writing-img

RE: Bebe 2009/2010

clock-img

26.04.2010, 21:16

clock-img

ena23

pencil-img

2131

ja sam sama kod kuce user posted image upisah se od straha, da prostite 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

26.04.2010, 21:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Škorpija, ja cu ti vjerovatno biti slobodna u petak za setnju, pa se javi ako sta skontas... anidla sretan putuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.04.2010, 21:22

clock-img

noaa

pencil-img

1662

IZVORNA PORUKA: ena23

ja sam sama kod kuce user posted image upisah se od straha, da prostite 

zakljucaj se i neka te na forumu dok te san ne oboriuser posted image user posted image user posted image tako sam ja radila kad sam bila sama

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

26.04.2010, 21:25

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: škorpija

mia ljubi i ti medenu curicu, divna je na onoj fotki sa fišek šeširom na glaviuser posted image a dežuram opet u nedjelju, pa eto ne znam jel to često ili rijetkouser posted image

To smo se slikali na rodjakovom rodjendanu user posted image Počela je primjećivati dječicu tako da nam je na roćkasu bilo baš zanimljivo user posted image A kud te baš nedjelja zapela da dežuraš user posted image

Enaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

26.04.2010, 21:33

clock-img

anidla

pencil-img

3683

teacher,pa necu ja nikud do petka,ima da se nasetam Vilsom ko velika user posted image joj ja samo pokazujem mm slike beba, ne moze me pohvatati cija je koja user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

26.04.2010, 21:39

clock-img

ena23

pencil-img

2131

noaa mudro zboris user posted image al mi bas veceras rr steka, nece nesto nikako, treba mu minuta da se otvori stranica user posted image uh.... ma hajd, hB pa neko izmisli i internet user posted image a i komsija bas ove sedmice naso otic na godisnji.... uh

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

26.04.2010, 21:43

clock-img

Anoniman

Ena,nebrini ima tko cuva mamicu user posted image user posted image user posted image (mali slatkis)

clock-img

26.04.2010, 21:46

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Uh ena ja sam ti bas strasivica,sve zakljucam i jos vrata od sobe zabarikadiram ormaricemuser posted image user posted image user posted image user posted image mm umire od smjeha kad mu ispricam kako sam spavala.pored sebe stavim mobitel i makaze ko biva da se obranim od lopova ako dodjuuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

26.04.2010, 21:54

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: anidla

teacher,pa necu ja nikud do petka,ima da se nasetam Vilsom ko velika user posted image joj ja samo pokazujem mm slike beba, ne moze me pohvatati cija je koja user posted image

super, setacemo i mi sutra oko oko 1. kad ste vi kontali? nadam se da ce bit lijepo vrijeme, imam dogovor u 2 ali ako hoces od 1-2 da kafenisemo javi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.04.2010, 22:00

clock-img

Anoniman

Lila...sretan mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image
atarka tebi sretan veliki rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image ya Anelka
anidla user posted image

ena...nisi sama...vidis sta nas jeuser posted image
skorpija...sjooooouser posted image
Sahara...javiseeeeeeeeeeeeeee

clock-img

26.04.2010, 22:01

clock-img

anidla

pencil-img

3683

ako Noa tad ne bude spavao moze...javim ti sutra na PP user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

clock-img

26.04.2010, 22:03

clock-img

dady

pencil-img

495

Ako ne bude bilo loše vrijeme,možda se i mi pridružimo na kaficu!user posted image Baš smo poželili skitati,ovo vrijeme pa smo bili stalno u kući!user posted image

Inaće,kod nas sve po starom! Dawud hoda,svakim danom sve bolje ,i bolje,toliko sam sretna... Nisam znala da se ovako može voljeti!!! Svaki dan kažem MM jeli moguće da se ovoliko voli... hihihihiih

