Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Dady, pusa tom tvom sarmeru. Ja ne dam na njega.... Oni su barem momci, a ova moja sto bi rekli "ka musko", pravi razbojnik! A da joj vidis friza, siske do brade. Nego kad ces na posao?Dosta kuce, poludjet ces!
14.04.2010, 21:43
škorpija
6649
aaa anidla vidim i ti sad viriš anonimno , hvala, hvala, već vidim da će noa slijediti ajdinove stope i nemoj poslije da mu kukaš jer ću i ja reći: pa zar onaj anđeo plavooki da tako nešto uradi
14.04.2010, 21:50
anidla
3683
ovo za anonimno, pa imam dobrog ucitelja tebe
ja bih voljela da Noa bude slican Ajdinu sa ponasanjem...pa on se nije ni cuo!!!! igrao se citavo vrijeme
14.04.2010, 21:51
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: škorpija
Skorpijo uvijek si tu viriş ha??? sta radi mali buco???
virim, virim, buco ne sluša, sekira mamu , eh sad će me zbog ovih riječi 5 žena napasti
šta radi mala garava čupava
Şkorpijo e stvarno kako ti nije zao da kudiş malog Ajdina Pusti buca nek radi sta hoce... njegov osmijeh(masallah)vrijedi njegovog şerovanja garava çupava imala grceve pa je ja svukla da je izmasiram kad ona mami ispusti bombu odozdo morala sam sve mijenjat sa sebe evo je sad doji
14.04.2010, 22:28
R&T@
5982
Masallah kosice.... A ti si, mama, bas srce za masazu... a za ostalo si kriva sto se nisi izmakla na vrijeme
14.04.2010, 22:29
Apotekarka
3918
Vecer ovo vrijeme ubija u mozak,opet glavobolja... Antonio zaspao,ljudi 5 put mi kakio pa postao je pravi mali seronjica Muce ga zubici nerovoza je prisutna itekako,kupali se,ruca sve sto mu se ponudi,po cjeli dan prica tatata ma reko džaba ga zoves otisao je... Cestitam mali rođendan a bolesne bebe nek ozdrave,sto je s enisa sarom a ni felix se nije danas javljala,bebana nek si se vratila draga...
14.04.2010, 22:30
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
P.S. hvala i na komplimentima, sva je na mamu
moja lana je na tatu, al nema veze , slatka je
Mogu se ja trzati koliko hocu, i moja Lanci je ista tata (ne zalim se ) ali zato ima mamine plave oci .
Eno je spava, okupli smo se, ruckali i spava vec sat i po...valjda ce ta glupa dlaka izaci bez d apravi probleme....inace nisam neki panicar, dosta sam "hladna" u datom momentu ali tek poslije nastupa kriza....sad samo mislim na to...
14.04.2010, 22:35
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Vecer ovo vrijeme ubija u mozak,opet glavobolja... Antonio zaspao,ljudi 5 put mi kakio pa postao je pravi mali seronjica Muce ga zubici nerovoza je prisutna itekako,kupali se,ruca sve sto mu se ponudi,po cjeli dan prica tatata ma reko džaba ga zoves otisao je... Cestitam mali rođendan a bolesne bebe nek ozdrave,sto je s enisa sarom a ni felix se nije danas javljala,bebana nek si se vratila draga...
I kod nas je ovako... Nigdje mama u repertoaru... Ali nije lose kad je mm tu ujutru, a ona tata-tata i on se istopi i ustane, a ja se sakrijem pod jorgan
14.04.2010, 22:36
malena_t
599
Vece zene
Nadam se da ste mi svi dobro i zdravo Ja kako sam pocela raditi ne znam gdje mi je d..., a gdje glava Bendzija muci zubic, sutra idemo na bocu...
skorpijo no, no Ajdina kuditi. Medic, medeni
14.04.2010, 22:37
Apotekarka
3918
a ona tata-tata i on se istopi i ustane, a ja se sakrijem pod jorgan
mog nema tu a i kad je tu ne cuje da mu se na uho vrisne
14.04.2010, 22:41
Nellica
220
Dobro vece, bebarama i mamama,
Ne stizemo tipkati, ali Vas čitamo redovno....
Bebara je zaspala poslije kupanja, a tata je naputu, pa smo same do subote ....
Cestitamo sve sto smo propustili.
Setamo se kad je lijepo vrijeme po Vilsonovom, ali jos ni jednu RR mamu nismo prepoznali ....
14.04.2010, 22:45
R&T@
5982
Treba nam neki tajni znak raspoznavanja.. I ja sve mislim koja li je na RR!
