Mya sretno s nalazima!! Neka danas sve bebice ozdrave, neka nosići ne cure, neka ne kašljucaju...
potpisujem i od nas sretno
27.04.2010, 10:49
Anoniman
za nasu,hanady koja je brza,efikasna i pouzdana zenica Posebno sto je jakooo draga
27.04.2010, 11:00
Lady26
9177
Jutro i od nas..Lana zaspala, a mama lunja po internetu.... Ovo vrijeme nesto muti a dogovorili smo kaficu s anasom malom rajom sa RR...nadam se da se nece pokvariti vrijeme... Eeeee mozda usput sretnemo i ostalu raju sa RR koja je danas na Vilsu dogovarala setnju....
27.04.2010, 11:28
Anoniman
djeco...gremo li ili ne gremo...ja sam cak i kosu oprala
27.04.2010, 11:31
Lady26
9177
Naoblaci se grrrrrrrrrrrrr Bas je ovo vrijeme groznoooooooooooooo
27.04.2010, 11:31
Mya_81 RR
5531
Hvala vam drage moje , ali...
Mi smo već išle po nalaze i sad imamo treću bakteriju, neku pseudomonas aeruginos Izgleda da nas hvataju redom...šta li će biti iduće pitam se...
Jedino mi nije jasno kako je moguće tako da se iz nalaza u nalaz mijenja vrsta bakterija...
27.04.2010, 11:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Hvala vam drage moje , ali...
Mi smo već išle po nalaze i sad imamo treću bakteriju, neku pseudomonas aeruginos Izgleda da nas hvataju redom...šta li će biti iduće pitam se...
Jedino mi nije jasno kako je moguće tako da se iz nalaza u nalaz mijenja vrsta bakterija...
e vise i te bakterije...fuj...joj Mia ja fakat ne ynam sta bih radila...meni je pravo zao da dijete tolike antibiotike uyima a opet bez njih ne moyes se rjesiti baja
27.04.2010, 11:46
Mya_81 RR
5531
Joj, dadada, vjeruj mi da isto razmišljamo....samo su mi u glavi ti silni antibiotici koje je već popila, a opet ne znam šta drugo da uradim....sad čekamo neke kapi iz Zagreba, iduće sedmice, pa ćemo s tim probati paralelno s antibiotikom koji će nam naravno opet sutra prepisati
A evo tražim sad po netu još neke prirodne pripravke koje joj mogu praviti, mada nemam sreće s pronalaskom
I užasno me živcira kad mi kažu da mora piti puno tečnosti...ona dnevno popije 3 avent bočice od 250ml...od toga zaista više ne može...još bljuca pa nam to ne ide u prilog kad se natanka tekučinom...
Ma, luda sam
27.04.2010, 11:54
Anoniman
Joj, dadada, vjeruj mi da isto razmišljamo....samo su mi u glavi ti silni antibiotici koje je već popila, a opet ne znam šta drugo da uradim....sad čekamo neke kapi iz Zagreba, iduće sedmice, pa ćemo s tim probati paralelno s antibiotikom koji će nam naravno opet sutra prepisati
A evo tražim sad po netu još neke prirodne pripravke koje joj mogu praviti, mada nemam sreće s pronalaskom
I užasno me živcira kad mi kažu da mora piti puno tečnosti...ona dnevno popije 3 avent bočice od 250ml...od toga zaista više ne može...još bljuca pa nam to ne ide u prilog kad se natanka tekučinom...
Ma, luda sam
Ne zelim da me se pogresno shvati, ali ja bas nemam nekog povjerenja u ove nase dr. i nase laboratorije..ima li sanse da je odvedete negdje da se urade pretrage pa da joj se da konacna terapija s kojom bi se ta prica zavrsila
27.04.2010, 11:54
Honey3
3035
jutro i od nasMya bas mi je zao duse drage sto se pati sa tim bakterijama i sto kazes otkud to na svakom nalazu druga bakterija i moja bebica evo prokasljala i ja sam jutros promukla i grlo me boli i sin mi kaslje i muka mu,kad krene bas krene poljubci za sve bebe i mame,bolesnim bebicama zelimo da sto prije ozdrave
27.04.2010, 11:55
anidla
3683
ja sam poslala Nou u setnju sa nasim peijateljem dok ja umirem peglajuci 7 masina vesa koje sam preko vikenda oprala ljetne garderobe....valjda cu sve stici do 13:00, pola 2....
