitisa pa je kupamo svaki 2 ili 3 dan...
14.03.2010, 15:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t
Draga felix, ako ti sjedi dijete u kući ne vidim razloga zašto ne bi u kolicima
da bas,pa opet pitam kako vasa djeca od 8mjes.sjede zavisi nije niko isti Mi sjedimo kuci uz pomoc jastuka,izvrce se kad treba igracku dokuciti A zato koristimo vecinom sjedalicu. Hvala na odg.
14.03.2010, 15:23
malena_t
599
14.03.2010, 23:30
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: marijanna
heej,mi smo bili 3 sata u setnji,mogu vam rec da se puuuuuuno bolje osjecam a Nikoja pajki vec 2 sata pa mislim da je i njemu dobro doslo sunce. kad bi i sutra bilo ovako vrijeme eh.. moja beba isto posljednjih dana ima zelenu stolicu,a navecer mu prije spavanja dajem bebimil ostalo doji,al nevjerujem da ta stolica ima veze s bebimilom,prije mala prehlada il sl.
ne brini draga...mozda je promjenio hranu..pa dok se navikne...mi bili u tuneji ovaj vikend..fino vrijeme.. i bolje je spavao odmah...izmorio se hehehhe, ja ti uvijek u nekoj guzvi ili negdje, na kavu dođi slobodno..kad ti pase..ili između spavanja..ili ce mo iu setnju, ako bude fin dan ;===)) javi se :=) a inace ..ja s am trenutno ...
< Poruku je uredio iv@ncica -- 14.3.2010 23:31:29 >
14.03.2010, 23:31
iv@ncica
2115
danas dan poceo divno..sunce..setnja..susret sa starim prijateljicama iz jedne ustanove gdje sam zivjela...pa na rucak kod svekrve...muz cuvao bebaca...kuca sređena...dobili smo poziv da budemo kumovi jednim divnim ljudima...sve tece prekrasno...napokon se osjecam bolje nakon ove sumorne zime..i depresije između zatvorenih zidova......onda odjednom nakon odmora i idile šok ...javljaju mi da mi je umrla kolegica sa faxa , rak dojke u 28-oj godini ..boze...stucena sam...a obitelj joj kroz dvije tragedije vec prosla.....malo zatim ...muzev prijatelj imao tezak udes...izvukao se na srecu, ali je stradao.....sta da kazem.............ljuta sam na zivot..sto nikakvih pravila nema..zasto mladost nema svoju mladost..zasto ne odlazimo po redu...nemmam mjesta da se izgalamim..nego ovdje...nikad nisam mogla plakati..ni kad je moja obitelj prolazila kroz tragedije...sad ako nista na rr-se izjadam.... ..evo jadala sam m se isto na jos nekoliko tema..sorrryyy mame
14.03.2010, 23:33
Anoniman
Uzas, ta bolest je postala kao gripa, fakat zalosno
14.03.2010, 23:56
iv@ncica
2115
jest....svima nam je pod zemlju..ali vala nek bude sve u svoje vrijeme..tuga za mladima... Moj A. je bio tako dobar kad je vidio da me je nesto pokosilo..dusa mamina sve slusala...a ja nikakva..ali eto barem mi je on bio vani, po gostima, igrao se s djecom...uzivao..umorio se...i nadam se dsa ce spavati nocas bolje...ja sam premorena
15.03.2010, 00:03
Anoniman
iv@ncice, zao mi je zbog tolikih tragedija al kao sto si sama rekla, izgleda da je danas sam zivot tragedija... zao mi je mladosti zao mi je svakoga... evo bas blizi se godisnjica od pogibije mog dobrog prijatelja... uzas... znam kako se osjecas... a bebac jos bolje zna tvoje stanje... nevjerovatno kako djeca osjete kad je roditelj, pogotovo majka tuzna, kako onda oni aktiviraju svoje male vijugice u mozgu i reaguju kako nikad covjek ne bi pomislio... pokusavaju biti sto mirniji i tako su njezni... ne daj se draga...