< Poruku je uredio dady -- 26.4.2010 22:07:43 >

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

clock-img

26.04.2010, 22:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ako Noa tad ne bude spavao moze...javim ti sutra na PP user posted image

poslala sam ti svoj telefon na pp

clock-img

26.04.2010, 22:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: dady

Ako ne bude bilo loše vrijeme,možda se i mi pridružimo na kaficu!user posted image Baš smo poželili skitati,ovo vrijeme pa smo bili stalno u kui!user posted image

Inaće,kod nas sve po starom! Dawud hoda,svakoim danom sve bolje ,i bolje,toliko sam sretna... Nisam znala da se ovako može voljeti!!! Svaki dan kažem MM jeli moguće da se ovoliko voli... hihihihiih

mi smo se danas bas nahodale, bio je lijep dan. super, sto nas vise, to bolje user posted image

clock-img

26.04.2010, 22:10

clock-img

dady

pencil-img

495

i mi smo danas hodali,bili na sajmu ,puili svašta... baš nam bilo ljepo!!! voljela bi sutra s vama!

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

clock-img

26.04.2010, 22:12

clock-img

Anoniman

a mene ignoriseteuser posted image user posted image a ja vas pitam gdje cete...koja ruta...a niko nitauser posted image

clock-img

26.04.2010, 22:12

clock-img

anidla

pencil-img

3683

pa hajde s nama user posted image samo da nam bude lijep dan...ici ce vjerovatno i salmy...ja pocela temu tamo na poziv za novo druzenje, a vi sve ovdje dogovarate (moderatori, nisam ja kriva user posted image )

clock-img

26.04.2010, 22:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

a mene ignoriseteuser posted image user posted image a ja vas pitam gdje cete...koja ruta...a niko nitauser posted image

ccccc,jesu nekeuser posted image ......
Ljubi nam drugauser posted image

clock-img

26.04.2010, 22:16

clock-img

dady

pencil-img

495

Dadada hajde i ti da upoznamo i tvoju maju pepotu!user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

clock-img

clock-img

Anoniman

pa hajde s nama user posted image samo da nam bude lijep dan...ici ce vjerovatno i salmy...ja pocela temu tamo na poziv za novo druzenje, a vi sve ovdje dogovarate (moderatori, nisam ja kriva user posted image )

pa...pa tamo sam vas i pitala..a niko nistauser posted image

clock-img

clock-img

anidla

pencil-img

3683

felix ne zakuhavaj user posted image user posted image user posted image

dadada, ja sam odgovorila ali vas ne mogu pohvatati user posted image user posted image user posted image user posted image idemo na Vils ako bude lijepo vrijeme a onda usput negdje pijemo kafu....user posted image

clock-img

26.04.2010, 22:17

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Vecer,ja sam jos uvijek nikakva zlijezda rastura,kisem,pusem sva sam nabubrila u licu ko bumbaruser posted image ,a da mi vidite usta kupila jutros genciana violet za ove afte u ustima kad zinewm i sama se sebe prepadnem,sva sam ljubicasta ko Zadro iz klinikeuser posted image ,nadam se da cu se do 1 maja popraviti bar malkice...
SKORPIJO do tako kasno radis a misa mu...
Felix mslimo na vas,bravo za ustajanje moj hoda kad ga drzim za ruke jest da se malo ljulja ali dobro je danas se ljutio na mene jer sam ga pustila 10 min a place u kreveticu pospan abori se da ne spava sav se preznojio nije htio u mene da gkleda kad sam ga izvadila mm kuka kroz plac kad se pjoavio,veceras ok toliko bio pospan popio mi samo 50 ml pred spavanje i nece da pije okrenu se i zaspa moglo bi i dernek nocas biti....
MARINCI kako si ti,nema te...
ANIDLA kako je noa maleni

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

hoću i ja buaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
šalim se, ljubim vas smao vi šetajteuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: dadada

pa...pa tamo sam vas i pitala..a niko nistauser posted image

pa spominjala je anidla ovdje vilsonovo maloprije user posted image

clock-img

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

hoću i ja buaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
šalim se, ljubim vas smao vi šetajteuser posted image

ti ces sa mnom u petak abd user posted image

Zadnji članci

article-img