Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
e zamislite dok ja ovdje mahalam izgori mi krompir i mrkava sto sam stavila Esmi da se kuha, hajd to a i serpica sva pocrnila evo sam opet stavila da se kuha ali vas molim napomenite mi da mi opet ne izgori
19.05.2010, 17:24
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dadada
Mya...ljubim ti taj avatar preslatki
Ma, neću s tobom da se družim Više te uopće nema ovdje
19.05.2010, 17:25
Anoniman
eee da se pohvalimo sad ono pravo puzemo bas sam sretna punoooooo Joj,kako pici ispocetka je isao al pomalo ko bojao se pustiti tj.krenuti malo dalje Sada,se oslobodio stic ga nemozes Jutros zapeo pod stolice Dobili smo kavez al A.nije odusevljen znala sam ajd makar ce dobro doc kad trebam do wc.ili sta uraditi na brzaka
19.05.2010, 17:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha
e zamislite dok ja ovdje mahalam izgori mi krompir i mrkava sto sam stavila Esmi da se kuha, hajd to a i serpica sva pocrnila evo sam opet stavila da se kuha ali vas molim napomenite mi da mi opet ne izgori
nije mi se jednom riza(sluz)prekuhala zbog rr. pa sam dva puta znala ponovo kuhati
19.05.2010, 17:31
Honey3
3035
bravo felix za Anela malog puzavca mi jos ni blizu puzanja, ova moja mala lijenguzica samo se zna prevrtati to je sve od fizickih aktivnosti
19.05.2010, 17:39
Meri29
1045
Zaha idi promjesaj krompir
19.05.2010, 17:46
Anoniman
zaha polako ,i kod nas je prvo islo to prevrtanje ,pa puzenje ko kisna glista tj.krene pomalo pa stane a sada uveliko puzi bas sam sretna a i on je
19.05.2010, 17:51
rose 87
1427
felix cestitamo,vjerovatno ce ti sad biti lakse,manje ce ti biti po rukama,istrazivat ce malo atakarka stvarno mi je zao malog i nadam se da ce brzo ozdraviti moji momci spavaju a kad ustanu idemo hodati konacnoooo
za malog puzača,kao što rose reče biće ti lakše pazite na ručak žene
19.05.2010, 18:00
mala86
2755
pozz cure evo ja cekam muzica da dodje s posla,pa uletila malo
joj moj puzac danas lupio glavom o pod,malo plako,ali se smirio! i glupa mama ga danas ustinula sa siperkom-kad sam mu zakopcavala,ima crveno ,ali sta cu kad se otima neda,a curi iz usta
19.05.2010, 18:08
Honey3
3035
evo beba je ruckila, hvala vam sto ste mi napomenule
19.05.2010, 18:43
Anoniman
hvala vam svima A.se raspavo pravo usto bi ja ga raskomoti skinu carape mazila ga on zaspa ponovo.Ja ga samo prenijela u krevet Uh galamit ce me mm.kad dodje otisao kod prijatelja rece zar si dopustila da jos spava a zao mi ga budit sta cu znam da ce derneceiti veceras do 11 al boze moj
19.05.2010, 18:55
Mya_81 RR
5531
Malom Leončeku želimo sretan mali roćkas
I bravo za našeg milog Anelka
Eh, i kod mene je u kuhinji svašta nešto gorilo zbog RR...sva sreća sve šerpe su na broju
19.05.2010, 19:40
škorpija
6649
čestitamo i mi anleku puzaču
mia novi avatar je pre pre meden, ajdin sve ovako
19.05.2010, 20:14
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: škorpija mia novi avatar je pre pre meden, ajdin sve ovako
Nama fali ovaj medeni avatar...poželimo ga puno
19.05.2010, 20:23
Anoniman
ej,skorpija bas sam skoro mislila na tebe reko sad cu bas da napisem koje mi osobe fale neko mi suplje bez tebe ozbiljno kad vidim javila si se ljubi druga sigurno slusa dok nista nepises
19.05.2010, 21:38
Anoniman
a joj sto me rastuzi to za Atarku i Faruka... hej pile malo... nadam se da ce mu biti ubrzo bolje i da ce sve biti u redu... saljemo im puno za brzo ozdravljenje...
mi bili na sijelu evo tek dosli, malo da virnem i odoh se zavaliti sa djecom u sobu... Ermin je nervozan uzasno, svrbe ga desni uzasno... joj da hoce izbiti vise taj zubic...
