Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
felix nemam te sta pitati znam da tvoj dobro jede kuc -kuc
ima me ima,mila nego kad sam ja tu ili nema nikoga,ili nema tebe odnosno mimoidjemo se A.njupa,hb.dobro kuc,kuc samo je nesnosljiv ovi dana a bome se odrazilo i na noci sto,je nama to cudno inace mi djete bilo mirno a ko nista nocu pa mi cudno heheh MM.kaze,suti zeno nije ovo nista sta drugi deveraju,neznas ti sta nas ceka kad krenu zubici,uh reko bas ti hvala sto me utjesi..Nevrjedi kukati,heheh napasceme skorpija bolje da sutim nema nista od kukanja Inace,sve dobro samo da je zdrav stas devera se nekako dan,za danom nada se covjek boljem Kako je kod,vas sta ima novoga?
< Poruku je uredio felix -- 16.3.2010 14:16:19 >
16.03.2010, 15:26
dafri
1097
Samo da vas pozdravim,jedva sam ušla na forum non stop me blokira Ne mogu ništa pročitati pa čestitam rođendančiće ako ih je bilo i sve ostale dogodovštine Una po čitav dan vrišti,galami ,sreća lijepo vrijeme pa smo više u hodanciji
Pusa bebicama a mamama pozz ,nadam se da će se ovi problemi što prije riješiti,stvarno sam se navukla
16.03.2010, 16:05
Apotekarka
3918
Dobar dan Najprije maloj Noi sretan rođendan,kako vrijeme leti i hocemo sliku torte Moj Antonio nocas bio nesnosljiv ja sam tako umorna toliko me izmorio svako 15 min kmeci mislim zub opet gdje tu je a gornj trica tako nabubrila i ima malo zescu stolicu...Toliko me smorio da nisam imala snage jutros zubaru otici nego fino ga u kolica lijep dan i set_nja a kolica nisu izasla od 10 mj vani,kad onda komentaristarih zena hladno mu sto ga bolje ne utoplis a imao trenerku,duksericu,zimsku jaknu,2 kape i rukavice i deka umotana a kontam ja gdje ste bili kad sam dijete na minusima iznosila kao sto ga u sal ne umotam Oda me moje dijete zeznulo zaspalo u kolicima(joj bas mi ga smijesno vidjeti da sjedi u njima)i prenijela ga i spavao sat pa danas evo vazdan frka sad mu dala mlijeko pa spava pola sata,nije htio rucati jaje danas ne znam sto kad ga jeo 3-4 put
16.03.2010, 17:36
Anoniman
pozdrav i opet... prvo cestitamo drugarici N prvi rodjendan... da bude zdrava i ziva svojim roditeljima puno godina, a i oni zajedno s njom...
amela draga... ljepoto moja... nisi jedina koja se osjeca ignorisano... ja od kako sam se porodila i pridruzila na ovoj temi, ne znam na koliko mojih postova je odgovoreno... i ako je odgovoreno nije bilo bas ono sa prihvatanjem drugih misljenja i stavova... al to me ne sputava i ja kad god osjetim zelju ostavim komentar... zato ne obracaj ni ti paznju previse na to... sto se tice grceva, nama su znale pomoci vjezbice koje se rade za kukove, znas ono kad vrtis nogicama u krug ili samo kad mu guram nogice kao da vozi bicikl.. a naravno bez kapi nista... ma jos malo pa ce i to ako Bog da biti iza vas... inace kako nam napreduje drugarica S??? nedostajes mi pravo, nemam s kim da se "proizvodim" sto bi rekla moja svekrva... heheheh...
mi smo danas opet bili na selu, malo na suncu malo u vikendici, vjetar je puhao, ali ipak nije bilo puno hladno... Sabina se izljuljala na ljulji i moze joj biti makar do sutra... prelijep dan... a ako Bog da veceras idem sa sestrama na kafu, bez djece, bez muzova puzova... extra...
16.03.2010, 18:46
Anoniman
bambi,mila moja bome se vi iset_aste pravo,i izmahalaste blago vama uzivate bas mi je drago. Mogu,mislit malene izljuljala se e vala neka je ljubim je ljepotica lijepa. uZIVAJ veceras i popij jednu i za mene"maksuziju" Ljubimi pile malo neseg naneta!!! A.zaspo,skoro malo da reko odhnem i ja,citav dan nespava kako treba. Da koju,prebacim sa zenicama a ono nigdje nikog .....