15.03.2010, 17:25
marinčii
4750
pozz svima,evo i mi za vikend bili u hodanciji pa se nismo stigli javiti,iv@nčice baš mi je žao prijateljice joj ne mogu ni zamisliti kako ti je drži mi se ,ovaj život je fakat nekad baš nepošten ,M je noćas bio baš nemiran cijelu noć se budio i plako ,i dalje ništa od povrća neće da jede izmori me više samo bi slatke kašice mada i nji s mukom pojede u zadnje vrime moram oko njega po sat vremena igrati,hvala bogu napokon lipo vrime pa se može izaći inače bi izludila stalno u kući.. ljubac za sve bebice ,velike i male
15.03.2010, 17:34
škorpija
6649
ma jeste lijepo vrijeme, al smo se opet u šetnji smrzli ko
15.03.2010, 17:47
Anoniman
pozdrav za generaciju... mi tek usli u kucu... koristimo ovo malo sunca sto se pojavi do maksimuma... jucer smo malo setali do moje sestre, sinoc kad dosli okupali ga i bebac zaspao kao i uvijek u 22 h... popio flasicu i to je to... budio se u 2 h, dojio i spavao jutros do 7 h... nikad do sada nije tako spavao dugo... eh kad bi tako svaku noc... helem, jutros ustanemo oko 10 h, popijemo kafu i ja, Nane i Sabina fino odemo na selo... bili malo na suncu, igrali se, uzivali, maloprije dosli... bebac bas fino napreduje... tacno vidim na njemu da mu i ovo malo setnje i izlasci vani gode... nadamo se da ste i vi imali fin vikend i danasnji dan...
15.03.2010, 21:50
R&T@
5982
Napokon "sunčana" šetnja . Priznajemo bilo je hladno, ali smo se junački držali.
Ivančice, baš mi je žao. Tako shvatimo kako je život i koliko je svaki trenutak dragocjen.
15.03.2010, 22:49
iv@ncica
2115
evo danas smo bolje....sunce nas spasilo...napokon lunjamo vani..Andrej se preporodio, odjednom je puno bolji hb....jos sam tuzna ..ali sin mi je dobar i danas smo uzivali... bili smo u finoj set__nji s marijanom i malim smijesnim Nikolom .. bili smo u parku..trebala si nam se marinci pridruziti....
< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.3.2010 22:50:20 >
15.03.2010, 22:50
Apotekarka
3918
Vecer...Evo moje sunce pajki,zubici ga muce,nocas mucnu noc imali ali je danas bio dobar,jos se s cunom mucimo nikako da se bolje kozica svuce Setali smo dan je bio lijep,a ja sam u pms-u IVANCICE bas sam se danas isplakala ko godina zao mi je tvoje prijateljice,zao mi je mladica koji je prosli tjedan umro od leukemije,zao mi bebe koja je na lijecenju leukemije,a zao mi i mene same radi stalnih posjeta doktoru,zao mi gospodje nevenke koja svojim postovima pokusava ostvariti pravdu,zao mi...zao...Kazu smak svijeta,pa evo tu je iz dana u dan mladi umiru a stari se pate...nista po redu vise nije...
15.03.2010, 22:51
iv@ncica
2115
i ja sam se bAS tako osjecala...tuzan si zbog svega..a nemozes pomoci nikome
15.03.2010, 22:53
Apotekarka
3918
Znam...znam...i kontam Bog uzima samo dobre ljude...zasto?
