IZVORNA PORUKA: felix
Nesto mislim da nije zato sto je musko
kontam da je curica mozda bi bio mirniji.Inace curice su njeznije i mirnije
draga moja felix, nisi ti upoznala moju Sabinu... hehehehe... ja mislim da ove zenice koje su je vidjele i upoznale, Boga su molile da ne bude zensko...
mi Nane kupamo uvijek pred spavanje... jer bolje spava... a i dijete se izmori i isprlja u toku dana, tako da kupanjac dodje kao 1 na 10...
gledaj zenicanki sto su se razmahalale jutros... hehehehe.... salim se malo... joj jesam i ja pozeljela zenicu...

mozda vam naletim jedan dan... hehhehe...
mi evo jutros fino probudili se oko 8 pa smo se valjali nakon dojenja sa sekom, pa smo napokon ustali... ali evo ovaj mali smradec vec "pjeva" da bi mogao opet abuba...
sinoc nas je Sabina malo bila trznula, u 1 sat slucajno je dohvatim po licu, dijete gori... aman... daj sirup odmah, sreca pa je reagovao u vrlo kratkom vremenu... sta joj je bilo samo ptice znaju... ostatak noci je fino spavala i nije bilo penture... dal je moguce da je vjetar jucer dohvatio???
opet nam je osvanuo poprilicno topal dan, sunce grije mada ima tonu malih oblacaka... ali to nas ne zaustavlja, samo dok ne pada, opet cemo u setnju...