bas mi je zao malenog ,nemoj se brinut samo ga prati danas...mozda se od placa izmorio pa zato zaspo
joj blago tebi,moj jede jos po noci i to dosta ,a cujem da puno mladjih bebica spava skoro cijelu noc
07.06.2010, 10:30
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Aida, pa kako mokar...koje pelene koristiš Mi s tim nikad nismo imali problema i ja je noću nisam nikad presvlačila...
PAMPERS SLEEP AND PLAY, uzimala sam i babylove-isto... uvijek sa strane prodje jer ga na stranu stavljam da lezi, da ne bi bljucno... i stvarno mi je to dotuzilo.. sve me strah da se ne prehladi
07.06.2010, 10:31
Anoniman
jutroo Ja nisam A.jutros vodila jer sam ja bolesna pa sam morala ja ici sama nalaz vaditi safatala me prokleta upala boli me stomak punooo.Vadila sam nalaz ,pa odo poslije po njega i podici lijekove sebi Sutra abd.ujutro cemo A.rijesiti.... Moram ga mama pohvaliti da me sinoc slusao lutka moja zaspo oko 21.30 nije se budio do 4 jutros jeo,i nastavio spavat u SVOM krevetcu nije se bunio.Al,mislila sam bit ce belaja a nije pametnica skontao da je krevetac udobniji Ljubimo vas sve A.je dobro hb.nema vise proliva papa dobro,veseo je jedino sto me stalno ujeda desnima svrbe ga punooooooo
07.06.2010, 10:32
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: Srculence
Jutro i od nas. D mi maloprije pao s kreveta . Malo je plakao i onda zaspao...a mene strah što je zaspao a i bio je umoran Mi smo sinoć isto spavali bez flašice ja mu samo dudu dala i on nastavio.
nemoj se brinut sigurno je umoran+izmorio ga plac i to je to... za spavanje... jedva cekam da to dozivim
07.06.2010, 10:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.
IZVORNA PORUKA: Srculence
Jutro i od nas. D mi maloprije pao s kreveta . Malo je plakao i onda zaspao...a mene strah što je zaspao a i bio je umoran Mi smo sinoć isto spavali bez flašice ja mu samo dudu dala i on nastavio.
nemoj se brinut sigurno je umoran+izmorio ga plac i to je to... za spavanje... jedva cekam da to dozivim
ajoj bas mi je zao mogu mislit kako ste se prepali.Bit ce dobro abd.nebrini mila Bravo za nocno nebudjenje tj.netrazenje flase
07.06.2010, 10:38
aida.
2177
felix mila u tebe je djecak imas iskustva sa "kiticom gore" budil se kod tebe mokar?
07.06.2010, 10:39
mala86
2755
Aida, pa kako mokar...koje pelene koristiš Mi s tim nikad nismo imali problema i ja je noću nisam nikad presvlačila...
PAMPERS SLEEP AND PLAY, uzimala sam i babylove-isto... uvijek sa strane prodje jer ga na stranu stavljam da lezi, da ne bi bljucno... i stvarno mi je to dotuzilo.. sve me strah da se ne prehladi
a da probas active baby,meni nikad nisu propustile,sem kad je imo proljev,pa bas prerijetko!ja sam cula od prijateljice da joj je nazalije sto je dala pare za te sleep and play
07.06.2010, 10:40
Mya_81 RR
5531
I mi smo uvijek spavali sa strane, dok nismo krenuli spavati na stomaku...doduše, možda je kod dečkića to malo drugačije Ne znam, opet si mislim da to tako ne bi trebalo biti
07.06.2010, 10:42
aida.
2177
probat cu... jednom sam uzela premium care i kod njih mi nije propustilo radi rastezljivih trakica sa strane, sleep and play ih nema, ali su mi bas preskupe.. probat cu active baby... jel one imaju rastezljive trakice? njih do sad nisam nikako uzimala...
07.06.2010, 10:46
Mya_81 RR
5531
Mi već nekih mjesec koristimo noću active baby i zasad smo jako zadovoljni...samo je jednom propustilo, ali inače pelena bude ujutro natopljena strašno...izdrže od 8 do 8 Preko dana smo u sleep & play i s tim smo zadovoljni...
Aida, gledaj da pelene nekako naštimaš fino na onoj strani na kojoj ćeš ga staviti da spava, a ćunu okreni na drugu stranu
07.06.2010, 10:46
Anoniman
felix mila u tebe je djecak imas iskustva sa "kiticom gore" budil se kod tebe mokar?
kako mislis mokar mislis upišan jest kad je jeo 3 puta u noci nemenjam pempu do jutra pa izadje a sada ne....
07.06.2010, 10:47
aida.
2177
ma sve tako radim al dzaba... evo tri mjeseca se mucim... na prste mogu nabrojat kad mu nije proslo..
