Bambo moja evo mene,,,ma javil;a bi se ja ali samo sjednem za kompijuter ili Emana kmeci ili Lejla nesto hoce i ja skacem i sve ostavljam,,,a znas da ovdje na rr ako hoces biti u toku moras biti redovan,,pisati citati a ja kao domcin u kuci i oko kuce ne merem brete na sve moguce strane a gdje su ostale zene,,,javel se one Ja pocela Emani davat hapice pa reko da vidim sta ko daje djeci,,ja se pridrzavam mjeseci i kako koji mjesec po nesto novo cemo da uvodimo u prehranu,,,a ti?
26.05.2010, 10:55
Anoniman
na temi ishrana bebe mozes vidjeti moj nacin prehrane... jos uvijek dojimo, ali smo uveli po jedan obrok dnevno i guste hrane... a bas jucer mami govorim, izgleda da mu je i to malo, on bi ko jos... pa omisljam se da mu uvedem i veceru guste hrane... ma javnu se i ostale zenice ali vrlo rijetko... od nase ekipe, ja, marincii i felix smo najredovnije mahaluse...
26.05.2010, 10:59
zvecka
595
Aha daklen nestasica je nasi zena ,,,ja cu se potruditi da sada budem vise,,,Lejla mi u septembru krece u skolu a mozda cu i ja krenuti jos da se skolam,,,a moja beba ce mozda malo do vrtica pa cemo do tad pokusati uzivati A oticu da vidim nacin prehrane,,,,ej vidjela sam da stavljas naneta u hodalicu,,zar mu nije malo rano?Ja sam kupila hodalicu i kontam da pocnem Emanu da stavim od 5 i pol mjeseca.
26.05.2010, 11:52
aida.
2177
aaa vidi ti ekipe sa "u iscekivanju djeteta" eto iscekale smo.... Mi smo jucer cijeli dan hodali, Erol cim je u kolicima pajki ko pravi, tako da je spavo skoro cijeli dan... sinoc tajo i nas dvoje obisli pola grada, on spavo i dalje... kad smo dosli okupamo ga i kontam nece oka sklopit, nahranila ga oko 23h i tek se probudio u 5 jutros naspavan, razbudjen, upisan presvucem ga, malo se izigrali do pola 6, nahranim ga i opet spavanac do 9:30 i sad opet spava, hehehhehe.... kako ste mi vi? kako bebe? pozdrav...
26.05.2010, 11:53
delly
888
dok je mali i tako masanlah dobro spava draga uzivaj jer to ce ti se spavanje pomalo skracivati isprobano na svojoj vlastitoj kozi
26.05.2010, 11:55
aida.
2177
al nije inace ovolika spavalica, po cijeli dan je budan kad smo u kuci, al kad idemo vani... koma... heheheh
26.05.2010, 12:22
zvecka
595
ekipa se je malo raspala,,,ovdje na rr mada odrzavamo kontakt na fb,,fali meni rr al kad se nema vise vremena kao nekad u danima iscekivanja,,,,
26.05.2010, 12:28
aida.
2177
ee bas...obaveze nas pregazile... i ja uletim malo, javim se... al nemam kad ukljucivat se u svaki razgovor...ljubi
26.05.2010, 12:51
marinčii
4750
marinciiiii... sta ima kod tebe? kako je drug Matej???