19.05.2010, 21:43
Meri29
1045
Uh Bambi i ja cekam kad ce vise izbiti taj zubic... a kao da ce nam to nesto promijeniti, poslije prvog dolazi drugi, pa treci ... sve iste muke, ali zaklela bih se da je Majdi malo lakse sada kako ima onu ogrlicu od cilibara
19.05.2010, 21:46
marinčii
4750
ja tek pročita to za ,malenog Faruka baš mi je žao,nadam se da će sve biti uredu i da će što prije biti svojoj kući,Atarka drži se i čuvaj na prijatelja
19.05.2010, 21:48
Anoniman
za Faruka...da nam sto prije ozdravi i da se mama sto manje sekira
cestitam puzu Anelku
i maloj mali rodjendan
Bambino...kako Sabince??
Mya bona tu sam ja...nem se ljutiti na mene ja preletim sve postove od kako ovo moje cudo hoda
19.05.2010, 21:50
de_de
639
Pozdrav od Kene i njegove umorne mame. Bas smo se pozelili malo druziti sa vama, ali nemamo vremena. Cestitamo sve rodjendane, prve korake, rijeci, zubice..... Mi smo se preksinoc od 3 do 5 ujutro igrali. MM i ja ko zombiji, a Keno se smije i hoce da ga se nosa. Inace zubici nas izmucise, a jos ih nema na vidiku. Ljubimo sve drugove i drugarice
19.05.2010, 22:09
iv@ncica
2115
pozdravljamo mame...cestitamo sve propusteno malo smo u guzvi i strci stalno...nema vise ko prije kad se nije radilo. imamo jednu losu i jednu dobru vijest Evo andrtej mi jutros poceo kasljucati....opet , toliko su udara po obrazimna i rukicama gnajvi obtaze i desni i ne da vidjeti zube..ali mi se cini da su 3-jke krenule, ako cak jedna nije malo i izbila..kad popodne vidim nervoza i kenjkanje...i veceras ga okupala, kad poslije tura , oko 37,5...nadam se da nece nocas gore..jer sam totalno iscrpljena od njegovog nespavanja i buđenja po noci, evo 13,5 mjeseci neprospavanih ..i pred zoru on zaspe..a ja za malo na posao ..uhhhh...pa nas sad ceka opet napeta noc... jeli moguce da je kasljucanje od bala od zubica koje on guta..slabo sta on vani izbacuje, nije bas balava beba?
ima jedna dobra...napokon su mami nalazi stigli, nakon toliko vremena i tumor je , ali nije rak..dakle nije zlocudno, tako da trenutno nece nista poduzimati..vec u slucaju rasta i ostalih nekih simptoma koje ce pratiti. , eto barem nesto i dobro
19.05.2010, 22:41
Anoniman
ivancice...hvala bogu da je sa mamom sve ok a Andreuska ce ozdraviti, nemoj se sekirati
19.05.2010, 22:52
Apotekarka
3918
Najprije ivancice drago mi je zbog tvoje mame,neka i lijepih vijestii,Boze samo zdravlja... Atarka drzi nam se bit ce to ok sreca pa ste ipak na vrijeme otisli... E sad ja ne znam da li da se zalim ili hvalim Antonio je jutros imao jednu kasastu stolicu i vise ne,znaci stanjhe sto se tice proljeva ok... Nocas se budio 100 put zubici...Danas nikako nije spavao ustvari pola sata...Kad sam ga odnijela place,ruke u ustima,ustaje,zove..pokusam ga uljuljati vidim nerovozan,pospan nije uspjelo,legnem s njim opet nista,mm s njim lezao nista,cjeli dan je samo na rukama u hodalicu nec,da sjedi nece,nista nece samo da se nosa...ajd reko zubici ga zezaju a i bio bolestan...E vecerad pospan opet ista scen ko od danas polace,nece dudu,dize se,ja ga hranim mlijekom 100 puta i on prikunjao ubacim dudu sakrijem se iza krevetca,kad gospodin opet ustaje na koljenima,drzi se za ogradicu gleda prema vratima,pa nam u krevet pa po sobi i narabno opet plac,i na kraju sam vise ispizdila ostavila ga da place i mm ga jedva,jedva uspavao...Toliko je zeznut da je i pedijatrica rekla da je pravi ljutko,sigurno na mamu ,sto stariji to gori,da mu hoce i ti zubici narasti vise muce oni njega pravo a on koristi i nas malo pa nas zeza...ali nas je sta ces mu
19.05.2010, 22:55
anidla
3683
ivancice, nek su nalazi tvoje mame onakvi kakvim ste htjeli da budu, to je najbitnije....a sincina ce ozdraviti brzo
atarka mi se danas javljala, maleni Faruk nije plakao kad se probudio, kaze samo je gledao okolo a ona ga nosala...nije smjela da ga doji jedno vrijeme, ali sad je sve pod kontrolom...nada se da bi mogli kuci za neka dva-tri dana.... sve vas je pozdravila