pozz veeeeelikiii.. ..mi smo sinoc zaspali u 10..budili se da rucamo 2 puta i spavali sve do maloprije,znaci do 10 ..kako smo se samo odmorili,vjerovatno je tako dobro spavao jer smo jucer skoro cijeli dan bili vani...toliko od nas za prvo javljanje
11.04.2010, 09:23
reallove
5807
i jos nesto mama zaboravila,danas nam je mali rodjendan,punimo 8 mjeseci
11.04.2010, 09:28
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: reallove
i jos nesto mama zaboravila,danas nam je mali rodjendan,punimo 8 mjeseci
cestitamo moj sincek i ja
11.04.2010, 09:42
amela2208
3060
dobro jutro i od nas mi smo vec bolje spavali nocas, nismo imali tepaturu, nismo imali grceve... u 7 se probudila a u 11 zaspala Mama se isto naspavala Vidim da ste se bile raspisale o nestaslucima djece bas vas je bilo fino "slusat"
Malom drugu Eminu zelimo cestitati rodjendan EİD MİLAD SAİD
11.04.2010, 09:48
škorpija
6649
skorpio mogla si na kafu navratiti ako nisi sta danas planirala iako znam da je nedjelja pa vise volis biti s muzem ali eto, ja sam se ponudila ako bude koji sahatak da ne znas sta bi
možda ti i naletimo, ko zna dug je dan , nama se najavila moja prijateljica na kafu, evo nema je još a rekla eto mene sabahom, a mm se sprema ode u grad,fol ima nekih obaveza, ma samo da se izvuče
11.04.2010, 09:48
škorpija
6649
Sretan mali rođendan drugu Eminu
11.04.2010, 10:21
Srculence
848
Dobro jutro i od nas.Mi se sinoć vratili od moje mame bili deset dana.....ja sam povremeno dolazila da obiđem stan..MM je još na putu i vraća se tek iza 20-tog...Ja sa bebanom sama...poludi..Bilo je lakše kad sam bila kod mame...ali moram malo biti i u stanu... Dino je opet imao upalu uha...čim smo došli prvi dan završili u hitnoj...upala uha i bronhitis ...mene isto bilo uhvatilo nekoliko dana temperatura...kašalj...ma užas..Sad smo malo bolje...kako ćemo izdržati sami ni sama ne znam Čestitamo sve male rođendane i zubiće i prve korake...sve što smo poropustili... !!! Pusa za sve mame i bebe!!!
11.04.2010, 11:02
Anoniman
jutro Mi smo fino spavali zaspo oko 22.Nahranila ga dok sam ga prenijela u krevetac usto za 15min. eh nisam mu popustala ko neku noc. Stavim ga pored sebe navijem alarm reko cim zaspis ides na svoje mjesto Ja sam bila umorna zaspala prije njega on se vrtio cupo,igro i nekad zaspo Oko 00.00.prenijela ga u krevetac i nije se budio do pola 5 jutros jest bas sam se odmorila Cestitamo E.mali rodjendan Ljubimo vas
11.04.2010, 11:07
Anoniman
hej žene drage,mi se nismo javljali jer smo bili na putu,mm je imao odmor ovaj tjedan pa smo bili prvo u Dubrovniku pa u Splitu,bilo nam je preeedivno. Nikola bi putem spavao,a dani su bili prelijepi,setali smo rivom ma drama nam je bilo..eminu cestitamo mali rodjendan
11.04.2010, 11:14
reallove
5807
hvala svima na cestitkama
11.04.2010, 11:19
noaa
1662
kako je ruzno vrijeme jao reallove poraste nam Emin cestitamo mu maji rodjendan i saljemo puuuno slatkisa iz BiH
11.04.2010, 11:22
reallove
5807
hehe,hvala noaa,ma vrijeme leti stvarno...
11.04.2010, 11:23
Atarka
663
Eminu sretam mali rodjendan Mi smo sami , babo nam je otputovao i nema ga do cetvrtka . Mozda nam nana dodje u pomoc, ali ne prije utorka. Ne znam kako cu, skrsi me njegovo nosanje i to sto ga bukvalno ne mogu samog vise ostavljati ni minute, toliko je zivahan, propuzao je . Jos gmize polako, ali zna da bubne glavom. Sinoc je jeo jabuku pa ga je izgleda zatvorila, sad mu kuham suhe sljive da otcepi . Pusa bebarama.
11.04.2010, 11:24
lila25
638
i mi cestitamo mali rodjendan , kad spominjete muzeve evo i moj se izvukao radi i danas,kaze nema puno posla pa valja brzo zavrsi da negdje izadjemo nervozna sam ako nedjeljom bilo gdje ne izadjemo a vrijeme katastrofa...bebi slusa valjda i na njega utice vrijeme spava evo citavo jutro samo jede i nastavi,a i mama samo sto ne zaspi
11.04.2010, 11:34
anidla
3683
odosmo mi u skitnju....sad ce doci po nas stricek i strina i vode nas na kaficu u grand centar
atarka, doci cemo vam da nisi sama
meri ljubi Majduuu, Noa je pozelio
11.04.2010, 11:38
Atarka
663
Burum Anidla, dodjite.