a malo j enervozan izgleda da nam se sprema još jedan zubić,po noći se često budi dojio bi po milion puta baš me iscrpi osušit ću se sva al eto kad sam mogla dosad izgurat izgurat ću do godine i bome onda mu je dosta,kako tvoji najdraži?ljubimo ih puno i uživajte u šetnji
26.05.2010, 13:41
Meri29
1045
Gdje si ba zvecka
Daidza mi zene drage odveo dijete prije 3 sata u setnju i jos ga nema. Necu namjerno da nazovem jer je on rekao da vidim hoces li moci izdrzati bez da nazoves,a sve cupkam od prozora do prozora. Da ne bude providno uzela da ih ko fol operem Pozelila sam svoje dijeteeee
Jucer nam je lijepo bilo, proslavili 6 mjesecu u krugu porodice, ma super... Majda nam se umazala slagom koji je bio na torti, ma komedija
26.05.2010, 14:37
Meri29
1045
da prijavim, dajdza konacno dosao, nahranila dijete i oni opet otisli. Hoce li koja da joj iznajmim dajdzu
26.05.2010, 14:55
lila25
638
joj meri ista sam ti takva mm izveo bebija u setnju ja samo od prozora do prozora,jesmo mi mame malo luckaste a stalno kukam da mi je malo odmoriti a evo sad nemam mira pozelila gaaa
26.05.2010, 15:52
dafri
1097
pozz, i mi sad iz hodancije,zapravo bili smo kod tete koja će čuvati Unu,rodica od mm ,mlađa od mene a ima dva dječaka,poznajemo se i družimo jako dugo i nekako mi je kamen pao sa srca kada se ponudila da je čuva Apotekarka i ja ću još malo na posao Meri dajdža je legenda ,uživaće mu žena kada se oženi ,pretpostavljam da nije oženjen mala super za bebija mi se lagano pripremamo za rođendan,za more planiramo iduće sedmice ako bude lijepo vrijeme
26.05.2010, 16:02
delly
888
e legenda prava odmori se :))) daf. kad ces na posao ??? i ja jos malo ,,,dane brojim ali muz ostaje kuci na svom porodiljnom 10 sedmica pa krajem 8. krece mala u vrtic akobogda. nego da vas pitam , rodendan i kumstvo i sad mene interesuje zahvalnice . ne pozivnice to sam vec iztiskala i poslala to je vec sredeno nego zahvalnice. sta ide za to ?? imam male princes kesice koje su malo vece od dlana i sad ta zahvalnica, cula sam da idu neke maje bebice kao ukrasevi ali nemogu pametna biti
26.05.2010, 16:10
dafri
1097
16 juna ,mm će na godišnji čitav juli i august(draga prosvjeta) a i ja ću u augustu na god.,tako da ćemo je u julu pomalo ostavljati da se privikava za zahvalnice stvarno ne znam ,čula sam da treba i kumu -kumi neki poklon
26.05.2010, 16:16
delly
888
da to sam i ja cula isto . ali eto neznam , haha pravimo to a nemam ja pojma sta kako ide jel ima neka tema za ovo kumstvo i 1. rodjendan , znam da je bila ma nemogu naci
Ja nisam znala da se daju ikakve zahvalnice na prvom rodjendanu....to je običaj na vjenčanju, ali za rodjendan prvi put čujem...
26.05.2010, 17:00
kanita25
1042
pozzdrav za veliko i malo drustvo.. pitacu vas nesto u ime moje rodice i njene bebice....a ja bi vam bila veoma zahvalna ako bi mi koja mamica znala reci zasto bebi od mjesec dana krče crijeva ako samo doji da li je moguce da je gladan?i kada mu dadne dohranu opet isto. hvala vam unaprijed drage mamice..
26.05.2010, 17:21
Atarka
663
Drage moje, Samo da kazem vama koje se pitate sta je sa Noicom da mi se Anidla javila oko 16h da su uveli malenoga unutra, a da ona nije imala snage da ulazi. Dusa draga, potpuno suosjecam. Vjerujem da je dosad sve vec gotovo i nadam se da su i mama i beba dobro i da mozemo cestitati na temi suneta
26.05.2010, 17:30
Anoniman
pozz zenice moje. Ja sam dobro kao i A.bili kod mame od jutros skoro dosli na setali se ma superr zaspo u autu.Kad ustane opet van. Ljubimo vas
26.05.2010, 18:19
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: kanita25
pozzdrav za veliko i malo drustvo.. pitacu vas nesto u ime moje rodice i njene bebice....a ja bi vam bila veoma zahvalna ako bi mi koja mamica znala reci zasto bebi od mjesec dana krče crijeva ako samo doji da li je moguce da je gladan?i kada mu dadne dohranu opet isto. hvala vam unaprijed drage mamice..
Postavi ti mila ovo pitanje jos negdje da vidi više žena (tamo na dio u vezi dojenja i dohrane)...možda neko zna šta je, ali meni sad ne pada na pamet šta bi to moglo biti
Možda jednostavno crijeva rade, jer treba vremena da se probava navikne na novi način hranjena...
26.05.2010, 18:26
R&T@
5982
Anidla, je li obavljeno?
26.05.2010, 18:30
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: tajra
Anidla, je li obavljeno?
Nadamo se da nam je Noa dobro...a i da se mama dobro drži
26.05.2010, 20:44
Hanady RR
18727
andila...nadam se sve je OK. javni nam se mila....
kanita prenijet ću tvoj post na temu gdje ćeš konkretnije moći dobiti odgovor od onih mama koje su taj period davno pregurale