lady, ja sam ovdje javljala za setnju pa da ide ko hoce, nadam se da cemo se bar sresti, ako nista
cujemo se....idem peglati...
svima zelim lijep i suncan dan....pusa
p.s hanady pisala ti na fb, ali ocito da nisam dobro poslala...javi se sutra, tu sam
27.04.2010, 12:04
mnn
1611
evo i nas.alexa muči i dalje nos jako..nikako da prestane to sa timnosom više..opet mu curi jedva diše..svaki dan po par puta mu čistimo nos..več sam ludaaaaaa.Mya odi ti kako ti je dadada napisala u još jedan laboratorij da budeš sigurna..mišica malena neka nam brzooo ozdravi.idem sad kavu piti..jel netko spomenuo peglanje...ajme imam veša da peglam danimaaaa...pusa svim bebama.
27.04.2010, 12:08
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dadada
Ne zelim da me se pogresno shvati, ali ja bas nemam nekog povjerenja u ove nase dr. i nase laboratorije..ima li sanse da je odvedete negdje da se urade pretrage pa da joj se da konacna terapija s kojom bi se ta prica zavrsila
Mila, naravno da te neću pogrešno shvatiti. Stalno mislim o tome, ali u ZE nema privatnog laboratorija Možeš privatno odnijeti urin u neku privatnu kliniku, ali oni sve to nose u jedan jedini lab. u Zenici, a to je bolnički...
27.04.2010, 12:19
Anoniman
Mila, naravno da te neću pogrešno shvatiti. Stalno mislim o tome, ali u ZE nema privatnog laboratorija Možeš privatno odnijeti urin u neku privatnu kliniku, ali oni sve to nose u jedan jedini lab. u Zenici, a to je bolnički...
ma nisu ni u sa nista bolji...mojoj mami su tri puta radili papa test, da bi joj na kraju njena dr. rekla...znate mikroskopi su zadnji put ocisceni prije 20 god...a i ta oprema koju imaju boga pitaj u kakvom je to stanju i koliko je stara... da ne pricam o tome da studentima znaju dati briseve...hocu reci, da sam ja mozda "mallo" paranojicna ali bih ja potrazila misljenje i terapiju izvan granica lijepe nase
27.04.2010, 12:27
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: felix
za nasu,hanady koja je brza,efikasna i pouzdana zenica Posebno sto je jakooo draga
27.04.2010, 12:32
noaa
1662
OT Hanady ja ti poslala sinoc pp vidim ti ne vracas
27.04.2010, 12:37
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: noaa
ne radi mi PP.... imaš li fb ako imaš šalji tamo a čim proradi PP javim vam.
27.04.2010, 12:40
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa
ne radi mi PP.... imaš li fb ako imaš šalji tamo a čim proradi PP javim vam.
nemam fb cuvam svoj brak
27.04.2010, 12:46
anidla
3683
kisha pada
nista za danas....zao mi je.....
27.04.2010, 12:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
kisha pada
nista za danas....zao mi je.....
ja te upravo krenula zvati ...zar pada
27.04.2010, 12:52
Anoniman
vidi padaaaaaaa ...a ja jadna kosu oprala...unervozila se ko da na ispit idem
27.04.2010, 12:53
teacher75
5394
na grbavici jos ne pada, ja se spremila, hocu jos da lanu podojim pa da izadjemo
27.04.2010, 12:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
na grbavici jos ne pada, ja se spremila, hocu jos da lanu podojim pa da izadjemo
ot teacherko ...jel ti imas crna kolica ili teget plava...tamna uglavnom
27.04.2010, 12:57
teacher75
5394
teget plava sa chicco
27.04.2010, 12:58
Anoniman
teget plava sa chicco
moguce da sam te juser vidjela na skenderiji...duga kosa, jeans, visoka haman 180 i nesto