11.04.2010, 15:07
Apotekarka
3918
Dobar dan zene,a bas je grozan dan,snijeg a ja bi rado u setnju...Dijete mi spava umal 2 h masala valjda ga vrijeme osamutilo,cestitamo rođendane,korake i zubi9ce koje smo propustili jer mene tjedan dana glava rasturala uzas ni razmisljati nisam mogla,sreca Antonio bio dobar koliko-toliko...Sinoc smo bili na svadbi,malo sam se ispuhala,popila koju,glava me sinoc umjenila ,ali evo jutros malo boli ali batr znam da je od vina nije strasno...malo sam se opustila i tako...
11.04.2010, 15:08
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: Atarka
Burum Anidla, dodjite.
nemoj dva put reci
mi se vratili...vrijeme danas tako sporo prolazi....
11.04.2010, 15:11
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Dobar dan zene,a bas je grozan dan,snijeg a ja bi rado u setnju...Dijete mi spava umal 2 h masala valjda ga vrijeme osamutilo,cestitamo rođendane,korake i zubi9ce koje smo propustili jer mene tjedan dana glava rasturala uzas ni razmisljati nisam mogla,sreca Antonio bio dobar koliko-toliko...Sinoc smo bili na svadbi,malo sam se ispuhala,popila koju,glava me sinoc umjenila ,ali evo jutros malo boli ali batr znam da je od vina nije strasno...malo sam se opustila i tako...
hehehe, jedva cekam kad prestanem dojiti da popijem koju a tada bice 2 godine od kad sam trijezna hahaha, ja ko neka alkoholicarka... ovo vrijeme fuj, za sutra opet najavljuju kisu i jos i magla, fuj. sve do petka-subote kisa
11.04.2010, 15:15
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: Atarka
Burum Anidla, dodjite.
nemoj dva put reci
mi se vratili...vrijeme danas tako sporo prolazi....
Primate li i nas dvije? Nas ovi zubici smorise .Nosic joj je zacepljen ali ipak je prava dobrica dusa moja.
11.04.2010, 15:18
Apotekarka
3918
mybaby cestitamo zubic,joj mom se tasko odjednom zacrveni jedan obraz sav gori nerovoza ga uhvati,po noci se budi u placu,a gornja jedinica nijwe izbila samo dobro nabubrila nama se ucinilo ali samo sto nije,ima ceste i stolice danas i jucer ali kakvih ima on je dobar,sinoc mi ze na govori maloj svaki zub antibiotik pije i bolesna
11.04.2010, 15:21
dafri
1097
dančić i od nas, sretni mali rođendani Mateju i Eminu Mi smo malo išli na kaficu,a večeras odosmo vratiti neke babine,da iskoristimo ovo ružno vrijeme juče nismo išli nigdje,pa malo je reći da je cura bila nemoguća,užas,vrišti,baca se, ma katastrofa,kontam danas idemo vani pa kakvo god vrijeme bilo pa neće valjda do subote kiša
11.04.2010, 15:22
myb@by
1644
hvala na cestitkama.I ja cu nju sutr odvesti dr.Strah me ovog slajma da se ne spusti na pluca,pupupu.
11.04.2010, 15:28
Anoniman
Cestitam malom setacu Rafi Cestitam prvi zub
Cestitam sve rodjendane, velike i male
Mi smo bili na planini (samo da znate, gore je palo snijega vec jedno 10 cm...a do sad mozda i 20) Moja potraga je zavrsena...ne znam je li mi sad gore od kako znam...Zao mi je sto sam fulala baby bazar...ali se tjesim da ce ih biti jos ...pozelila sam vas
sahara,nunichi, breKskva... javite se
11.04.2010, 15:47
Anoniman
pozz i od nas Ja sam danas bila u setnji skoro dosla Isla sa svojim milim roditeljima A.sam ostavila sa mm sami kuci Nije bas mm bilo po volji al hajd nije svaki dan ovako Nahranila ga i ostavila rekoh eto,mene za sat a ja produzila na 3sata bilo mi je superrr pozelila sam gdje izac. Shopingovala sam A.sam svasta kupila uzela mu patikice al male :( al mogu ih zamjeniti pa najvjerovatnije da cu sutra s A.i mm otic ponovo zamjenit i jos sta uzet nisam mogla bez A.da neprobam puno mi se stvarcica jos svidjelo Sebi nisam nista nasla osim sitnica zenski,ruz,puder raif,2,3.lijepi i ostale sitnice zenske Bili su mi pametni MM.i A.igrali se ja dosla oni gledaju crtic Skoro jeo i zaspo.