16.03.2010, 19:50
de_de
639
Evo da se i mi javimo. Mama pocela pomalo raditi, pa se PUNO pozelimo Ljubimo sve bebice
16.03.2010, 20:07
marinčii
4750
pozz svima ,evo ja malo sjela da odmorim mm uspavljuje M ,de_de pa kako tako rano da si krenula na posao ,joj baš mi je žao da moraš ostavljat svog K ,drži mi se
16.03.2010, 20:30
R&T@
5982
Ja shontah datum i navratih da cestitam rođendan maloj velikoj bebanoj! Čestitam
Mi smo imale "štrajk pijenja mlijeka", ali nije ni čudo kad sve jede, mašallah! Inace moja mala se potpuno promijenila, ali na bolje, hvala Allahu. A i vakat je, bila je baš "poteška" od rođenja.
Puuuusa svima koji ovdje navraćaju!
16.03.2010, 20:44
Srculence
848
Ej žene evo i ja napokon uspjedoh ući na RR Puuuno ste mi nedostajale ....iako se nejavljam često (ne pišem) uvijek virnem da vidim šta ima kod vas.Baš ste falile!!!!
16.03.2010, 21:24
R&T@
5982
Srculence, dobro došla ponovo! I mene ovih dana "maltretira" RR!
Vidim i kod tebe ticker slabo racuna , ne konta valjda koji je danas datum... Ja mislila da se to samo kod mene dešava...
16.03.2010, 22:01
Anoniman
heej ženice..mi smo i danas dan proveli u set_nji, presretna sam ,vrijeme stvarno djeluje na moje raspoloženje..jucer smo se družili s iv@ncicom i njenim Andrejem,presladak je .. moj Nikola pajki a i ja cu uskoro s njim,želim vam mirnu noc i da se bebaci ne bude:**
16.03.2010, 22:42
Anoniman
Evo i nas malo Ja sam skršena sve živo me boli. Kako se B sunetio moramo ga samo nositi i to u jednom položaju, nema sjedenja, nema ljulje, hodalice ..... ruke ne osjećam a leđa još manje. A on....... samo bi dirao što šta.... baš gadan period za sunećenje..... al sreća pa kratko traje, nadam se još koji dan jer sam umoooooorna pravo. A noći.....e to su posebne priče. Sinoć se budio BUKVALNO svakih 40 min. Ja sam inače baš baš iscrpljena jer za ovih 9,5 mj. nikada ali baš nikada nije spavao duže od 3,5h u komadu Sveki mi je obećala kad sve ovo prođe (oko ćune) da će uzeti djecu jedan vikend a mm i ja furamo negdje van Sa da se konačno naspavamo.
Uh izvinite ja se baš raskukala..... izvinite
16.03.2010, 22:46
Apotekarka
3918
Enisa zao mi je radi Benje i tvog umora,svaka ti cas_t sve stignes,i moj nije bajan nekad mu moram svako sat nocu dodavati dudu kad mi potrefi noc uz jedno do dva uđenja ja se ponadam to traje 2 noci i po starom ali u mog Antonia su garant zubici bas je tezak s nima izgleda...I ja sam nekako umorna vazdan sama malo svekrva i zaova dosle iza 20 h nosala ga svekrva...sad spava...pravo se prolopovio
16.03.2010, 22:47
Apotekarka
3918
Umal ne zaboravi pitati joj ljudi sta mi se desilo kupila neki dm ov sokic od mrkve Antoniu i doijete ga pilo 3 put jer je od 500 ml kad ja danas vidjeh da pise da se razgadja s vodom a ja mu cist davala,moze li mu to sta nastetiti bas sam glupaca....
16.03.2010, 22:52
noaa
1662
Hvala tetama i drugarima koji su nam cestitali rodjendan,mama je skrsena gosti taman otisli..
16.03.2010, 22:57
Apotekarka
3918
uh mogu misliti guzve,nego idi tamo na hanumu i narezi nam po komad
16.03.2010, 22:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa
Hvala tetama i drugarima koji su nam cestitali rodjendan,mama je skrsena gosti taman otisli..
