Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pozz svima evo ispratila sam svoje decke malo vani,odose do mm tetke,a i mama malo da ostane sama-a vec mi fali,sve sam ih gledala sa balkona i malo falilo da nazovem mm i kazem cekaj eto i mene jutros bili na kafi kod moje mame,pa mm tate,popodne imamo goste,uh bas volim ove nedelje jos kad su ovako suncane i tople Leon puze,obilazi sve zivo,danas se kod mame dohvatio nekog cvijeca pa iscupat i gotovo,a sve se smije zna da ne smije dirat ,a sad kad se smije onaj se zubic vidi,ma pojest ga od miline,sto kaze sveki "ko zrno rize"
cestitam malenom Antoniu mali rodjendan i veliki a sve mame i bebace
30.05.2010, 12:41
Anoniman
ljubimo Leona puzaca Antonio,sretan mali rodjendan
30.05.2010, 15:17
Anoniman
felix ja dajem Nanetu vode vec ima mjesec dana... od 4-og mjeseca znaci... ali samo kasicicu ili dvije... a sada pogotovo dajem jer je pretoplo i dijete zedni isto kao i ja...
mi bili malo kod mojih, dosla mi sestricna iz Njemacke pa smo je pozeljeli pravo... Nane odspavao turu, jeo... pa smo prosetali kroz grad, mada je poprilicno toplo... cim sam dosla kuci odmah sam ga razrahatila skroz... samo mu bodi ostavila na njemu dijete doslo sebi... a i ja blenta ucini mi se jutros da je pohladno pa mu majicu dugih rukava obukla...
sad odmaramo, pa cemo jos malo da se zajedno zagrlimo i malo odspavamo...
30.05.2010, 15:52
iv@ncica
2115
juhhhhhuuuu..evo i nasssss......
mi vam u hodanciji..sad decko spava, mama napravila tortu od jagoda i lazanje se peku imamo goste...kuca sređena, i mama i bebaci..i kosa isfenirana naravno..hhahahahaha...
e mi vam spavamo u tanloj pidžamici i carqapicama, bez pokrivanja, imamo malu taknu pamucnu dekicu..u slucaju da zahladni poi noci pa prebacimo...inace smo do nedavno spavali u vrecama za spavanje raznih debljiuna i jako su siroke i komotne, a ja se nisam brinula jeli otkriven..jos malo pa ce samo u bodiju spavati kako je toplo....uzas ovi nasi prelazi....
novost-nemamo vise sum srca- rupica se zatvorila , bili smo nu petak privatno kod kardiologa, bas sam se obradovala, ali brate pregled kosta 120 km, osamutilo me malo to, hladan tus, nakon divne vijesti, a pregled je trajao par minuta, sto od andrejevog trzanja i vriske, ma nisam ga mogla smiriti, ali kad je sve ok dala bi mama i milijun maraka ako treba
poz. mama i bebarama i cestitamo propustene maje rođžendane..mi imamo puno nekih događanja, pa ne stignemo vise sve vidjeti
30.05.2010, 15:53
iv@ncica
2115
jao tip. gresaka, ne zamjerite , zante sto sam mislila ...cmooookkkksssss
30.05.2010, 15:58
aida.
2177
EEeevo i nas bili smo u setnji pa nas kisa potjerala, al uspjeli smo s tajom popit kafu... s jaranicom prosetat... sad malo bio zaspo taman dok rucak napravi i probudi se odma izleda da ce mu zubici... trpa rukice u usta, sipera se ne mogu namjenjat koliko bali, kad mu prstom desnu masira sav se "raspilavi", ima proljev vec 2 dana ipak ne znam, tek su mu 2,5 mjeseca, al evo vidim ima djecice koja su rano dobila zubice... uh sad ce onda krenut nespavanje tek
nemamo kad sve citat, ali veeeliki pozdrav za bambi, miu, felix, malu, ivancicu...i sve druge, sorry ak sam zab. place mi Erol
30.05.2010, 17:08
Anoniman
iv@ncice... bravo za decka i zdravo cmokara vam s Drine...
30.05.2010, 17:24
Meri29
1045
Sta ima, sta nema Od danasnje setnje nista, kisa pada, osudeni na kucu, sta cemo
Ivancice to je lijepa vijest Sad se lakse dise, je li tako
30.05.2010, 17:55
Meri29
1045
Aaaaa Bambi promijenila avatar
30.05.2010, 18:05
Mya_81 RR
5531
Bambi, znači zajedničko slikanje nije uspjelo Ali nema vez , i ovako je super I vesele boje taman za ovo sunčano vrijeme
A Meri, i tvoj je avatar meeeeeeeeeeeeeed....joj, ta usta i kosica uvijena....ma, preslatko
Ivančice, kod vas pravo lijepa vijest Baš mi je drago
30.05.2010, 18:50
Anoniman
bambi super avatar Ivancice bas mi je drago za malo Mi smo dobro A.nestasan poceo se dizat na none puzi,pa se sam digne sjedi kad ga ugledam dize se o stol seciju sta moze dokuciti i stoji.....
30.05.2010, 19:00
aida.