07.06.2010, 10:48
Anoniman
probat cu active baby.
te ja koristim nepropusta pišu,al kad se dobroo ukaki bome izadje na ledja Ako je mokar sa strene oznoji se lezeci na strani ne od piše
07.06.2010, 10:48
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: felix
kako mislis mokar mislis upišan jest kad je jeo 3 puta u noci nemenjam pempu do jutra pa izadje a sada ne....
koje pelene ti koristis?
07.06.2010, 10:49
Anoniman
nazalije sto je dala pare za te sleep and play
najgore pelene sto znam bezzz tanke menjala svako malo
aida.
2177
uzet cu danas active baby, pa se nadam da cemo spavat bez presvlacenja... uhhh
mala86
2755
imaju rastezljive trakice,ali meni nisu nikako propustile!i na njima pise da mogu izdrzat do 12 sati,ja sam prezadovoljna
07.06.2010, 10:51
Mya_81 RR
5531
probat cu... jednom sam uzela premium care i kod njih mi nije propustilo radi rastezljivih trakica sa strane, sleep and play ih nema, ali su mi bas preskupe.. probat cu active baby... jel one imaju rastezljive trakice? njih do sad nisam nikako uzimala...
Active baby koje imaju rastezljivu trakicu su skuplje od sleep&play koje nemaju rastezljivu trakicu....
Ja sam napravila kombinaciju pelena...noću jedne, a danju druge...
A DM pelene su jeftinije samo kad se kupuju u kutiji, ali razlika i nije neka...
07.06.2010, 10:54
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: felix
nazalije sto je dala pare za te sleep and play
najgore pelene sto znam bezzz tanke menjala svako malo
Mi smo preko dana u ovim pelenama i nama odgovaraju...
Ovo je stvarno dokaz kako svima paše nešto drugo...zato treba isprobati sve i naći ono što je najbolje za naše male pišaline.
07.06.2010, 10:55
Mya_81 RR
5531
Hanady, nemoj nas ružiti što ovdje pričamo o pelenama ma, tamo je ionako sve već rečeno
07.06.2010, 12:58
aida.
2177
Evo nas, dosli... Moj momcina za svoja 2 mjeseca, tri sedmice i tri dana ima 6800g a rodjen je sa 3850 ja se shebala, pitam dr.jel to puno za njegovo doba kaze on nije, s obzirom da ga dojim i da je krupan rodjen...kaze ovakvi obrazi mogu bit samo od majcinog mlijeka uglavnom, presluso ga je sve je super, radili smo UZV kukova i to je super ali ja sam od pocetka primjetila kako on nekad "ukrsti" oci, doduse kad nesto gleda izbliza (a valjda svi mi tako) ali ja sam to ipak rekla dr. i kazem da u zadnje vrijeme puuuuno rijedje to radi nego ranije ali kaze to ne bi smjelo da se desava te nam je dao uputnicu za tuzlu, neuropedijatru... pa sam se ja malo nasekirala... mada mi je rekao da to ne mora nista da znaci ali je bolje da se na vrijeme to pregleda... Uzeo dr. (da vidi hocel napravit tako sasioke oci) nekog sarenog cukicu i mase Erolu pred ocima a ovaj se kocene od smijeha... malo sam se prepala, ali rece mi jos jedna zena u cekaoni i da je njena curica tako radila i reko dr. da ide za Tz, medjutim sve je bilo dobro i ovi se pukli smijat za sta sve kao salju djecu... nadam se da je sve ok jer on to bas rijetko sad radi, ni dr. nije uspio da vidi iako mu je do nosa igracku priblizio izvinjavam se na dugackom postu...
07.06.2010, 13:02
bebacha
1170
znala sam da ima nesto dobro u tim obrazim buco mali slatki i Ajla je isto tako gledala dok je bila beba i vjerujem da ce se i tebi smijat kad vide zasto je poslao djete neuropedijatru.sta mislis ipak da odes i dr.Nihadi,po njeno misljenje.ipak nije bas lahko mucit se s njim sad po Tzuzli
07.06.2010, 13:07
aida.
2177
ma ne znam ni ja sta cu... ne znam no sto sam spomeula... jer ne znam kad je zadnji put to uradio a citala sam u novinama i po netu da ne znam do kojeg mjeseca je to normalno da djeca rade jer nije j formiran u cijelosti ocni misic...al on kaze, ne to nije normalno.. a ja ga pitala do koje dobi smije se to ma necu da se brinem, ipak ono nek se provjeri, al mi bas bezze sto u nas za svaku sitnicu hajd u Tuzlu, a meni kad kazes Tz ko da me ko sakom udari, bas se bojim bolnica... a to oni samo da sa sebe odgovornost skinu... a ja koliko znam vecina beba to tako... al eto...
07.06.2010, 14:13
rose 87
1427
aida ja koliko se sjecam i moj mali je tako radio kad je bio manji ... za malog bucu ako ga samo dojis super ti je da tako napreduje
sad sam zvala tz kaze mi da ne narucuju telefonom da moram doci da me naruci ili ako bude potrebno da nas otavi u bolnici kad vide da djetetu nije nista mislim da ce mi se puknut smijat... ja ne znam drage moje ni dal da ga vodim...