Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
eee moja amela, da je od plazme... hehehehe... ljubi nam drugaricu S
salila sam se a sto si se osisala??? selina: prihvati me za prijatelja na fb
20.03.2010, 14:06
selina
1126
evo sad cu draga moja odo odmah
20.03.2010, 14:08
amela2208
3060
ja imam jako dobru prijateljicu koja se i zove i preziva kao ti da ti nije muz iz cg mozda
20.03.2010, 14:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: amela2208
ja imam jako dobru prijateljicu koja se i zove i preziva kao ti da ti nije muz iz cg mozda
kooo jel jaaa??? ma znala sam ja da ti mene odmah puno plaho volis... ma zvacu se kako god hoces, ako treba i mm ce mi biti iz cg... mada iako nije isto kao da jeste...
20.03.2010, 14:14
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: Bambi09
IZVORNA PORUKA: amela2208
kooo jel jaaa??? ma znala sam ja da ti mene odmah puno plaho volis... ma zvacu se kako god hoces, ako treba i mm ce mi biti iz cg... mada iako nije isto kao da jeste...
bambi: malo sam uprskala mislila sam na selinu izvini, a nisi pogrijesila da te pravo plaho volim tebe sam pitala za şişanje??
20.03.2010, 14:23
selina
1126
bambi poletila pred rdu hajd desi se svima.........
pa vjeruj draga amela lijen je crnogorac zafrkan ko siptar ali ipak bosanac,pa ja tebe htjedo piati kako si me nasla a ti mozda trazila prijateljicu a nasla drugu
20.03.2010, 14:31
amela2208
3060
pa lako sa vas nasla, imam vasu e-mail adresu, prepoznala sam vas jer sam vidjela Melinu sliku eto pogledaj u moje prijatelje imas imenjakinju i kako se to kaze prezimenjakinju kod mene
< Poruku je uredio amela2208 -- 20.3.2010 14:32:39 >
20.03.2010, 14:34
selina
1126
eh jos da lici na mene to bi bilo to imala bi dvojnicu,dobra si!
20.03.2010, 14:34
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: selina
bambi poletila pred rdu hajd desi se svima.........
nemoj da mi zezas druga bambi: pubi druga i drugaricu od Sare
20.03.2010, 14:36
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: selina
eh jos da lici na mene to bi bilo to imala bi dvojnicu,dobra si!
Nidje veze a cak vam je i nadimak isti
20.03.2010, 14:37
lekica83
689
Sastale se stare forumasice ljubim vas kako ste mi, kako su vam curice ? Moja evo pajki ali samo sto se nije probudila..Napreduje ima citavih 5 kg
20.03.2010, 14:37
selina
1126
ja ti je nisam nasla medju prijateljima samo ja imam koja se tako zove i preziva
20.03.2010, 14:38
selina
1126
IZVORNA PORUKA: lekica83
Sastale se stare forumasice ljubim vas kako ste mi, kako su vam curice ? Moja evo pajki ali samo sto se nije probudila..Napreduje ima citavih 5 kg
masallah za napredak......bibi nam malo pile
20.03.2010, 14:43
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: lekica83
masallah!!! dobro nam dosla Samo si nam jos ti falila moja Sara je super hvala Bogu , dobro slusa, jede, spava i puni pampers kolıko me,oze ne mogu da postignem da je cistim pusa za vas dvije za nas dvije
20.03.2010, 14:58
lekica83
689
Mashala za Saru, neka puni pampers, pa sta bi mama radila da ne puni ne moze se biti samo na RR, gledala sam je na slikicama, mrkusica mala slatka.. Evo i moja se polako budi, idemo da se igramo.. saljemo vam vejikeeee poljubce
20.03.2010, 16:17
dafri
1097
Pozz, Mateju čestitamo zubić, atarka čestitamo sunet, adinu koračiće ja sinoć bila sa curama u gradu do sitnih sati,pravo mi je prijalo iako sam ustala rano jer smo planirali neki izletić. Una je opet napravila haos u autu ,nema ni pola sata vožnje,čitavo vrijeme je vrištala,kad smo došli neće ni u kolica a pospana,užas,jedva je nekako uspavala na rukama polutrčećim korakom,kad se probudila druga beba, raspoloženje je popravila riblja čorba iz kotlića,sunce i rijeka U povratku je bila dobra ,baš me to brine jer za 15 dana imam neku svadbu,ide mi se a kako ću sa njom u autu 4-5 sati.
20.03.2010, 16:20
Anoniman
jeste nam se raspisale neka ,neka Amela kako nam je djugajica mala?? Bambi,mila ljubi mi malog naneta slatkog,drago oko S.ide zubaru ispadaju zubici hrabrica mala Mene,glava boli nesto citav dan:(vise oci nego glava .. Bili smo vani ,A.je uzivao ...Skoro zaspo ...pa da malo virnem sta mi vi radite. Darfy,kako malena nevoli voznju skoro svako,djete voli auto jer znam da se A.nebi izlazio kad gdje idemo uziva.Prije je cim sjednemo on kunja,a,sada razgleda ko veliki .. A nemas ju gdje ostavit bas je moras voditi na svadbu??? Joj,znam tu nervozu i nespavanje jer A.ako se probudi za 20min.neospava dobro bude gori nego,kad je lego uzass.Cim ustane kmeci,a, kad guza odpava koliko mu fali sna budi se horan:)
< Poruku je uredio felix -- 20.3.2010 16:23:08 >
20.03.2010, 16:32
dafri
1097
felix ona razgleda par minuta i to joj valjda nije dovoljno interesantno, ona hoće sve da dira,stoji,puže šta li već. Do sada je nisam ostavljala a i moji svi idu pa i da hoću nemam kome.