16.03.2010, 07:49
Anoniman
jutrooo Ja poranila mm.me razbudio lijepo heheheh Jojj,sinoc mi je naum pala,Mya,Marinci,Sonja.Jer mi smo imali ludu noc nisam se nista naspavala .A zaspo oko 21.ajd superrr kontam idem i ja Oko 00.05 budi se palakajuci i to jakoo nista nepomaze,ni cuca ni nosanje ma nista a zmiri I uspjedene se razbudit jer je mm budio i on poce pricat tam,vam i eto A.probudi se bio budan pola sata al sreca usutio. Zaspi,nakon dva sata opet se budi isto tako:((plakajuci nece ni cucu prenesem ga,kod sebe i uspjedene zaspat opet ga vratim na mjesto i tako nam je noc nekako prosla Nedo Bog,ovak svaku noc jojjjj ludnica a meni se spavalo Vidim jutro,nam je suncano mocemo u set_nju. Ljubim vas
16.03.2010, 08:40
marinčii
4750
jutro felix i mi smo opet imali veselu noć,stalno se budio kmezio ,negdi oko pola 5 se baš probudio i jedno pola sata gagoljio i jedva nekako zaspo do pola 8,evo i sad je nešto nervozan ..sreća fino je vrime pa ćemo malo prošetat. ljubac za sve
16.03.2010, 08:49
škorpija
6649
uh mi ustali u pola 8, ja mrtvac , one veselica, ali je prespavao noć bez klope . kontam sad da idemo u šetnju, najavili su poslijepodne naoblačenje i kišu čak
16.03.2010, 08:59
Atarka
663
Dobro jutro svima,
Ja sam ljuta ko'' ris !!! Sad smo se vratili iz laboratorije Saraj polje, isli smo da izvadimo malom nalaze pred sunecenje. Pitam tetu na salt_eru hoce li krv vaditi iz vene ili prsta, kaze sve ide iz prsta. Hajde, reko'' super. Prvi ubod mali nije ni osjetio, ja sva sretna sto mi je dijete hrabro, kad aparat za secer nesto nece da ocita. Ja nisam gledala sta ona radi jer sam drzala dijete i pricala mu. Ona uze drugu trakicu i poce stiskati prst, aparat ne reaguje. Djetetu je vec saka sva krvava ! Tad sam ja skontala sta je u pitanju- doticna gospodjica ne zna rukovati s aparatom i okrenula je trakicu naopako! Taman kad sam joj htjela reci koju, dolazi jedam momak i okrene trakicu pravilno i konacno se ocita secer. Dijete se vec uznervozilo i poce plakati. Morali smo mu prati saku, jer je sva bila od krvi. Ali, to nije bilo sve, trebalo je sad nakapati u malu epruveticu jos krvi za biohem.pretrage! Ona je alkoholom dezinficirala kaziprst, a opet ga ubola u srednji prst dva puta! Stiskala mu je prstic dok nije poplavio!! E Boze moj dragi! Doslo mi je da je za kosu pocupam sta mi radi od djeteta, pojma nema o svom poslu! Pa, j....., bolje i cisce sam mu ja to mogla uraditi u apoteci! Nemojte mi zamjeriti na opsirnosti, taaako sam ljuta! Dijete nije nikad u zivotu ovako plakalo. A ne bi ni glasa pustio samo da ga nije toliko gnjavila bespotrebno i to samo zbog svoje nestrucnosti!
16.03.2010, 09:05
škorpija
6649
Atarka slično se nama desilo, samo u N.Sarajevu, morali smo 2 puta vaditi krv jer prvi put nisu uzeli dovoljno, na kraju sma rekla nemojte ga mučiti, izvadićemo na koševu (svakako smo gore morali) razumijem da si ljuta i ja bih bila
16.03.2010, 09:11
Atarka
663
Uh, ne znam stvarno, ja bih to sve poslala ponovo da sjednu za knjigu i polazu drzavni. Pola tehnickog osoblja u zdravstvu (sestrice i laboranti) uopste nemaju licencu pa mi i to nije cudno! Skorpija, cestitam na prospavanoj noci! Super. Mi smo se budili par puta, ali sve u svemu, nije lose. Svaku noc sve duze boravi u svom kreveticu. Mozda cemo i mi kasnije u set_nju. Pusica bebama!
16.03.2010, 09:18
Anoniman
Bravo za druga A.i spavanje bez hape Skorpija ti,to nama govoris prognozu ako ce jel tko set_at neka iskoristi dok nije kisa dobra si Mi smo mislili popodne ako nas kisa nezezne,A.skoro zaspo jel se rano jutros budio