Apotekarko, a subota i nedjelja ujutro?
14.04.2010, 22:46
Apotekarka
3918
subota i nedjelja ujutro? ne cujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
14.04.2010, 23:09
megi
935
evo i moja cura napokon zaspala pa da pozz mame i bebare njihove mi smo danas kod skorpije rusvaj pravili, al su sve bebare bile ko med lana, noa a da ne spominjem ajdina koji je ko med medeni, jos kad je vidio djecu njegova odusevljenja samo ih je dirao i smijao im se tako skorpija da nemas prava da kudis dijete kad kao i sva ostala djeca najbolje slusa kad su gosti tu
14.04.2010, 23:21
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: tajra
Masallah kosice.... A ti si, mama, bas srce za masazu... a za ostalo si kriva sto se nisi izmakla na vrijeme
evo jos jedne nezgode od prije par minuta
14.04.2010, 23:24
iv@ncica
2115
cao mame... kasljemo- i mi, vidim da nas ima puno, taman cu sad ici traziti hanadin recept od lovora i luka...a brfate strah me da nije reakcija na vakcinu, 7-dmi nam je dan..samo d a ne dođe i tura...nervozan je i grize sve ko mali cuko i to booollliii..taman pocne fino spavati..uhvati ritam..i nestom nas poremeti,,,joj ne mogu vise bez sna iako sam navikla, ali sad mi je teze, treba se i na poslu za puno djece brinuti ja radim i na sto sam strana..ohhh, volim kad sve zavrsim, njega legla, okupala se, ispeglala sve, spremila..pa sad sam tu..stize se svee heheheh..inace jos cekamo mamine nalaze...kasneee joojjj... druzenje- vidim da se mame druze po ovom ruznom vremenu, svaka cast...to je za pohvalu lady- ne brini za dlagu, nagutat ce se on svega jos..i pokakit istooo marijana- kako je nikola, sta rece doktor ..joj zao mi je majog
14.04.2010, 23:25
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: amela2208
evo jos jedne nezgode od prije par minuta
e neka te vala zaposlila u ovo doba
14.04.2010, 23:28
amela2208
3060
zaposlıla i te kako evo je sad zagrlıla me, jos da podrıgne ı ıde u svoj krevetac
14.04.2010, 23:31
škorpija
6649
a duša e neka se baš ukakila, barem će grčeva biti manje
14.04.2010, 23:35
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: amela2208
zaposlıla i te kako evo je sad zagrlıla me, jos da podrıgne ı ıde u svoj krevetac
neka se kotarisala ..bolje ce spavati..moj andrej lizao graska danas...cijeli dan prdi
14.04.2010, 23:41
amela2208
3060
zato se i mucila prije par sati da bi sad bombardovala na sve strane Samu sebe je osamutila Andrej lizkao grasak ha pa vi ne cete moci zaspav veceras od njega zenice i ja sam bas umorna pa mi se pravo prispalo puno pusa za vase malişane od nas a vama VELİKİMA laka i ugodna noc!!!
15.04.2010, 08:09
Anoniman
Dobro jutro, mi smo prilicno dobro spavali...zapravo mm i Andrej su prilicno dobro spavali, ja nesto nisam mogla dugo zaspati
E danas sam odlucila biti vrijedna i poceti mu ispunjavati "moju prvu godinu"...jest da ne znam kako cu s onim dijelovima o trudnoci...sve su mi ovdje izbrisali
15.04.2010, 08:39
Meri29
1045
Jutro Evo i nas vec vristimo punom parom, a i pelena nam je do vrha puna. Prijavili smo se odosmo se prati
15.04.2010, 09:25
Meri29
1045
Ooojjjjjjjjj sto sam ja smotana, upravo mi Majda upala sa stolica za presvlacenje Ona place sebi, a ja sebi. Dobro je hB, samo se uplasila, ali zato ja nisam. Ostavila je da uzmem drugi bodi i eto ti belaja. Jadno moje dijete samnom
15.04.2010, 09:51
Mya_81 RR
5531
E, Meri nema više toga 'samo na sekundu', ali sva sreća da nije ništa strašno bilo...nemoj se sad previše gristi, bitno je da je dobro završilo, a za drugi put znaš...uostalom, takve stvari se svakom mogu desiti...a ja Minju nikad nisam smjela ostaviti na tom stolu jer se uvijek vrtila k'o luda, a već odavno taj stolić više ne možemo ni koristiti i sva sreća da smo i njega naslijedili od sestrinog sina jer mislim da bi to bile bačene pare...