Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nego da vas pitam...je li vas vasa djeca udaraju, grebu i tako to ...mene ovaj moj bas ascare udara...bas se vidi huja ...nije mi fakat jasno odakle mu to...niko ga netuce pa ono da covjek kaze vidio od vas... agresivac pravi
05.04.2010, 18:42
Nejrica
351
Cestitamo rodjendane Riani-veeelikoj curici i Benji!Sve naj,naj,naj u zivotu,evo i poklona Bravooo i za zubic E draga dadada kod nas je to udaranje pocelo odnedavno,ali mislim da on sada zna sta radi,jer me udara ako mu uzmem nesto ili necu da ga vodim u pravcu gdje on hoce.U posljednje vrijeme me cesto puta udari po ruci dok ga hranim i sve prospem...a on pada od smijeha.
05.04.2010, 18:44
Anoniman
ma i ovaj to radi, vidi se, namjerno...nije ono ko prije dok je bio mali pa cupa a ne zna sta radi...nego me ascare klepi bas pun nekakvog bijesa
05.04.2010, 18:51
škorpija
6649
mene moj ne tuče, zasad me samo grebe i otima se . e dadada sad sam se sjetila tebe i andreja, imamo onu žirafu što stavljaš kocke u nju i ovaj moj nikako ne može skontati da šta gdje treba stavaiti iako sam mu 10 puta pokazala, sasluša me i onda uzme kocku i baci je negdje meni preko glave
05.04.2010, 20:46
Anoniman
Riana, srecice, sretan ti prvi rodjendan, da nam bude zdrava,vesela i lijepa punoooooooooooogodina, ljubi te teta sahara i Ajna salje ove pokloncice , ja danas bila na poslu ali o tome na drugoj temi, sve vas ljubim i poslije se javim ako stignem,i cestitam sve zubice, rodjendane ako ih ima i sve drugo sto sam izostavila
05.04.2010, 20:48
marinčii
4750
poz i od nas mi nismo bili kući dva dana a vidim svašta novoga se dešavalo,pa čestitamo Riani prvi rođendan nek nam je uvik zdrava i sretna djevojčica,ljubimo je ja i Matej četitamo Minji prvi zubić prijatelju B 10 mjeseci,valjda nismo šta propustili,koliko sam mogla upratit Anel nam je bolje,i njemu šaljemo puno i nravno svim ostalim bebicamqa malim i onim malo većim
05.04.2010, 20:53
Anoniman
ooooooo ko nam je dos''o s posla
skorpija...takav ti je i ovaj...od huje baci ...sto je najgore ne da ni meni dalje da se igram ...a sada se zabavlja teglom i poklopcem...i opet je bjesan sto ne moze sam otvoriti teglu ...nasla sam sebi temu "agresivno ponasanje djece" moram samo
< Poruku je uredio dadada -- 5.4.2010 20:54:05 >
05.04.2010, 20:56
Anoniman
Pih ti djecaci, Ajna to ubacivala sa pola godine Evo dosa sime s posla i umoria se pravo, a glede udaranja moja ima od koga nauciti, ja nju redovno ucim kako da tuce ljude , sta me briga, a mlati mala i mene
05.04.2010, 21:49
Anoniman
Vecer A.je zaspo ja malo da virnem i idem u krpe.Vidim ima svasta novoga Mya,cestitamo Minjici,Prvi zubic ostado smo mi krezubi zadnji Benji sretan mali rodjendan
05.04.2010, 21:53
dafri
1097
Sretan mali rođendančić i od nas Mya čestitke za zubić
05.04.2010, 21:54
malena_t
599
IZVORNA PORUKA: felix Mya,cestitamo Minjici,Prvi zubic
I mi, i mi
E zene nasla sam tetu. Kako je bilo u zadnji cas, nije lose. Jos da vidim kako ce se bebo snaci s njom i ona s njim....Sutra mogu serbez na posao....ha ha ha ha...kad bi smo se salili
05.04.2010, 22:01
reallove
5807
Minja,cestitamo i mi prvi zubic
05.04.2010, 22:05
Honey3
3035
pozdrav jedan pred spavanjeMya cestitamo prvi zubicRijani sretan 1. rodjendanBenji sretan mali rodjendan drugu Anelu saljemo drago nam je da je bolje hvala Bogu i svim drugovima i drugaricama veeelika pusa
05.04.2010, 22:52
Mya_81 RR
5531
Hvala vam na čestitkama
Malena, drago mi je jaaaaaaaaaaako da si našla tetu i nadam se da ćeš biti zadovoljna...naravno, sretno sutra na poslu i da te puno ne sekiraju...