< Poruku je uredio dafri -- 20.3.2010 16:38:18 >
20.03.2010, 16:49
Anoniman
selina draga, ne letim ja pred rudu, znam ja na koga je amela mislila, nego se ja to ponadala da i mene voli... a znam da me voli nego joj tesko vikat svaki put... eto i tebe toliko voli da joj licis na drugaricu, jos sve imate isto... ma volimo se mi kooooooo... uh uh...
lekice, pa gdje si ti draga... napreduje masallah maleno... neka neka... samo tako napredujte... inace kako si ti... evo nas lagano se okupljamo jedna po jedna... amela jos malo pa necemo biti ignorisane... heheheheheh... jos da nam je saletiti one mahaluse zvecku, lady, secerku, mamu i ostale u isto vrijeme, dnevno bi bilo po 10 stranica... ahahahha...
ja kako nisam izlazila danas vani, vjetar jak, poradila svasta nesta po kuci... ovo dijete mirnica mi pravi, sve bio u krevecu i gledao kako ja radim, a dok sam slagala ves isto kao da je pjevao... pricali smo i pjevali zajedno... dojio, pojeo malo banane i eno ga abuba... a sto mu se svidjela banana Boze mili...
20.03.2010, 17:01
Anoniman
bambi,jesi rodila sebi lijepu,mirnu i pamtnu bebu nadam se da se nece abd.kako raste menjat tj.biti lopuzica mala Vidim,razletila si se po,kuci mogo je malo i nane pomoci mami heheh a vidim zabavljo te pjesmom ajd i to je nesto.... Njup,amli medenjak njupa bas mi je drago Juce sam bila kod trudnice jedne ,pa ce njena sveki jaoo,pa ja sam svoju djevojcicu rodila u okruzenju ni mleka ni hrane ni nis dojila nije otkud joj mljeko boze nego nekako je prehranjivala do 3 mjes.eh,kaze ja sam njoj od 3 mjes uvela i ovu hranu jer nema se a djete mora jest. Od 3.mjes.jela grah tj.grasaka,i vode ma sve zivo kad nisam imala secera davala jo joj iz infuzije nesto sladilo joj zaboravi sta al,znam da je inf.spominjala jedan joj prijat.radio u bolnici i dobavljo.Da stavlja bebi u hranu heheh A na to ce njena djevojka,jaoo dobro sam ostala ziva sta si mi davala eto te kaze,vidi ko drvo si veca jaca,od mene nije ti nista a svasta jela heheheh i ja A.dajem svasta njupa neodbija hb.moram udebljat guzove da nemogu se none kretat od debljine heheh ljubim vas...
20.03.2010, 17:09
Anoniman
eeee moja felix, ovako mi je i Sabina bila mirna dok nije prohodala... a od kako je napravila prve korake, to vise niko stigao nije... al uvijek kazem samo nek su mi zdravi i zivi pa neka sve skrse... samo neka sebe ne povrijede... a sto se tice uvodjenja guste hrane... pa to je samo malo, eto banane je pojeo koliko moj jedan zalogaj... ali bitno je da okusi... sad mu dajem bananu i bogdu jabuke... uci se da zvace... a ako Bog da imsallah za jedno 10-ak dana cu mu dati supicu... ali domacu da napravim, pa samo one vode... ja sam uvijek za da se djetetu od 2-3 mjeseca pocne davati bogdica da osjeti...
20.03.2010, 17:13
nanika
1399
Evo da vas i ja pozdravim. Veliki poljubac za sve bebice , a poseban za naseg druga Ermina . mi smo danas bili u veeeeelikoj set_nji i kupovini. Kupili smo puno slatkih stvarcica. dojili smo jednom u parku a drugi put u prodavnici . Bas emo se lijepo proveli, a i Esma me bas slusala.
20.03.2010, 17:14
Anoniman
mi smo kao sto,znas bili nejaki i premali za to uvodjenje gh.al nisam nista protiv toga naprotiv Jesmo sa 3,5mjes probali domace sokice pomalo cjedila. Sa 4mjes.uvela kasice al trebalo je mjesec dana da nauci gutat ,i okuse da prihvati. Sad je masallah Ma ovaj moj A.je zvrk i po al sto rce samo neka su zdravi hb. Kad je mama nas tri,odhranila sama i ja cu A.abd.uz pomoc mm.i tu i tamo pripomogne sveki pricuvat pa 15min.15 bolje ista nego nista
20.03.2010, 17:18
Anoniman
hej nanika... ljubi Esmicu i princa... sta ima kako napredujete? cuj dojila u parku i prodavnici??? eh bas sam o tome razmisljala jutros, kad bih izasla u duzu set_nju da li bih mogla dojiti vani??? molim te reci mi kako si to obavila i kakav je osjecaj... ja mislim da bih umrla od stida da me neko vidi... ja i u kuci ako ima jos neko osim nas, sve bjezim u sobu... pogotovo ako mi je babo tu...
20.03.2010, 19:01
Sonja
2429
drage moje moram se pozalit...adin mi je nervozan toliko da sam poludila, nece da spava nece da jede nece da se igra ma nece nista osim da place to jest vristi....ovaj zubic ga izludi a i mene sad cu mu dati malo paracetamola valjda bude bolje