A joj kako nam je ovo promaklo evo lupam se po čelu Dragoj drugarici Noi sretan rođ., sve najbolje, da bude mami i taji dugooooo živa, zdrava i sretna!!!!!
Moj se evo probudio, upravo doji.....spavao 1,5h
Apotekarka a joooj, ne znam je li ga stomak mučio
16.03.2010, 23:10
Apotekarka
3918
malo je vise prducao i cesce stolicu imao ...
16.03.2010, 23:20
iv@ncica
2115
NOA-A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip. Happy birthday , stavi nam slikice torte i kazi kakva je bila ..mljac..pa da i ja m ogu nama naruciti kod iste tete hehhehe
amela2208 ....- za grceve kapi sab simplex..znaju pomoci nekome....i sirup ali tek kad je bebi mjesec dana, a vidim da mozete vec Nurse Harvey''s i evo ti ovaj link za sirup, protiv grceva, nadutosti..vjetrova..zelucanih tegoba..mana mu je samo sto moze biti otvoren mjesec dana...a boca velika, nama je znao pomoci, na biljnoj je bazi..i ja s am ga probala meni poslije poroda mucio stomak...i meni pomagao...
mi smo vam u set_nji stalno...mama skuha rucak bebi i ponese vani...hehhehe djecak papa vani i uziva, i puno je bolji, danas ga tata cuvao pa skoro cijeli dan, ja bila u nabavci, pa pravila nam ruckove, pa smo bili u set_nji...pa sam bila na frizuri..pa sam isla bebi gledati kisobran kolica..i nasla sam neka fina za 93Km- chipolinova..trokolica..ma in a nije skupo..zna li itko valjaju li ista..a idem staviti sliku tamo na temu kolica da ne zachatavam tu :=)
16.03.2010, 23:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
malo je vise prducao i cesce stolicu imao ...
Ma onda je sigurno sve ok. Pazi slijedeći put
16.03.2010, 23:33
iv@ncica
2115
evo ne mogu otvoriti teme o kolicima..pa dok se forum potpuno onesposobi stavljam slikice tu..ako ih tko ima ..nek mi kaze valjaju li..jer su 93 Km..a nesto mi zgodna....ovo su kisobran kolica..stvarno su laka i mala kad se sklope visnja..sorri na of topic..prebacit cu na pravu tem cim mi proradi..sad nece .
< Poruku je uredio iv@ncica -- 16.3.2010 23:37:49 >
16.03.2010, 23:43
noaa
1662
ivancice gdje si ih nasla ja sam odavno nalozena na njih da ih odma sutra idem kupiti..a torta je za 5 i izgled i okus.
16.03.2010, 23:52
iv@ncica
2115
u piramidi na drugom katu..oba zavucena radnja djecija..kazu da su im skoro sva ta kisobran kolica otisla...jer su udobna, a jeftina..a ja nesto nisam bas sigurna u u tu njihovu sigurnost od izvrtanja..onog bocnog pa zato pitam...ja sam rezervirala jedna do sutra na vecer..dok se ne raspitam malo..fina su pravo--..a sve ostalo sto sam gledala je preskupo ili nesto divlje i jadno...ova moja sto imam kolica su pravo velika i teska..slome me..aa ova su lagana, kad se sklope mala, a nekako su siroka i komotna,,i imaju vise polozaja za razliku od ostalik kisopbran kolica...pa i ja idem sutra da ih uzmem ako ista valjaju
16.03.2010, 23:56
noaa
1662
nebi trebala biti losa a mi smo brevi ona glupa kisobran vec slomili a platila ih 150km a nemaju lezeci polozaj pa ko siroce kad zaspe u njima.ova imaju lezeci cini mi se
17.03.2010, 00:00
iv@ncica
2115
ee ja s am ta brevi bas gledala..sad su 130 km..i nekako mi slabasna..a nemaju polozaja..ova su nekako sira i udobnije izgledaju+ sto imaju lezeci..tako rece teta..ma nista..odmah cu ujutro zapalit tamo i kupit ih..bilo je vise boja...