06.04.2010, 00:08
iv@ncica
2115
eheeejjjj hvala svima na cestitkama za uskrs i svima koje slave cestitam i ovdje, evo vam jaja mojih hahahahahah
cestitamo male rođendane da ne nabrajamo sve po redu ... Tayra- Sretan prvi rođendan nasoj dragoj prijateljici jeahhh evo vam svega od nas i stavljaj te slike..pogotovo torte frenkoza- tracale smo puno o kolicima imas temu ...i imas dobra chipolino..a bud zasto mya- to je zubic i sretan vam napokon zubic jeeeee ..sad ste macke svima ostalima cestitamo sto smo propustili felix- superrr sto ide sve na bolje...drago nam je evo za vas ja pocela raditi, i danas nam je veeeliki rođendan..sve spremno..samo da djecak bude dobar dok mama dođe s posla , pa ce mo praviti party. mi smo vam isto zlocesti, grebemo tucemo..ujedamo ..bodemo u oci ..sve bolje i duze hodamo...zivahni smo previse.... jos cekamo mamine nalaze..to nam ometa veselje...ccmmmmokA javimo se i slavimo i stavimo slikice cim mognemo..bhas nam je guzva,,,
Saharo- sretan rođendan i vama..ma puno srece i svega dobroga zelimo vam mi..hajte na tortu jao narastose nam decki...smrc ..proleti godina smrccc..auhhhb na posao
06.04.2010, 07:52
dafri
1097
sahara,iv@ncice danas vam je poseban dan,čestitike malim slavljenicima šaljemo puse ,a poklone neka sami izaberu, sada su već veliki
moja cura se digla u 6,divnoo,a vrijeme je grozno,uff moramo smisliti gdje ćemo juče je bila nesnosna čitav dan u kući
06.04.2010, 08:58
Anoniman
Draga Ajnice sretan ti 1. rodjendan
Dragi Andrej sretan 1. rodjendan
06.04.2010, 09:05
Mya_81 RR
5531
Danas nam je divan dan čak dva prva rodjendana
Eh, prvo da čestitamo maloj slatkoj dami Dragoj Ajni želimo sve najljepše za prvi rođendan. Da nam uvijek bude tako lijepa i slatka, ali i zdrava i pametna Da uživa što više u današnjem danu posvećenom samo njoj Želim vam uspješan rođendanski party i puno poklona
Našem malom drugaru Andreju želimo sretan prvi rođendan Da nam bude živ i zdrav još sto godina, da puno zeza mamu i tatu, ali i da počne fino noću spavati jer sad je ušao u krug velikih dječaka i nije više beba I vama želimo super rođendanski party i puno poklona
06.04.2010, 09:07
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dafri moja cura se digla u ',divnoo,a vrijeme je grozno,uff moramo smisliti gdje ćemo juče je bila nesnosna čitav dan u kući
I M se nadigla u 6, ali mislim da sam je navikla da je ne uzimam odmah čim otvori oči tako da je u igri i priči oko 7 opet zaspala do pola 9 A vala da hoće više ova kiša proći, kažu oko srijede
Dadada, odmah sam jutros provjerila zub...još je tu
06.04.2010, 09:15
marinčii
4750
I mi čestitamo rođendane našem prijatelju Andreju i prijateljici Ajni da nam budu uvik zdravi i veseli,šaljemo im puno i želimo da danas uživaju
06.04.2010, 09:23
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: dadada
Draga Ajnice sretan ti 1. rodjendan
Dragi Andrej sretan 1. rodjendan
sretni rodjendani od mene i Raffija
p.s. odakle ti ovi likovi, otkrij mi tajnu živa bila
06.04.2010, 09:28
amela2208
3060
dobro jutro ı od nas... mi smo fino spavali do 6 ipo se nısmo dızalı evo je sad dje jede pa ce opet spavati valjda Maloj Minji sa srecom zubic, a ostalim koji slave rodjendan danas sa srecom i puno zdravlja veselja im zelimo evo koji poklon i od nas za sve
06.04.2010, 09:29
R&T@
5982
Evo jedna brzinska slika svima koji su jučer čestitali, mislili na nas! Prođe i taj veliki dan. Umorni jesmo, ali i oduševljeni.
06.04.2010, 09:34
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Evo jedna brzinska slika svima koji su jučer čestitali, mislili na nas! Prođe i taj veliki dan. Umorni jesmo, ali i oduševljeni.
superrrrrrrrrr uh malena je ko med a ta tortica tamo njam njam....
ženice drage ja sam pospana...em ona kiša em vala slabo i koristim vrijeme da spavam...a toliko nekih obaveza a ova kišurina ubi u mozak.
mi smo noćas čestitali rođendane današnje na temi sretan rođendan našem princu7princezi ali nije zgorega da i ovdje ponovimo. andrej i ajna sretan 1. rođendan
pocy kako nam je rafo...čim ništa ne pišeš predpostavljam da je jučerašnja kontrola kod dotora dobro prošla. jel siki bolje
06.04.2010, 09:37
Mya_81 RR
5531
Hanady, kako je cukica?