Felix ne razumijem zasto Anela budis nocu da jede,kontam sam bi se budio i moj se budi 100 put za dodavanje dude,on je vec velika beba,moj s neka 3 ili 4 mjeseca spavao je od 22 h do 6 ujutro pa produzivao sam jutros smo gotov do 9 odspavali

ocito me nisi razumila,Ma neustajem ja vise sama nisam luda.Jos mi moja mama rece jednom jao sine Ena ,pa nemoj ustajati ga hranit na snu nije vise mali,neko bi na tvom mjestu bio presretan da ima takvo djete.
I stvarno odustanem vise od hranjenja vala,ako je gladan valjda ce jet kad gleda sta cu mu ja nemam vise snage pa skoro sam 7mjes.ustajala mu ko bebi maloj bas sam se trudila iz petni zila,polusna sam ustajala hranila ga da bude kao njegovi vrsnjaci s kg.i uspjela sam
Vise neustajem
Al eto,nije proslo ni pola mjes od toga sve kako se nebudim sad se on poceo mila,sam budit

bogami,sam place dam cucu jede ju jede,cim ispane place i sve tako
I da me nebizuhuri stalno nahranim ga i odma zaspi naravno bude budan al se budi 2 puta jest
Al sad moram ustajat SIRUP davati znas,pa tako ujedno ga nahranim da se neprobudi za sat vremena posle da neustajem opet .
Al dzaba kad je guza i sita on ustane rano
Haman ga mama urekla

jojjjjj...