2177
felix masala sac ces ti njega jos malo pocet ganjat po kuci erol ima temp 37,2
30.05.2010, 20:15
dafri
1097
pozz, slatki su vam avateri,Bambi,Meri iv@ncice baš super vijest, a da je skupo jeste al nek je dobro aida i nije neka velika temp.svakako prati hoće li rasti,gdje si mjerila u guzi ili ispod pazuha
mi smo danas bili na roštiljanju pored vode,bilo nam je super jest da je Unić malo ogrebala koljena al nije ni zaplakala
30.05.2010, 20:45
mnn
1611
večer, evo i mene.alex me izmorio.uf što je aktivan.sve hoče dirati ispipati..ja se dobro natrčim...evo sad se malo igra sa tatom.sretan rodjendan mali Antonio! ivancice bravo za malenoga!
30.05.2010, 21:33
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: dafri
pozz, slatki su vam avateri,Bambi,Meri iv@ncice baš super vijest, a da je skupo jeste al nek je dobro aida i nije neka velika temp.svakako prati hoće li rasti,gdje si mjerila u guzi ili ispod pazuha
mi smo danas bili na roštiljanju pored vode,bilo nam je super jest da je Unić malo ogrebala koljena al nije ni zaplakala
nije velika al eto cim krene iznad 37 mene strah... maloprije sam mjerila-ispod pazuha pa je 37... al toliko je kenjkav... smirila sam ga sad tako sto sam ga po kuci vozala u kolicima i malo je zaspo, a do kad ce ne znam...bas me smorio danas...
30.05.2010, 21:59
aida.
2177
LJUTA SAM, SKROZ SAM LJUTA NA RR STO JE SVE OVAKO SPORO ja sve mislim ne valja mi internet
30.05.2010, 22:30
iv@ncica
2115
hvala mame drage...voje vas mi ..nek je samo srce moje dobro-...ostalo vise nije bitno za sve male nestaske, nespavace, zubicomore, hodalice, setace, grizace, padace,.,...i umorne mame
aida....polako..pazi samo da bebija ne pretoplis...ko mu je pretoplo, a vrijeme je nekakvo tako...moze biti isto nervoza i temperaturica...raskomoti ga i prati
30.05.2010, 22:49
škorpija
6649
ivančica super za malo zdravo srce
30.05.2010, 22:56
megi
935
nama se veceras desilo nesto nevjerovatno adna dojila i okrenula se i sama zaspala, bez ljuljkanja ili bilo cega, ja nisam sebi mogla doci
sretan mali rodjendan Antoniu, jos malo i veliikiiiii Ivancice super za
30.05.2010, 22:59
Apotekarka
3918
Najprije hvala za cestitke,blizi nam se i veliki dan pa smo uzbuđeni sretni,ali pomalo sam nerovozna jer iduci utorak idem na posao Ovaj tjedan slijedi krecenje uf bit ce umora... Antonio je postao pricalica govori nenenene,deda,deda,tata,ade,ta je to,i mnesto jos bitnoi danas je par puta rekao mama,srce mi ko kanta,puze pravo danas se ispuzao po kuci,ali ljudi nece nikako da spava,danas je prvi put ustao u kreveticu ui stoji da smo mu odmah morali spustiti ogradicu cim ga stavim u krevet on sjedne i ustane,s hodanjem je jos nestabilan boljw da jos ne prohoda bit ce sav razbijen inace,neka ga jos malo,ne da se nicim pokriti ne znam sto cu...Malo nam se nosic zacepio...bili smo vni malo dok se vriojeme nije pokvarilo Ivancice drago mi je zbog srca i ja sam ti imala taj sum ko malena
30.05.2010, 23:01
škorpija
6649
megi šta se čudiš pa dijete postalo starije i samostalnije
30.05.2010, 23:02
Apotekarka
3918
megi šta se čudiš pa dijete postalo starije i samostalnije
moj sto stariji to gori
30.05.2010, 23:09
iv@ncica
2115
ee jest moj draga..sve sto stariji to vec lopuza i mudriji..i sve gori i gori...alio vojeee mame soje zloceste pilice..pa taman ;))))...sretno na poslu, apotekarko..teze vces ti tom podnijeti negom on...vidjet ces i ne brini naviknut ces se i uhodati..samo ces manje vremena imati za neke druge stvari tipa RR
30.05.2010, 23:27
megi
935
ovo je prije bio neki izlet nego samostalnost a i izmorila sam je danas, a posto je cijeli dan bila sama sa mnom ko veli stara ko te sljivi ja odoh spavati bas me je iznenadila, do sada je uvijek bilo ljuljanje plac vriska nece da spava, ali eto stalno se nesto mijenja
31.05.2010, 07:41
mala86
2755
jutro svima... kod mene je juce bio sretan dan,jer mi je Leon nakon 4 ili 5 dana napokon poceo jesti i druge stvari osim mlijeka! juce mi je cini mi se za 2 min popapo vise od pola velike hippove kasice od breskve!joj sa svakim zalogajem meni srce ko kuca !ovo kako je bio bolestan,odbijo sve,ali bas sve osim cike! ovdje vrijeme uzas,nadam se da cu uspjet izac bar malo,jer mi se bas ne bude u kuci!pa kad ce se ovo vrijeme normalizirat?!
ivancice to je super super vijest
pozzic za sve ostale mamice i